folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Öğrenci Belgelerini E-Devlet‘Den Alabilirsiniz Artık

Öğrenci Belgelerini E-Devlet‘Den Alabilirsiniz Artık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı başkanlığı altında (ben de en sonda görülüyor), öğrenci belgesi sorgulama ve doğrulam işlemleri yapabilirsiniz. Böyle bir özellik eklenmiş. Türkiyede kayıtlı olmadığım için bende bir şey görünmedi ama öğrenci belgesi için okula gitmenize gerek yok artık..

haber içeriği burda 

http://www.ensonhaber.com/ogrenci-belgeleri-artik-e-devletten-alinabilecek-2014-06-26.html

E-devlet in ne olduğunu bilmeyenler için turkiye.gov.tr üzrinden giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi ptt lerden 2 tl karşılğında kimliğinizle gidip alabilirsiniz.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Yıllar önce yapmaları gereken bir adımdı. Şimdi baktım evet gözüküyor sadece fotoğraf yok belgede. Kimse sorsak öğrenci belgeni getir diyor en azından artık e devletten kontrol edebilirler. Merkezi bir kayıt iyi oldu açıkçası.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

bilgilendirme icin tesekkurler hocam, cok iyi olmus

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Sonunda kurtulduk suratsız memurların odalarından.

Sisteme giriş yaptıktan sonra direk link: https://www.turkiye.gov.tr/yok-ogrenci-belgesi-sorgulama

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

öğrenci belgesi için 6 saatlik yolu gitmeye üşeniyordum. çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu

edit:ankarakart alırken sikinti çıkarmazlar değil mi?

adeleks tarafından 26/Haz/14 13:48 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

bütün ünileri kapsayan bir özellik mi bu bana öğrenci değilsiniz diyor bu sistem :| okuldan mı kovuldumki :/

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

öğrenci belgesi için 6 saatlik yolu gitmeye üşeniyordum. çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu

hocam adamlar barkod numarası koymuşlar ve sorgulama yapabiliyorlar.. o yüzden sorun çıkacağını sanmam zaten e-devletten alınmış bir belge, yani devletin kendi kurumu. O yüzden belediyenin sorun çıkaracağını sanmıyorum.. 

@pesimistzombie, sanırım tüm türkiyedeki yök e bağlı yerleri gösteriyor. kaydın silinmiş olabilir? bi sorun varsa mail atıp sorabilirsin

unbalanced tarafından 26/Haz/14 14:11 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

hocam paso için sadece öğrenci kimlik kartı yetiyor , ben geçen gün çıkarttım 2 dk sürdü sürmedi , sadece öğrenci kimliğimi verdim fotoğrafdı belgeydi falan yok +10 tl verdim bide

Ignorance is bliss.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

E-devlete koyuyorlar ama işlem yapmak istediğinde git yerinden al gel diyorlar bu da bu hükümetin icraat. İşte

ehliyet için sabıka kaydı istiyorlar e- devletten çıkartıp götürüyorsun bu olmaz Adliye'den getir diyorlar 

ulan o zaman orda olmasının manası nedir? 

Öğrenci belgesini alıcaz paso çıkartılmayacak onla kesin belediye git okuldan al diycek

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

E-devlete koyuyorlar ama işlem yapmak istediğinde git yerinden al gel diyorlar bu da bu hükümetin icraat. İşte

ehliyet için sabıka kaydı istiyorlar e- devletten çıkartıp götürüyorsun bu olmaz Adliye'den getir diyorlar 

Öğrenci belgesini alıcaz paso çıkartılmayacak onla kesin belediye git okuldan al diycek

Durum aynen bu, heveslenmesin müritler, resmi değeri olmayacak o çıktıların yine :/

anlıyorum.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    buzukatak bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Durum aynen bu, heveslenmesin müritler, resmi değeri olmayacak o çıktıların yine :/

Eğer öyleyse nu ülkede zerre akıllı adam yok demektir

Ama unbalanced inde dediği gibi barkod var o kadar da değildir yani.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 3095 Toplam Mesaj: 20