Öğrenci İçin Hangi Operatör ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek
    spermen08 bunu yazdı

avea 19 liraya avea içi 1000 dk (dışardan hat tasırsan her yöne 500 dk olması lazım) her yöne 1000 sms ve 1 gb internet paketi ögrenciyim kullanıyorm mutluyum tavsiye ediyorm .d

ben de bunu kullanıyorum da avea mesaj atmış geçen faturalıya geç diye tarife de şöyle 20tly 500dk her yöne 5000 sms her yöne sınırsız internet dedim ulen olur mu böyle şey girdim siteye seç paketlerine baktım o mesajdaki gibi değilmiş harbiden ayrı paketler 

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    WitchKing bunu yazdı
    spermen08 bunu yazdı

avea 19 liraya avea içi 1000 dk (dışardan hat tasırsan her yöne 500 dk olması lazım) her yöne 1000 sms ve 1 gb internet paketi ögrenciyim kullanıyorm mutluyum tavsiye ediyorm .d

ben de bunu kullanıyorum da avea mesaj atmış geçen faturalıya geç diye tarife de şöyle 20tly 500dk her yöne 5000 sms her yöne sınırsız internet dedim ulen olur mu böyle şey girdim siteye seç paketlerine baktım o mesajdaki gibi değilmiş harbiden ayrı paketler 

faturalıya amannn diyim hele ki aveada. o yok 20 tl cart curt kısmı paket yenilenmiyor falan 2-3 saat o arada akıllı telefon oldğu için zırt pırt internetten güncelleme denemiş 12 tl daha geçirdiler. faturalı olan arkadaşlar ay sonu 293 tl gördüler, internet paketi sms arama içinde olan paketten.. var gerisini düşün. yıkılan paket candır faturasızda

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

hocu 500dk 5000sms var vodafone 25 lira normalde 30 lira ama 12 ay tahattüt verirsen 25 oluyor ben bunu kullanıyorum

kafana göre bide net paketi çekersin üstüne işte :W

bu paketin netlisi yok mu ? 

kb başı 35 kuruş diyor şaka gibi.

500mb net yeterse 35 liralık var extra neti içinde 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Avea da Bal paketleri var fena değil. Devamlı her ay almak zorunda değilsin.

250 dk * 250 sms 20 lira

500 dk * 500 sms * 500 mb internet 30 tl

vodafone un genç tarifesi

500 dk * 5000 sms taahhütlü 25 lira

en kalitesi türkcell ama cazip tarifesi yok görebildiğim kadarıyla...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı

Avea da Bal paketleri var fena değil. Devamlı her ay almak zorunda değilsin.

250 dk * 250 sms 20 lira

500 dk * 500 sms * 500 mb internet 30 tl

vodafone un genç tarifesi

500 dk * 5000 sms taahhütlü 25 lira

en kalitesi türkcell ama cazip tarifesi yok görebildiğim kadarıyla...

turkcell ben yaptim tarifesi var..

turkcel ile 250 dk konusma

diger GSM ler ile 250 dk konusma

1700 her yone sms

500 mb internet

33TL

suan kullaniyorum.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

avea 19TL 1 gb net 1k sms 500 dk

++

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

avea 

500 dk her yone 20tl

5000 sms  10tl

sınırsız ınt 10 tl 

total 40 tl      

faturalı hat 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

avea 

500 dk her yone 20tl

5000 sms  10tl

sınırsız ınt 10 tl 

total 40 tl      

faturalı hat 

40 lira pahalı birde avea olunca.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

şu anda sanırım en avantajlısı kontörlü hat yada vodafone katlayan genç avantaj 750 dk, 5000 sms her yöne.. 35 tl ödüyorum vergiler dahil.

kamu lu tanıdığı olanlarda kamululara özel tarifeler kullanabilir gerçekten çok ucuz.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    WitchKing bunu yazdı
    spermen08 bunu yazdı

hocam gercekten bu olay  var, aveali kontorluden faturaliya geciste, on iki ay taahhut verene on iki ay boyunca besbin sms ve sinirsiz net hediye ,son gecis ayin otuzu.

farkli uc dort musteri temsilcisi ile konustum,kimisi bilmiyo.bilmeyene denk gelirsen kapa bidaha ara kesin oluyo.

Toplam Hit: 3225 Toplam Mesaj: 28