Öğrenci Belgelerini E-Devlet‘Den Alabilirsiniz Artık
-
zeybekustasi bunu yazdıbuzukatak bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
E-devlete koyuyorlar ama işlem yapmak istediğinde git yerinden al gel diyorlar bu da bu hükümetin icraat. İşte
ehliyet için sabıka kaydı istiyorlar e- devletten çıkartıp götürüyorsun bu olmaz Adliye'den getir diyorlar
ulan o zaman orda olmasının manası nedir?
Öğrenci belgesini alıcaz paso çıkartılmayacak onla kesin belediye git okuldan al diycek
Durum aynen bu, heveslenmesin müritler, resmi değeri olmayacak o çıktıların yine :/
Eğer öyleyse nu ülkede zerre akıllı adam yok demektir
Ama unbalanced inde dediği gibi barkod var o kadar da değildir yani.
Hocan ehliyet alırken ben yaşadım bu durumu
-
SeRDaR bunu yazdı
E-devlete koyuyorlar ama işlem yapmak istediğinde git yerinden al gel diyorlar bu da bu hükümetin icraat. İşte
ehliyet için sabıka kaydı istiyorlar e- devletten çıkartıp götürüyorsun bu olmaz Adliye'den getir diyorlar
Öğrenci belgesini alıcaz paso çıkartılmayacak onla kesin belediye git okuldan al diycek
aynen ehliyete yazılırken sabıka kaydını e-devletten aldım gittim adam yok olmaz bu diyor üzerinde sorgulama linki var numarası var girin sorgulayın diyorum mühür lazım diyor sinirlendim yırttım attım belgeyi
@Schwarz , kardeşim paso almaya gidince verdim benim öğrenci kartını sor bakım oluyorsa ben gidip alıyım dedim sormuş belge gerekli demiş ya da orda ki dingil anlamıyordu olmaz diye savuşturdu . neyse yarın gidip alayım şu pasoyu
-
geçen ösym 4. leventteki yerinde baya giydirdiydim bilgi işlemcilere müdüre felan alayına isyanı koyduydum dikkate alınmıs sanırsam :D
-
Her üniversiteye gidişte fakülteden enstitüye yürümeye erindiğim için epeydir alamıyordum.
Bak bu iyi oldu.
-
zeybekustasi bunu yazdıbuzukatak bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Durum aynen bu, heveslenmesin müritler, resmi değeri olmayacak o çıktıların yine :/
Eğer öyleyse nu ülkede zerre akıllı adam yok demektir
Ama unbalanced inde dediği gibi barkod var o kadar da değildir yani.
O kadarda olmaz deme hocam. "Aslı Gibidir" gibi bir mühür sistemi var bu memlekette. Hiç bir kurum bu aslı gibidir mührünü kabul etmez. Ulan devletin kurumu aslı gibidir diye devletin mühürünü basıyor. Devletin diğer kurumu kabul etmiyor. Bu kadar aptalca bir sistem.
DrKill tarafından 27/Haz/14 02:34 tarihinde düzenlenmiştir -
pesimistzombie bunu yazdı
bütün ünileri kapsayan bir özellik mi bu bana öğrenci değilsiniz diyor bu sistem :| okuldan mı kovuldumki :/
zöm, benimki aöf ama ben bile çıktım sorguda :| git bi kontrol ettir bence.
yanlız 3. sınıf gözüküyorum. alttan dersim olduğu için sanırım.
-
e devlet denen işe yaramaz sistemdeki evrakları bir çok kurum kabul etmiyor mk.
her şeyi geçtim dünyanın en dandik sitelerinde bile giriş yaptığında sms ile bildirim alıyorken e devlete biri girse haberin olmaz.
şifreyide parayla alan ilk devlet biziz heralde mk.
-
Dünyada bizden daha salak bir devlet düzeni daha varsa ne olayım..
-
ogrenci belgesi sgk dada gecerli degilmis !!!