Öğrenci Öğretmenin Tayinini Verdi
-
sa arkadaşlar benim arkadaşımı ilk dönemde bir hoca onu kız arkadaşı önünde dövdü:) bu çocukta intikam alacağına yemin ederek kendine kaydı... hocayla ikide bir tartışıyordu hocada en sonunda dayanamayıp çocuğu yine dövmeye başladı:) bizde hemen videoya aldık:) sonra hocaya cd yapıp yolladık hocanın ödü koptu meb vereceğiz demiştik aslında vermeyecektik ama bizden habersiz bizim arkadaş vermiş yapmış işte bir ipnelik:) hocanın tayini kalktı:) şiddet kullanmaktan..
-
görevden alacaklar aq ne tayini.
bu arada tahin bi yiyecek =) tayin o :D
-
lisede hoca bizi kendi halimize bırakmıştı sınıfta sonra bizde rahat durmadık disipline götürdü sonra sınıf hakimiyetini sağlayamadığından uyarı aldı :D
-
bizimde olmuştu aynısından hoca ddövmüştü bende driek ses kaydı yaptım bizim çocukların arkası sağlam babalarımızdan bakana ulaştık aradık özelden konuştuk birkaç saat sonra direk bakan 5 kişiyle geldi falan arkilerin babasıda geldi yalvardı yakardı çocuğunbabası acıdı bıraktı hocayı keşke bırakmasaydı adam hala bize trip atıyo ama yanımıza yaklaşamıyo hep uzaktan trip.
-
Ben olsam harava bağlardım ders notlarını düzelttirirdim ne tayin ettircem adamı :D Yazık..
-
Ben de diyorum ya hikaye ya da video vermiştir biyerden. Bi giriyim dedim çaktım olayı. Ne adamsın ya :D Bu arada bir harf neleri değiştiriyomuş m.k :|
-
rehber öğretmen olarak şunu diyorum iyi olmuş, az bile :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
lisede hoca bizi kendi halimize bırakmıştı sınıfta sonra bizde rahat durmadık disipline götürdü sonra sınıf hakimiyetini sağlayamadığından uyarı aldı :D
zuhahahah:D iyi yönetimiş :dbizde bazı hocalar ağız burun duvara yapıştırırlardı çocukları ah ozaman vidyolu telefonlar yoktu :D laledevri çocuklarıyız biz :D
-
yalnız taktik süpermiş...
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
zuhahahah:D iyi yönetimiş :dbizde bazı hocalar ağız burun duvara yapıştırırlardı çocukları ah ozaman vidyolu telefonlar yoktu :D laledevri çocuklarıyız biz :D
bence şimdikiler lale devri çocuğuuu :D -
kkkcakmak bunu yazdı:
sa arkadaşlar benim arkadaşımı ilk dönemde bir hoca onu kız arkadaşı önünde dövdü:) bu çocukta intikam alacağına yemin ederek kendine kaydı... hocayla ikide bir tartışıyordu hocada en sonunda dayanamayıp çocuğu yine dövmeye başladı:) bizde hemen videoya aldık:) sonra hocaya cd yapıp yolladık hocanın ödü koptu meb vereceğiz demiştik aslında vermeyecektik ama bizden habersiz bizim arkadaş vermiş yapmış işte bir ipnelik:) hocanın tahini kalktı:) şiddet kullanmaktan..
burayı bi türlü çözemedim :)