folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Öğrenci Öğretmenin Tayinini Verdi

Öğrenci Öğretmenin Tayinini Verdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sa arkadaşlar benim arkadaşımı  ilk dönemde bir hoca onu kız arkadaşı önünde dövdü:) bu çocukta intikam alacağına yemin ederek kendine kaydı... hocayla ikide bir tartışıyordu hocada en sonunda dayanamayıp çocuğu yine dövmeye başladı:) bizde hemen videoya aldık:) sonra hocaya cd yapıp yolladık hocanın ödü koptu meb vereceğiz demiştik aslında vermeyecektik ama bizden habersiz bizim arkadaş vermiş yapmış işte bir ipnelik:) hocanın tayini kalktı:) şiddet kullanmaktan..

Bir daha profilindeki herhangi bir extra bilgi bölümüne, bu yazıdan başka bişi yazarsan seni atarım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

görevden alacaklar aq ne tayini.

bu arada   tahin bi yiyecek =) tayin o :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    lisede hoca bizi kendi halimize bırakmıştı sınıfta sonra bizde rahat durmadık disipline götürdü sonra sınıf hakimiyetini sağlayamadığından uyarı aldı :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    bizimde olmuştu aynısından hoca ddövmüştü bende driek ses kaydı yaptım bizim çocukların arkası sağlam babalarımızdan bakana ulaştık aradık özelden konuştuk birkaç saat sonra direk bakan  5 kişiyle geldi falan arkilerin babasıda geldi yalvardı yakardı çocuğunbabası acıdı bıraktı hocayı keşke bırakmasaydı adam hala bize trip atıyo ama yanımıza yaklaşamıyo hep uzaktan trip.

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ben olsam harava bağlardım ders notlarını düzelttirirdim ne tayin ettircem adamı :D Yazık..

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Ben de diyorum ya hikaye ya da video vermiştir biyerden. Bi giriyim dedim çaktım olayı. Ne adamsın ya :D Bu arada bir harf neleri değiştiriyomuş m.k :|

since 2005 // tbt
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    rehber öğretmen olarak şunu diyorum iyi olmuş, az bile :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    lisede hoca bizi kendi halimize bırakmıştı sınıfta sonra bizde rahat durmadık disipline götürdü sonra sınıf hakimiyetini sağlayamadığından uyarı aldı :D
    zuhahahah:D iyi yönetimiş :d

bizde bazı hocalar ağız burun duvara yapıştırırlardı çocukları ah ozaman vidyolu telefonlar yoktu :D laledevri çocuklarıyız biz :D

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    yalnız taktik süpermiş...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:
    zuhahahah:D iyi yönetimiş :d

bizde bazı hocalar ağız burun duvara yapıştırırlardı çocukları ah ozaman vidyolu telefonlar yoktu :D laledevri çocuklarıyız biz :D

bence şimdikiler lale devri çocuğuuu :D

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    kkkcakmak bunu yazdı:
    sa arkadaşlar benim arkadaşımı  ilk dönemde bir hoca onu kız arkadaşı önünde dövdü:) bu çocukta intikam alacağına yemin ederek kendine kaydı... hocayla ikide bir tartışıyordu hocada en sonunda dayanamayıp çocuğu yine dövmeye başladı:) bizde hemen videoya aldık:) sonra hocaya cd yapıp yolladık hocanın ödü koptu meb vereceğiz demiştik aslında vermeyecektik ama bizden habersiz bizim arkadaş vermiş yapmış işte bir ipnelik:) hocanın tahini kalktı:) şiddet kullanmaktan..
    burayı bi türlü çözemedim  :)

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
Toplam Hit: 4642 Toplam Mesaj: 22