Ögrenci Affindan Sonra 2020 Yilina Kadar Kayit Dondurmak İstiyorum.
-
zaman benim icin sorun degil.
Zaten ben 2020 yilina kadar istiyorum ama 1 yil dondurma hakkin var dediler bende 1 yil istedim dilekcemi yazip gönderdim.
Bana gelen cevapda 31.05.2018 tarihine kadar dondurma yapilmis, ondan sonra ne yapacagim?
Hic üniversitede okuma firsatim oldmadigi icin bilmiyorum neyin ne oldugunu bu yastan sonra okumak istiyorum ama 2020 yilina kadar bitirmem gereken islerim var.
Kanakan tarafından 22/Eki/18 00:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Kanakan bunu yazdı
Zaten ben 2020 yilina kadar istiyorum ama 1 yil dondurma hakkin var dediler bende 1 yil istedim dilekcemi yazip gönderdim.
Bana gelen cevapda 31.05.2018 tarihine kadar dondurma yapilmis, ondan sonra ne yapacagim?
Hic üniversitede okuma firsatim oldmadigi icin bilmiyorum neyin ne oldugunu bu yastan sonra okumak istiyorum ama 2020 yilina kadar bitirmem gereken islerim var.
o zaman şu süre bittikten sonra tekrar okulla iletişime geçersiniz, onlar size dondurabileceğiniz tarihi net olarak söyler. şimdi yaptığınız gibi tekrar dondurursunuz. böyle her sene donduruluyor mu onu da bilmiyorum ama tek yolun bu gibi
-
CaniSokucu bunu yazdınoname bunu yazdı
4 yıllık bölümü 7 senede bitiremeyenleri ayıklıyorlar. Dondurulmuş süre sayılmıyor. Onun dışında sorun olmaz heralde ben 2013te kazandığım okula hiç uğramadım, dondurmadım, geçen dönem başladım şuan 2. Dönemdeyim
Nasıl ayıklıyolar hocam bi dk...
bizde hak hukuk adalet olmadığı için normaldir. akp nin ilk getirdiği öğrenci affında okuma süreleri önemsiz geri dönün demişlerdi. herkes kaydını yapıp sonrasında okula yine gitmemişti... sonra bir yasa değişikliği ile 7 yıl sınırı tekrar getirildi. yasanın çıkışı itibari ile de sayılmaya başlandı... yani sonuç olarak üniversitenin lisans bölümünü 7 yılda bitiremezsen tastiknameni verip gönderiyorlar... tekrar sınava girip aynı ünivin aynı bölümünü kazanmadığın müddetce geçmiş olsun.
-
KotomineKirei bunu yazdıKanakan bunu yazdı
o zaman şu süre bittikten sonra tekrar okulla iletişime geçersiniz, onlar size dondurabileceğiniz tarihi net olarak söyler. şimdi yaptığınız gibi tekrar dondurursunuz. böyle her sene donduruluyor mu onu da bilmiyorum ama tek yolun bu gibi
Tesekkürler Hocam
Kanakan tarafından 22/Eki/18 11:47 tarihinde düzenlenmiştir