folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Oglumu Bu Hastalıktan Nasıl Kurtarabilirim

Oglumu Bu Hastalıktan Nasıl Kurtarabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Hoca çocuğu sosyalleştir. Ne bilim kız arkadaş filan bulsun. Böyle etkileyici bişeyler... Bence çok mantıklı böyle bi şey yap evet yeni geldi bu fikir aklıma...

Edit//

Senaryo 2: Hoca pc' ya bi keylogger kur. Çocuk oyuna giriş yaptığında şifresini ve nikini kayıt etsin. Sonra o nik muhtemelen 60 level ve yukarısı bişeydir. Al o niki banlat hoca... Gir meynada la bütün ajanların ta a.q. filan söyle ana avrat söv. Ve ya şifreyi değiştir... Çocuk baştan başlayıp oynamak istemeyecektir...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Aslında güzel :D keylogger koy şifrelerini al sonra forumlarda dağıt 5 gün içinde 1 lvl e düşürürler zaten soyarlarda :D sende bak gördünmü allah razı gelmedi dersin gördünmü dersin :D oyun oynamak ne kadar boşmuş dersin seni kandırıyolar dersin :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    inf0xeR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Aslında güzel :D keylogger koy şifrelerini al sonra forumlarda dağıt 5 gün içinde 1 lvl e düşürürler zaten soyarlarda :D sende bak gördünmü allah razı gelmedi dersin gördünmü dersin :D oyun oynamak ne kadar boşmuş dersin seni kandırıyolar dersin :D
    ewt vermeye tbt tan başlayabilirsin yani yeni bi char eğlenceli olabilir benim için :D ya herkes yazıoda 2 - 3 gündür hiç tıkırtı yok denionmu? bisürü çözüm önerildi..

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    bütün mesajları okumadım ama aynı dertten bende muzdartipim kardeşlerimi bu oyundan nasıl kurtarırım diye uraşıyom şerefiz iki kardeş mevcut bende bu hıyarlardan biri lise bir diğeri orta sona gidiyo sen okul vakti internet kafelere kaç on gün öbürüde onbir gün dewamsızlık allah babam haklarından geldi ama fayda etmedi nese işte ben de uraşıyorum benim bi fikrim war çok saçma gelebilir ama nasıl bu siteler mahkeme kararı ile kapatılıyor bizde night ı böyle dilekçe versek en azından ilçemizde banlatsak :D mümkünmüdür mümkünse yolu nedir yani bir iki değil 100 200 kişi dilekçe imza verse :=? çünkü bu oyun yüzünden mal kardeşlerimden biri lise bire giden sınıfta kaldı en ii si psikiyatri ama oda wakit olmuyo şu oluyo bu oluyo dayak hiiç önermem çözüm değil çaresini bulur kaçarlar parayı kesersende bi yolla ki bizimkiler teneke demir hurda sattılar gene buldular parayı :F  annemin verdiği kitap parasıyla gittiler gene gittiler anlatsam kitap olur :D ama dediğim gibi ilgiyi başka yöne çewirmek lazım

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    nereyi dava edeceksin adamların türkiyede büroları bile yok.
    en fazla valiliktenmi emniyettenmi ne bi yerden karar alınıyor cafelerde oyun oynatılmıyor.
    en fazla yapabilecegin bu yawuz

Selam ve dua ile...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    bütün mesajları okumadım ama aynı dertten bende muzdartipim kardeşlerimi bu oyundan nasıl kurtarırım diye uraşıyom şerefiz iki kardeş mevcut bende bu hıyarlardan biri lise bir diğeri orta sona gidiyo sen okul vakti internet kafelere kaç on gün öbürüde onbir gün dewamsızlık allah babam haklarından geldi ama fayda etmedi nese işte ben de uraşıyorum benim bi fikrim war çok saçma gelebilir ama nasıl bu siteler mahkeme kararı ile kapatılıyor bizde night ı böyle dilekçe versek en azından ilçemizde banlatsak :D mümkünmüdür mümkünse yolu nedir yani bir iki değil 100 200 kişi dilekçe imza verse :=? çünkü bu oyun yüzünden mal kardeşlerimden biri lise bire giden sınıfta kaldı en ii si psikiyatri ama oda wakit olmuyo şu oluyo bu oluyo dayak hiiç önermem çözüm değil çaresini bulur kaçarlar parayı kesersende bi yolla ki bizimkiler teneke demir hurda sattılar gene buldular parayı :F annemin verdiği kitap parasıyla gittiler gene gittiler anlatsam kitap olur :D ama dediğim gibi ilgiyi başka yöne çewirmek lazım

Ağa sen dava etsen o siteyi kapattırsan eyer onu oynayanlar seni bulursa linç eder :D çünkü onlar kendilerini o kadar kaptırıyolarki oyun için canlarını verirler :D gidipte 80 lvl adam kascam sonra oyunu Türkiyeden birisi kapatcak adamı vururum amq :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    istanbulda var hajım kıçım kadar bi odada :D neyse zaten zor olduunu düşünmüştümde bunun hakkaten bi çaresini bulmak lazım bide şunu dicem bu kastıkları adamları ii paraya sata biliyorlarmı yani bu işte hakkaten para warmı

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

dehşet para dönüo ya gir ko forumlarından birine koca bi başlık satış için ayrılmıştır oyuna gir dk başı biri yazar" gırakonda

65 lvl priest istanbul içi satılır(itemli)" ya da bursa içi g satan varmııı?" gibisinden şimdi gırakon serverında gb 35/40 ytl

arası düşün...

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek

çocuğu silkroadla tanıştırın :D:D:D

yok çocuk büyükse  ramazandan sonra az bi başka sitelere yönlensin puhahahhaha

yha ne uraşıonuz çak azına bi tane en ii çözüm

noot:

TELEKOMA KAFAM 30 megabite çıkıcakmış cebite gidince 8.hall a gidip bi bakın vdsl2 geliomuş falan sonra biri etraflıca annatsın bi 

Hoşgörü
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cruel_storm
    cruel_storm's avatar
    Erkek
    denisato bunu yazdı:

hoca sen ne yaparsan yap o bırakmaz en güzeli yavaşdan yavaşdan beraber sosyal yaşantı modu ver baktın oyun oynuyo al gez toz,maça git fln filan işde yoksa neti kapat dayak at knight'ı bırakır wow oynamaya başlar o daha bi pislik.....

doğru diyo bir de wow un 3. eklentisi çıkıyo onu hiç bırakmaz

Elektronikci olmak için çok çaba harcamam gerekiyor ANNE
Toplam Hit: 10037 Toplam Mesaj: 65