Oğlum Doğdu Beyler Bayanlar
-
allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun.
-
agrilion bunu yazdı
allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun.
-
Allah bağışlasın hocam Maşallah Allah o günleri bizlerinde görmesini nasip eder inşallah baba olmak güzel bir duygu olmalı :)
-
Allah analı babalı büyütsün hocam. Bahtı açık, geleceği parlak olsun. Yaradan iyi insanlar ile tanıştırsın.
-
Allah analı babalı büyütsün kardeşim. Maşallah nazar değmesin.
-
Allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı evlat etsin hocam maaşallah :)
-
@hojucuk Tam sıcaklar başlamadı :)
@DawnOfDarkness Allah inşallah nasip eder hocam
@baron_27 fukara yemeğiyle ilgili video çekecem çok tutdu yeni versionlar geliştirdim :)
@ArmadA İnşallah Allah sanada nasip eder hocam
@Citizen kartal olacak olum daha kartal yuvasında uyur nevresim takımı var bebek odasına geçince öylede bir resim koyacam :)
@UmuT38 Resim istemez aslını gönder hocam :)
@ExcaliburTBT Ramazandan sonra
@ruhii ramazandan sonra hocam :)
@Kreyzi sen evlen çocuğuna söz veriyorum ben alacam
@LizardKing çınar berk
@Lightsaber büyüsünde amcası hele bi :) daha altına işiyo yetmiyo yüzüne işiyo :)
@ FOXXLY amin :)
@Poet ne olursa olsun o işte en iyisi olsun
@Tariqat_Sapiii biraz büyüsün engin amcası sana özel resimler gönderecem :)
@GUS doğumundan 2 gün sonra kimliği çıktı sgk kaydı yapıldı hocam:)
@dhmm bizimki kültür sanat dallarıyla çalışacak inşallah :)
@_Dert_ çok şükür öyle çok ağlaması yok 2 gece sabahlattı bize bir bitkisel şurup bulduk gaz giderici netteki yorumlar süper bu sabah bizle birlikte uyandı :)
@Mali alpereni serverim ama isminin hiyakesini altda anlatacağım:)
@FCN yaşlanıyon tosunum :)
@Potansiyel_Virus nazar değecek :)
@Helyum amcası erzuruma geldiğimizde
@HolyOne Aga sen çocuğuna öyle yapmazsın :)
@suhatuna hoca gaz sıkıntısı varsa bitkisel bir şurup önerebilirim :) nurse warweys diye bişi araştır çok iyi geliyor ilaç değil
@kenankonak Annesinin hayat benim ferdi kaza sigortamız mevcut 4 yaşına gelince eğitimn güvence sigortası yapacam her halukarda bize birşey olursa çocuğumuz sıkıntı çekmeyecek
@kaygusuz ilk kucağıma aldığımda halimi görseydin :))
Güzel iyi dilekler için mürid kardeşlerime teşekkür ederim saollun vaar olun arkadaşlar çok güzel bir duygu öpe öpe yanaklarını kıpkırmızı yaptım :))
İsim nerden geldi sorusuna Fox izlemeyiz biz lale devri diye bir dizi olduğunu duymuştum ama orda bir çınar berk olduğunu bilmiyorduk :)annesiyle ben sevdiğimiz isimleri kağıtlara yazdık (çınar, Güney, bulut, vs vs) sonra havaya attık hangisi açık gelirse o ismi koyacaktık attım havaya bütünisimler düştü yere kapalı şekilde ama çınar yazılı kağıt ortada yokara ara bulamadık neyse vardır bir hayır dedik çınar koyduk adını sonra abajurun üstünde açık vaziyette bulduk :) çınar ismi öyle geldi berk ismide dedesi (babam) ndan koymasını istedik oda berk koydu :)=
iş yerindeyim aklım evde agalar
-
ohhh maşallah. darısı isteyenlerin başına inşallah :)))
Sağlıklı, hayırlı bir evlat olur inş.
anne ve babaya çok iş düşüyor bu konuda :) Şimdiden Kolay Gelsin. Uykusuz Günler Daha Yeni Başlıyor Alper :D Geceleri 1'er saat uykuyla duracaksın ama güzel şey doğrusu, onlara can feda :)
-
Allah analı babalı büyütsün... Ailenize hayırlı bir evlat olması dileğiyle tebrikler alper kardeş :)
-