Öğrenci Evinden Manzaralar :)
-
bigün inşallah bende örenci olacam ve örnek örenci evi diye koyacam resimleri bu ne bohem hayat o ne pislik öyle insan mı yaşıyo orda alooo kime diyom :D şaka bi yana zor oluyodu ana yook bulaşık çamaşır yemek temizlik (azami derecede) hepsi sana bakıyo zor be yaw
-
hacı televizyon sehpası yaptığınız jantlar manyakmış
satılıkmı onlar :)
-
way "öğrenciler" way
-
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------hacı televizyon sehpası yaptığınız jantlar manyakmış
-----------------------------Hocam resimler bana ait değil. Ztn benim böyle jantlarım olsa sehpa yapmazdım :D
-
eşşegizmi öldü la o kadar içki :D tırstım alkolik felanmisin :D bu aradasüper fotolar
-
bunlarda öğrenci mi laa
ayyaş öğrenciler =)
-
sanırım bu öğrenciler arasında birinin babası tekelin sahibi :D
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------hacı televizyon sehpası yaptığınız jantlar manyakmış
-----------------------------Hocam resimler bana ait değil. Ztn benim böyle jantlarım olsa sehpa yapmazdım :D
-----------------------------valla bi an düşündüm tbt'de jantı sehpa yapacak mal nasıl olur diye
çok şükür yokmuş :)
-
sorry_13 bunu yazdı:
BRK35 bunu yazdı:
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------valla bi an düşündüm tbt'de jantı sehpa yapacak mal nasıl olur diye
çok şükür yokmuş :)
-----------------------------Aslında yaratıcı bir fikir ama o jantların üzerinde tv olacağına araba olsa daha güzel olur :) Yazık olmuş yani...
-
yarın öbür gün biz de üni okuycaz,özenmiyor değilim hani :)