Öğrenciler İçin En Mantıklı Para Değerlendirme Yolu
-
ya web adreslerini filan verdiler değil şu a aklımda değilde talep olursa diğer pc de sohbet günlüklerimden bulurum yani
-
ilower bunu yazdı:
-----------------------------bir çok üniversiteli arkadaşın ufak da olsa birikimleri oluyor.fakat bunları iyi değerlendiremediği için bu para çok anlamsız kalıyor.peki ufak paraları en iyi değerlendirme yolu nedir???bahsettiğim binler değil sadece 500 ytl 750 ytl mesela...
-----------------------------eheh hoca dünya karışık en mantıklısı karı kızla yemek
Not: tarzan tavsiyesidir para ile satılmaz.. ((:
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
sana dıger arkadaslardan bıraz daha farkı bırşey dıyeyım bak elındekı parayla en ıyı yuselıs yapan altına yatır yanı cumhuruyet altını al koy kösende dursun satarken de en fazla 5ytl zarara ugrarsın hersene cumhurıyet altını en ıyı yatırım aracı oluyor ama degerlendır bu fıkırlerıı..
-----------------------------
Altın şu aralar indi 7-8 ay önce bir ata aldım 260 ytl 1 ay önce 3 tane aldım 232 çeyrekleri söylemiyim. şimdi çıkmasını bekliyorum. satıp bankadaki altın hesabını düşünüyorum. orda daha güvenli olur. Tavsiyem banka da altın hesabı açman olacak kuveytürk varmış
Toplam Hit: 5757 Toplam Mesaj: 14