folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Oglumu Bu Hastalıktan Nasıl Kurtarabilirim

Oglumu Bu Hastalıktan Nasıl Kurtarabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    evlatlıktan red et

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    ewt olabilir koxp kur mesela gm ler uyarırlar sonra banlarlar ama ban açılmayack bişey değilki en iyisi şifresini öğren yak itemlerini brzda öldür hevesi kırılır zaten ama daha 17 yaşında yasıkk ya bana yapsalar çok kötü olurdum :( bide bu onun üyeliği diosun bu konuyu görebilir haberin olsun..

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

BaRaTuM bunu yazdı:
    -----------------------------
    oyunda yasal olmayan şeyler yapınca static ip adresi zaten ip i banlıyorlamış ole şeylermi yapsak acaba :)
    -----------------------------

bizim bi cafede takılan elemanlar hack programı felan kullanınca banlaıyorlardı cafe sahibinin 69. lvlde banlanmıştı hatta

sınırsız... sonra bıraktı oyunu sende oyuna girip öyle bişeyler yapabilirsin mesela sövebilirsin birilerine yada öyle programlar

kullanabilirsin hatta bunların destek hattına bizim evlet böle böle yapıyor baba olarak rica ediyorum banlyın tarzı bi mail

felanda atabilirsin çok sallarlarmı bilmiom ama denemeye değer

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    bu da sorun mu babalık; benim çocuklar telef oluyo kanalizasyonlarda :D

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

cocuk rezil oldu amk.babası girmiş dert yanıyo

vardır böyleleri benim basıma cok geldi bi gün gidiyoz arkadaslarla bi amca geldi yanmıza sizdemi falanaca okuldasınız filan derken basladı anlatmaya benim oglumda bu sene basladı da hiç ders calısmıyo da gitar aldık iki tıngırdattı bozuldu da demirden tarrak alsan bile dayanmazda hocası geldi de konstuda.ulan sus be adam sikerim senide de oglunuda diyecem yasca buyuk oldugu için seste cıkartamıyoz biz bişey demedikce herif anlatıda anlatı  bizde hee haklısn diyoz okuldan kaçmıstık cs atmaya gidicez cafede yer kalmıcak tamam dayı dedik haklısın falan anca sustu o gunden sonra okulun yanında dolasan nine teyze vb tehlike unsurlarına karsı önlemimizi onların yanından gecmeyerek almıstık ulan ne gunlerdi be keske yine lise yıllarında olsam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

benim çarı soydular bırakmadım .Koxp yüzünden banlandım takmadım

en son bayağı bi item vardı GM banladı beni 

tabi bu çok koydu bana ben de bi daha oynamadım yani banlanmasını sağla 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ehuehehee
    Ehuehehee's avatar
    Erkek
    Ona bi köpek al
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

önce psikyatriye götür ailece gidin nasıl kurtulacagı hakkında konuşun ayrıca köpek filan alın ayrıca tüm zamanınızı çogunuza ayırın kurtulursunuz çaresi olmayan bişey deil

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

oğlunuz knıgh oonlıneda kaçıncı levelde..

hayır 80 leveldeki çarı gözünün önünde 5 milyona en yakın arkadaşına sat birdaha oynamaz ;)

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    2 yıldan uzun bir süredir bende oynuyorum.
    egerki lwli yüksek degilse adam gibi itemi yoksa banlatsanda bi işine yaramaz.
    aynı gün yeni bi char açar gene ezik ezik dolaşır ama oyunu bırakmaz.
    ya adam akıllı döveceksin yada cogu tanıdıgım gibi sende başlayacaksın ; sen ondan  daha fazla oynayacaksınki ona sıra gelmesin.
    yada psikiyatr başka çözüm yolu yok bu oyunun

Selam ve dua ile...
Toplam Hit: 9094 Toplam Mesaj: 65