folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Öğrenci İçin Tablet Önerisi ?

Öğrenci İçin Tablet Önerisi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Abilerim Ablalarım Değerli Müritler ; Casper Laptobumun galip galip sesler ve ekranında galip ilmünati cisimleri görüyorum ve elimde patlaması yakındır. 

Bana 400 tl civarı Ders videolarımı izliyebilceğim pdf kitaplarımdan çalışma yapabileceğim kalemi olan 10 inç civarı tablet lazım . Önerilerinize açığım ?

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

400 Tl dandik bir tablet almak her yiğidin harcı değildir. Gel sen bu sevdadan vazgeç. :) Pişman olmazsın ileride.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

400 Tl dandik bir tablet almak her yiğidin harcı değildir. Gel sen bu sevdadan vazgeç. :) Pişman olmazsın ileride.

bütçe o kadar hocam ne yapalım dıscovery alacaktık laptop patlayınca hayaller suya düştü

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.buyincoins.com/item/42121.html - 3G özelliği var sim kart takabilirsin.

http://www.buyincoins.com/item/41998.html - 500 lira fakat içinde intel işlemci var ve ekran 8 inç

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

geçen de başka bir konuda da yazdım ama ainol novo firmasının ürünlerine de bakabilirsin. Kullanmadım hiç ama güzel gözüküyor araştırabilirsin.

der die das
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ucuz tablet ölümdür aga 2. el ipad 2 almaya çalış

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Panxere katiliyorum daha ufak bisey dusunursen galaxy tab 3 bakabilirsin oda arkim aldi baktim guzel makine fiyatina gore 350 lira civari

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

videoları nasıl aktaracam hocam hem android olması daha iyi. Tek sıkıntı 2 gb ram olmasını iştemem gerisini önemi yok öyle çok kaliteli birşeye gerekte yok ekran az iyi olsa yeter

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

pirana ,  hi-level , dark evo  bakman lazım sanırım o fiyat aralığına

yada dh 2. ellere bak .

istersen şuna bi bak iş yaparmı bilmem film izlemek için almayı düşünüyorum :D

pirana

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

asus memopad hd7 var hocam. vatanda 300-400 civarıydı bu ara..

http://www.youtube.com/watch?v=tKtlN6zt894

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Elixiron bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

videoları nasıl aktaracam hocam hem android olması daha iyi. Tek sıkıntı 2 gb ram olmasını iştemem gerisini önemi yok öyle çok kaliteli birşeye gerekte yok ekran az iyi olsa yeter

dediklerini yaptım , en iyi fiyat performans tabletini aldım 10 inc hi level 270 tl ye ne oldu ? bir bok yapamıyorum hocam.

android alacaksan ceptelefonu ise nexus , tablet ise nexus 

diğerleri çöp.

ya ipad , iphone alırsın ya nexus alırsın yada ömür boyu ulan keşke bu hatayı yapmasaydım dersin. 

yazık günah başka birşey değl. özellikleri düşük olsun bana yeter diye alırsın dandik bişi resetlenip durur kapanıp durur vs. gına gelir tableti bir köşeye atarsın benim yaptıgım gibi.

Toplam Hit: 1958 Toplam Mesaj: 18