Oglumu Bu Hastalıktan Nasıl Kurtarabilirim
-
evlatlıktan red et
-
ewt olabilir koxp kur mesela gm ler uyarırlar sonra banlarlar ama ban açılmayack bişey değilki en iyisi şifresini öğren yak itemlerini brzda öldür hevesi kırılır zaten ama daha 17 yaşında yasıkk ya bana yapsalar çok kötü olurdum :( bide bu onun üyeliği diosun bu konuyu görebilir haberin olsun..
-
BaRaTuM bunu yazdı:
-----------------------------
oyunda yasal olmayan şeyler yapınca static ip adresi zaten ip i banlıyorlamış ole şeylermi yapsak acaba :)
-----------------------------bizim bi cafede takılan elemanlar hack programı felan kullanınca banlaıyorlardı cafe sahibinin 69. lvlde banlanmıştı hatta
sınırsız... sonra bıraktı oyunu sende oyuna girip öyle bişeyler yapabilirsin mesela sövebilirsin birilerine yada öyle programlar
kullanabilirsin hatta bunların destek hattına bizim evlet böle böle yapıyor baba olarak rica ediyorum banlyın tarzı bi mail
felanda atabilirsin çok sallarlarmı bilmiom ama denemeye değer
-
bu da sorun mu babalık; benim çocuklar telef oluyo kanalizasyonlarda :D
-
cocuk rezil oldu amk.babası girmiş dert yanıyo
vardır böyleleri benim basıma cok geldi bi gün gidiyoz arkadaslarla bi amca geldi yanmıza sizdemi falanaca okuldasınız filan derken basladı anlatmaya benim oglumda bu sene basladı da hiç ders calısmıyo da gitar aldık iki tıngırdattı bozuldu da demirden tarrak alsan bile dayanmazda hocası geldi de konstuda.ulan sus be adam sikerim senide de oglunuda diyecem yasca buyuk oldugu için seste cıkartamıyoz biz bişey demedikce herif anlatıda anlatı bizde hee haklısn diyoz okuldan kaçmıstık cs atmaya gidicez cafede yer kalmıcak tamam dayı dedik haklısın falan anca sustu o gunden sonra okulun yanında dolasan nine teyze vb tehlike unsurlarına karsı önlemimizi onların yanından gecmeyerek almıstık ulan ne gunlerdi be keske yine lise yıllarında olsam.
-
benim çarı soydular bırakmadım .Koxp yüzünden banlandım takmadım
en son bayağı bi item vardı GM banladı beni
tabi bu çok koydu bana ben de bi daha oynamadım yani banlanmasını sağla
-
Ona bi köpek al
-
önce psikyatriye götür ailece gidin nasıl kurtulacagı hakkında konuşun ayrıca köpek filan alın ayrıca tüm zamanınızı çogunuza ayırın kurtulursunuz çaresi olmayan bişey deil
-
oğlunuz knıgh oonlıneda kaçıncı levelde..
hayır 80 leveldeki çarı gözünün önünde 5 milyona en yakın arkadaşına sat birdaha oynamaz ;)
-
2 yıldan uzun bir süredir bende oynuyorum.
egerki lwli yüksek degilse adam gibi itemi yoksa banlatsanda bi işine yaramaz.
aynı gün yeni bi char açar gene ezik ezik dolaşır ama oyunu bırakmaz.
ya adam akıllı döveceksin yada cogu tanıdıgım gibi sende başlayacaksın ; sen ondan daha fazla oynayacaksınki ona sıra gelmesin.
yada psikiyatr başka çözüm yolu yok bu oyunun