folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Öğrenim Kredisi İçin Tebligat Gelen Varmı

Öğrenim Kredisi İçin Tebligat Gelen Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    mesutb bunu yazdı

banada eylülde ödeme bildirimi gelmişti ama hiç ödemeye başlamadım

teblig zarfı mı bildirimmi 

yok yok heralde ss ödeyecez.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

naptın hocam daha onların ödeyeceği taksitler bitmedi ??

cümleden bişe anlamadım ?

Neyini anlamadin hocam? Bende ogrenim kredisi aliyorum ama daha devlet tarafindan odenen kredi taksitlerinin bitmesine 3 ay filan var. Yani 3 ay sonra artik ucret almiycaz her ay, o yuzden tebligat cok cok erken gelmis.Ama sen gecen yillardan mezun olduysan bilemem tabi

mezunum. 

Anladim hocam. Bildigim kadariyla borcunda yapilandirma yapabiyorsun. Ama en dogru bilgiyi almak istiyorsan kyk yi araman yeterli olur sanirim

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    toglamyth
    toglamyth's avatar
    Erkek

bana da yeni geldi. en son zannedersem 2010'da yatmıştı mezun olurken yani, 2012'nin ekiminde başlıyordu en son baktığımda ama hiç ödemedim. 1.5 sene geçti yeni tebligat yaptılar ama ne olur ben de bilmiyorum. Erteleme yaptırılabilirse güzel olur çünkü 500tl'ye yakın faiz binmiş. Bu konuda tecrübe yaşmıl arkadaşlar durumlarını ve nasıl bir yol izlediklerini anlatırlarsa faydalanırız..

www.64bitlabs.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    toglamyth bunu yazdı

bana da yeni geldi. en son zannedersem 2010'da yatmıştı mezun olurken yani, 2012'nin ekiminde başlıyordu en son baktığımda ama hiç ödemedim. 1.5 sene geçti yeni tebligat yaptılar ama ne olur ben de bilmiyorum. Erteleme yaptırılabilirse güzel olur çünkü 500tl'ye yakın faiz binmiş. Bu konuda tecrübe yaşmıl arkadaşlar durumlarını ve nasıl bir yol izlediklerini anlatırlarsa faydalanırız..

Hocam ufaktan ödemeye başla ben biraz araştırdım sonuçta  bu borç ömür.boyu bizimle olacak aylık 200-300 yatır zaten 3 aylık gelen borç 600e yakın veya 550 civarı olmalı  ayda 200 yatırırsan hiç sorun olmaz tebligatada kafanı yorma bence. 

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    toglamyth
    toglamyth's avatar
    Erkek

Ziraat internet şubesinden ödemek istedim ama aşağıdaki yazı çıktı.

Borcunuz vergi dairesine yönlendirilmiştir, borç bilgilerinizi öğrenmek için vergi daireniz ile iletişime geçiniz.

her ay gidip vergi dairesine mi yatırayım yani, internetten bir yolu yok mu gençler?

www.64bitlabs.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

benim kasımda başlayacak. Ziraatten kredi çekmiş gibi taksitli. vergi dairesi demiyor yani. erteleme imkanı var mı

Toplam Hit: 2111 Toplam Mesaj: 17