Öğrenim Kredisi İçin Tebligat Gelen Varmı
-
bugün gelmiş ne yapılabilir erteletme veya taksitlendirme olurmu alayınımı yatırmam lazım.
-
naptın hocam daha onların ödeyeceği taksitler bitmedi ??
-
DrKeworks bunu yazdı
cümleden bişe anlamadım ?
-
bunla ilgili bi konuda erteleme ile ilgili link vermiştim hocam, benimkini 1 yıl ertelediler ama şöyle bi şey okumuştum, borç ödenemsine başlanmamış olması lazım. erteleyemeyebilirsin belki
-
unbalanced bunu yazdı
bunla ilgili bi konuda erteleme ile ilgili link vermiştim hocam, benimkini 1 yıl ertelediler ama şöyle bi şey okumuştum, borç ödenemsine başlanmamış olması lazım. erteleyemeyebilirsin belki
benimki başladı hocam. 2 sene falan oldu işte. 700 lira yatırmıştım öyle kaldı
-
o zaman erteleyemezsin ki hocam..ama yeniden yapılandırma olayı var..
bak burda bi konu seninkine benziyor
-
unbalanced bunu yazdı
o zaman erteleyemezsin ki hocam..ama yeniden yapılandırma olayı var..
bak burda bi konu seninkine benziyor
bir iki arkadaşımla konuştum yeni yapılandırma içinde para alıyormuş vergi dairesi.
-
HeYeT bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Neyini anlamadin hocam? Bende ogrenim kredisi aliyorum ama daha devlet tarafindan odenen kredi taksitlerinin bitmesine 3 ay filan var. Yani 3 ay sonra artik ucret almiycaz her ay, o yuzden tebligat cok cok erken gelmis.Ama sen gecen yillardan mezun olduysan bilemem tabi
-
banada eylülde ödeme bildirimi gelmişti ama hiç ödemeye başlamadım
-
DrKeworks bunu yazdıHeYeT bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Neyini anlamadin hocam? Bende ogrenim kredisi aliyorum ama daha devlet tarafindan odenen kredi taksitlerinin bitmesine 3 ay filan var. Yani 3 ay sonra artik ucret almiycaz her ay, o yuzden tebligat cok cok erken gelmis.Ama sen gecen yillardan mezun olduysan bilemem tabi
mezunum.
-
hocam en kısa sürede sana tebligatın yapıldığı vergi dairesine git ve taksitlendirme talep ediyorum de. bi sıkıntı olmaz.