Öğrenim Hayatım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

kardeşim hakaret olsun diye söylemedim şunu belirteyim aynı İÜ fizik terk biri var kafayı duvara sürüp kıvılcım çıkarttıyor.

Sen oku sonra ne yaparsan yap. Açık öğretimden mezun oldum sadece askerlikte işe yaradı millet soruyor

açık öğretimmi diye seni adam yerine koymuyor mal ana okul terk insanımız. AÖF unut madem iü fizik okuyacak kadar kapasiten var ilerde

işe girersin para biriktirip sağlam bir kursa girer yine programlamacı olursun. Bu devirde kimseye kolay iş yok anca yandaş felan olacaksın.

ben okuduğu okulun dışında başka sektörde çalışan bir dünya insan görüyorum. İÜ iyidir olsun sen yılma devam et.

Hani senin dünya görüşün ne kadar farklı olursa olsun ekmek derdine düştümü millet neler çekiyor. Ben o olmak istiyorum ben bu olmak istiyorum,

bu hayatta geri sarıp keyfimize göre silbaştan yapamayız olmuş bir kere. iki yıl sık dişini ve bitir.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

...ama lisedeki gibi teorik bilgileri kafamıza sokmak için kağıda yazdırmakla yetinen hocalar sağolsun soğuttular...

aynen hocam ben daha birinci sınıftan soğumuştum, sonucu allem eder kallem eder bulursun kabul etmez gidilen yonlış der.. o dakika anladım burada okunmaz ...

Hayırlısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

aöf sistemi komple değişti örgün eğitimlerle aynı kalitede eğitim veriyor, rektör bile hiçbir fark olmadığını söylüyor ama işte gerçekte insanlar bu ayrımı yapıyorlar, aöf 4. sınıf öğrencisiyim önceki önlisansı birincilikle bitirdim şimdi de onur belgeleriyle geçiyorum, gerçekten çalışıp birşeyler öğreniyorum, konular dersler çok kaliteli, örgün işletme okuyan adamı koyun karşıma aramızda fark var mı yok mu kim önde siz görün, ama işte sırf bu önyargı yüzünden yüksek lisans yapacam anasını satıyım ya...

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    Noyan bunu yazdı

kardeşim hakaret olsun diye söylemedim şunu belirteyim aynı İÜ fizik terk biri var kafayı duvara sürüp kıvılcım çıkarttıyor.

Sen oku sonra ne yaparsan yap. Açık öğretimden mezun oldum sadece askerlikte işe yaradı millet soruyor

açık öğretimmi diye seni adam yerine koymuyor mal ana okul terk insanımız. AÖF unut madem iü fizik okuyacak kadar kapasiten var ilerde

işe girersin para biriktirip sağlam bir kursa girer yine programlamacı olursun. Bu devirde kimseye kolay iş yok anca yandaş felan olacaksın.

ben okuduğu okulun dışında başka sektörde çalışan bir dünya insan görüyorum. İÜ iyidir olsun sen yılma devam et.

Hani senin dünya görüşün ne kadar farklı olursa olsun ekmek derdine düştümü millet neler çekiyor. Ben o olmak istiyorum ben bu olmak istiyorum,

bu hayatta geri sarıp keyfimize göre silbaştan yapamayız olmuş bir kere. iki yıl sık dişini ve bitir.

yok estağfurullah hoca zaten hakaret algılamadım.

açıköğretimi istememdeki amaç askerlikten ibaret zaten. onun dışında herhangi bi getiri beklemiyorum.

ben sadece sevdiğim işi yapmak istiyorum. sevmediğim bir işi yapıp ömür çürütmek istemiyorum keza insan yaptığı işi sevmediği sürece verimli de olamaz zaten. ayrıca iü fiziğe girmenin kapasiteyle ilgisi yok. liseyi vasat olarak öyle böyle tamamlamış her insan girebilir.

bitirmesi ise sıkıntı. hem okulu okuyayım hem kafamdaki işe yoğunlaşayım deme şansım yok. bu sefer ikiside elimde patlar.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
Toplam Hit: 1738 Toplam Mesaj: 15