Ögrenci Affindan Sonra 2020 Yilina Kadar Kayit Dondurmak İstiyorum.
-
Arkadaslar bu yil cikan ögrenci affindan yararlnip Üniversiteye kaydimi yaptirdim.
Fakat niyetim 2020 eylül ayindan itibaren okula baslamak. Su an biraz islerim var.
Ben 2018-2019 güz yaz dönemi icin kayidimi 1 yil gelecek yil bu döneme kadar dondurmak istiyorum.
Ve kayit dondurma hakkim 1 yil. Acaba diger 2019-2020 yili icinde okula devamsizlik yapip 1 yilda öyle tamamlasam ve 2020 yilina okula baslasam olurmu? Benim kayidimi falan silerlermi?
2020 yilinda ilk sinifdan baslamak istiyorum.
Kanakan tarafından 21/Eki/18 20:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben hiç dondurma filan yapmadım 3 senedir afyon kocatatepe kaydımı silmedi :) sene başı harç yatırsam direkt devam edebiliyorum. Muhtemelen silmezler kaydını..
-
@Yigit tesekürler hocam,
Harci yatircaz mecburen baska care yok.sorun kaydimin silinmemesi.Ben ögrenci affindan yararlanip dönecegim icin, sorun teskil edermi diye sormustum.
-
Öğrenci işlerini arayıp ya da mail atıp sor, baska herhangi bir kaynak sana doğru bilgi veremez.
-
4 yıllık bölümü 7 senede bitiremeyenleri ayıklıyorlar. Dondurulmuş süre sayılmıyor. Onun dışında sorun olmaz heralde ben 2013te kazandığım okula hiç uğramadım, dondurmadım, geçen dönem başladım şuan 2. Dönemdeyim
-
tesekkürler arkadaslar cevaplar icin.
-
noname bunu yazdı
4 yıllık bölümü 7 senede bitiremeyenleri ayıklıyorlar. Dondurulmuş süre sayılmıyor. Onun dışında sorun olmaz heralde ben 2013te kazandığım okula hiç uğramadım, dondurmadım, geçen dönem başladım şuan 2. Dönemdeyim
Nasıl ayıklıyolar hocam bi dk...
-
Dilekce doldurup gönderdim benim kaydimi simdi 31.05.2018 yilina kadar dondurmuslar.
Oysa ben 1 yil dondurulmasini istedim.
neden böyle kisa dondurdular ki?
Ben gelecek yil Ekim ayina kadar tam 1 yil istiyordum?
Simdi ne yapmaliyim??
-
Kanakan bunu yazdı
Dilekce doldurup gönderdim benim kaydimi simdi 31.05.2018 yilina kadar dondurmuslar.
Oysa ben 1 yil dondurulmasini istedim.
neden böyle kisa dondurdular ki?
Ben gelecek yil Ekim ayina kadar tam 1 yil istiyordum?
Simdi ne yapmaliyim??
1 yıl değil, 1 eğitim öğretim yılı dondurmuşlar
-
Peki hocam simdi ben 31.05.2018 den sonra egitime katilmak zorundamiyim yoksa tekrar mi gidip dondurmaliyim?
Ben Üniversite yeni yil egitiminin basladigi döneme kadar yani ekim ayina kadar dondurmak istiyordum.
Kanakan tarafından 22/Eki/18 00:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Kanakan bunu yazdı
Peki hocam simdi ben 31.05.2018 den sonra egitime katilmak zorundamiyim yoksa tekrar mi gidip dondurmaliyim?
Ben Üniversite yeni yil egitiminin basladigi döneme kadar yani ekim ayina kadar dondurmak istiyordum.
yeni dönemde tekrar dondursan ? aradaki zaman senin için sorun mu ki öğrenciliğin aktif olması ? mayıs - eylül arası aktif durur, eylülde tekrar dondurursun ya da ne zaman dondurma başvurusu yapılıyorsa.