folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öğrenciler İçin En Mantıklı Para Değerlendirme Yolu

Öğrenciler İçin En Mantıklı Para Değerlendirme Yolu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek
    bir çok üniversiteli arkadaşın ufak da olsa birikimleri oluyor.fakat bunları iyi değerlendiremediği için bu para çok anlamsız kalıyor.peki ufak paraları en iyi değerlendirme yolu nedir???bahsettiğim binler değil sadece 500 ytl 750 ytl mesela...

Akıllı yatırımcı gerçekçidir. Kötümserlerden alır, iyimserlere satar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

at bankaya dursun hacım harcama

yada borsa :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    bence likit fonlar bu durumlar için en iyisi

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

o kadar parayla borsada yapabilirsin

ama en iyisi at bankaya dursun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

sezonnn basladiiiii İDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :D carcur car cur car cur car curr elde var 0

vaktin varsa ticarete giriceksin, yoksa borsa, onada yoksa arkadaslarin dedikleri gibi at bi köseye dursun..

choosing my confessions...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    sana dıger arkadaslardan bıraz daha farkı bırşey dıyeyım bak elındekı parayla en ıyı yuselıs yapan altına yatır yanı cumhuruyet altını al koy kösende dursun satarken de en fazla 5ytl zarara ugrarsın hersene cumhurıyet altını en ıyı yatırım aracı oluyor ama degerlendır bu fıkırlerıı..

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

eğer 2 gün sonra bozmıcam dersen evet cumh altını ama ticaret ne edebilirim dersen üni ortamında egzantirik çin mamullerinden getirtip satabilirsin

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=buldum&folderid=73573

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    MeTiN_7 bunu yazdı:
    -----------------------------
    sana dıger arkadaslardan bıraz daha farkı bırşey dıyeyım bak elındekı parayla en ıyı yuselıs yapan altına yatır yanı cumhuruyet altını al koy kösende dursun satarken de en fazla 5ytl zarara ugrarsın hersene cumhurıyet altını en ıyı yatırım aracı oluyor ama degerlendır bu fıkırlerıı..
    Aynen en mantıklı yatırım her zaman altıntır. Altın hiç bir zaman zarar etmez.  Şu an piyasalar dengesiz sakın borsaya falan girme.

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    rene son para konusunda,  ~ " bi daha kımse x param var ne halt yiyim diye konu açmasın oldu mu :) " demişti :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

dostum az önce ben ünide para kazanmak için araştırmasonucu biri ile tanıştım kitap satış işi var şöyle ama bandrollü orjinal iyasada 10 15 ytl olan kitapları sana   7 tane kitap+3dergi olarak setini 10 ytl den veriyolar sen kitapların çiftini 5 ytlden satıyorsun tanesi 2.5 yani ne oluyo set başına sana 7.5 ytl kar kalıyo bende 500 birikmiş olmadığından giremedim sistem şöyle işliyo gidiyorsun üniden izin alıyorsun dilekçe ile 5 gün nide kitap standı diye zaten bu dediğim olay en az 500 ytl ye sipariş alıyor 500 e 350 kitap artı 50 dergi yolluyacaklar sana stand açacaksınız her gün ayrı bir fakultede kursanız tüm kitapları satsanız para size 875 alrak dönüyo 375 kar yani:)

ardaşın başında duramayacaksa günlüğü 20 25 den de öğrencikoyarsınız standın aşına olur yanlız burda tek sonrun kitap lar satılmazsa geri almıyorlar buda sorun oluyo ama piyasada 10 15 ytl ye giden kitabın tanesini 2.5 danda alırlarmı alırlar.

ve kitap listesinden satacağın kitapları sen seçiyorsun yani nerde nasıl satacağını düşünüyorsan öyle

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı:

dostum az önce ben ünide para kazanmak için araştırmasonucu biri ile tanıştım kitap satış işi var şöyle ama bandrollü orjinal iyasada 10 15 ytl olan kitapları sana   7 tane kitap+3dergi olarak setini 10 ytl den veriyolar sen kitapların çiftini 5 ytlden satıyorsun tanesi 2.5 yani ne oluyo set başına sana 7.5 ytl kar kalıyo bende 500 birikmiş olmadığından giremedim sistem şöyle işliyo gidiyorsun üniden izin alıyorsun dilekçe ile 5 gün nide kitap standı diye zaten bu dediğim olay en az 500 ytl ye sipariş alıyor 500 e 350 kitap artı 50 dergi yolluyacaklar sana stand açacaksınız her gün ayrı bir fakultede kursanız tüm kitapları satsanız para size 875 alrak dönüyo 375 kar yani:)

ardaşın başında duramayacaksa günlüğü 20 25 den de öğrencikoyarsınız standın aşına olur yanlız burda tek sonrun kitap lar satılmazsa geri almıyorlar buda sorun oluyo ama piyasada 10 15 ytl ye giden kitabın tanesini 2.5 danda alırlarmı alırlar.

ve kitap listesinden satacağın kitapları sen seçiyorsun yani nerde nasıl satacağını düşünüyorsan öyle

eğer firma kolpa değilse çok mantıklı ..
Toplam Hit: 5759 Toplam Mesaj: 14