Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Öğrenci İçin Hangi Operatör ?
Öğrenci İçin Hangi Operatör ?
-
Vodafonluyum aylık 9 liralık internet paketim vardı. Birde 10 dakka her yöne 50 kuruş tarifesi vardı bu çok kötü.
1 gb civarı neti olan uygun bir operatör lazım.
Konuları inceledim tam aveanın yıkılan tarifeyi alacaktım süresi dolmuş.
edit // vodafone nin afişinde 25 lira dediği tarifeyi sitesinde bulamadım
-
avea 19 liraya avea içi 1000 dk (dışardan hat tasırsan her yöne 500 dk olması lazım) her yöne 1000 sms ve 1 gb internet paketi ögrenciyim kullanıyorm mutluyum tavsiye ediyorm .d
-
vodafone genç avantaj + sınırsız internet kullanıyorum
genç avantaj 25 TL 500 DK her yöne 5000 SMS her yöne facebook twitter bedava
internette cepnet işte 14 TL
ama genç avantaj zamlanmış galiba internet dahil 35 TL oldu diyorlar emin degilim :)
-
vodafone
neden ?
cepnet 500 tarifesini kullanıyorum vınn orta düzeyde çekiyor bağlantı kalitesi iyiye yakın. yolda harika çekiyor.. ( 3g hat var )
üstüne hymaksi her yöne paketi var.
hatta bazen 4 5 lira kalıyor..
napalım gariban işi işte.
Amd-x tarafından 25/Eyl/12 16:05 tarihinde düzenlenmiştir -
turkcell 30tl yüklüyorum gelen sms'i bir ayda bitiriyorum, sonra yine 30tl yüklüyorum, kampanya bitince biriken parayı aylık 10tl sms alarak bitiriyorum
-
Amd-x bunu yazdı
vodafone
neden ?
cepnet 500 tarifesini kullanıyorum vınn orta düzeyde çekiyor bağlantı kalitesi iyiye yakın. yolda harika çekiyor.. ( 3g hat var )
üstüne hymaksi her yöne paketi var.
hatta bazen 4 5 lira kalıyor..
napalım gariban işi işte.
istanbul bakirkoy meydan - bahcelievler yayla - güngören keresteciler - ve evimde hiç cekmiyor :)
sikayetvar a bu konuda yazmistim cekmedigine dair.
adamlar degerli abonemizi defalarca aramamiza ragmen ulasamadik falan yazmisti..
bende altina zaten hattinizin cekmedigi konusunda sikayet de bulunmustum. cekmeyen bir telefona nasil ulasmayi planliyorsunuz. yazmıştım :)
-
hocu 500dk 5000sms var vodafone 25 lira normalde 30 lira ama 12 ay tahattüt verirsen 25 oluyor ben bunu kullanıyorum
kafana göre bide net paketi çekersin üstüne işte :W
-
Kreyzi bunu yazdı
hocu 500dk 5000sms var vodafone 25 lira normalde 30 lira ama 12 ay tahattüt verirsen 25 oluyor ben bunu kullanıyorum
kafana göre bide net paketi çekersin üstüne işte :W
bu paketin netlisi yok mu ?
kb başı 35 kuruş diyor şaka gibi.
-
en iyisi bimcell.10tl-250 dk her yöne ve mesajlar 10 kuruş.yükleme şartı vs de yok.
-
diğer arkadaşlar ne kullanıyorlar acaba
-
spermen08 bunu yazdı
avea 19 liraya avea içi 1000 dk (dışardan hat tasırsan her yöne 500 dk olması lazım) her yöne 1000 sms ve 1 gb internet paketi ögrenciyim kullanıyorm mutluyum tavsiye ediyorm .d