Öğrenci Öğretmenin Tayinini Verdi
-
Sen yine orayı çözememişsin ben külliyen topiği çözemedim hocam.Amaç ne ? Tahin ne ? kim kime kaydı ? Başkasının yaptığı bir vukuatın burda işi ne ? Arkadaş kaçıncı sınıfa gidiyor ki Türkçe'den bu kadar yoksun vs. vs.
-
kivanchh bunu yazdı:
-----------------------------
kkkcakmak bunu yazdı:
sa arkadaşlar benim arkadaşımı ilk dönemde bir hoca onu kız arkadaşı önünde dövdü:) bu çocukta intikam alacağına yemin ederek kendine kaydı... hocayla ikide bir tartışıyordu hocada en sonunda dayanamayıp çocuğu yine dövmeye başladı:) bizde hemen videoya aldık:) sonra hocaya cd yapıp yolladık hocanın ödü koptu meb vereceğiz demiştik aslında vermeyecektik ama bizden habersiz bizim arkadaş vermiş yapmış işte bir ipnelik:) hocanın tahini kalktı:) şiddet kullanmaktan..
burayı bi türlü çözemedim :)
-----------------------------Aynen :D
-
Sen dersini sabote edersen, derste hocayı küçük düşürmeye çalışırsan tabi seni dövecek. Eminin en az 50 defa uyarmıştır o adam sizi. Adam orada işini yapıyor. Madem makara yapmaya gidiyosunuz gitmeyin okula kardeşim sokaklar sizin.
Hiç bişi çıkmaz o videodan olan size olur en fazla soruşturma geçirir. öğretmen birde uzun yıllar çalışıyorsa kolay kolay meslekten ihraç yok..
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------kivanchh bunu yazdı:
kkkcakmak bunu yazdı:
sa arkadaşlar benim arkadaşımı ilk dönemde bir hoca onu kız arkadaşı önünde dövdü:) bu çocukta intikam alacağına yemin ederek kendine kaydı... hocayla ikide bir tartışıyordu hocada en sonunda dayanamayıp çocuğu yine dövmeye başladı:) bizde hemen videoya aldık:) sonra hocaya cd yapıp yolladık hocanın ödü koptu meb vereceğiz demiştik aslında vermeyecektik ama bizden habersiz bizim arkadaş vermiş yapmış işte bir ipnelik:) hocanın tahini kalktı:) şiddet kullanmaktan..
burayı bi türlü çözemedim :)
-----------------------------Aynen :D
-----------------------------ilk cümleyi okurken google translate kullanmış diye düşündüm valla
-
lisede okuyan vede hocalar kıl olan öğrenciler warsa pm atsın taktik wereyim:D:D:D bide kuytul abi büyüksün!
-
videoyu paylaşirmisin:D
-
gereksiz bişi olmuş :D orda masaj yapsa otokahvalti hazirliyan bişi olsa hem mum tehlikesi sora çalışan makinalar kapanmıyo telefona giriyo oo:P
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------görevden alacaklar aq ne tayini.
bu arada tahin bi yiyecek =) tayin o :D
-----------------------------ahahaha gece gece iyi geldi =)))
-
DarkPrice bunu yazdı:
videoyu paylaşirmisin:D
-----------------------------+1
-
bende de arkadaşın okulda boxer a kadar soyunup okulun çıkışına kadar öle yürüdüğü bi video war isteyen olursa atayım:D