Öğrenim Kredisi İçin Tebligat Gelen Varmı
-
mesutb bunu yazdı
banada eylülde ödeme bildirimi gelmişti ama hiç ödemeye başlamadım
teblig zarfı mı bildirimmi
yok yok heralde ss ödeyecez.
-
HeYeT bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıHeYeT bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
naptın hocam daha onların ödeyeceği taksitler bitmedi ??
cümleden bişe anlamadım ?
Neyini anlamadin hocam? Bende ogrenim kredisi aliyorum ama daha devlet tarafindan odenen kredi taksitlerinin bitmesine 3 ay filan var. Yani 3 ay sonra artik ucret almiycaz her ay, o yuzden tebligat cok cok erken gelmis.Ama sen gecen yillardan mezun olduysan bilemem tabi
mezunum.
Anladim hocam. Bildigim kadariyla borcunda yapilandirma yapabiyorsun. Ama en dogru bilgiyi almak istiyorsan kyk yi araman yeterli olur sanirim
-
bana da yeni geldi. en son zannedersem 2010'da yatmıştı mezun olurken yani, 2012'nin ekiminde başlıyordu en son baktığımda ama hiç ödemedim. 1.5 sene geçti yeni tebligat yaptılar ama ne olur ben de bilmiyorum. Erteleme yaptırılabilirse güzel olur çünkü 500tl'ye yakın faiz binmiş. Bu konuda tecrübe yaşmıl arkadaşlar durumlarını ve nasıl bir yol izlediklerini anlatırlarsa faydalanırız..
-
toglamyth bunu yazdı
bana da yeni geldi. en son zannedersem 2010'da yatmıştı mezun olurken yani, 2012'nin ekiminde başlıyordu en son baktığımda ama hiç ödemedim. 1.5 sene geçti yeni tebligat yaptılar ama ne olur ben de bilmiyorum. Erteleme yaptırılabilirse güzel olur çünkü 500tl'ye yakın faiz binmiş. Bu konuda tecrübe yaşmıl arkadaşlar durumlarını ve nasıl bir yol izlediklerini anlatırlarsa faydalanırız..
Hocam ufaktan ödemeye başla ben biraz araştırdım sonuçta bu borç ömür.boyu bizimle olacak aylık 200-300 yatır zaten 3 aylık gelen borç 600e yakın veya 550 civarı olmalı ayda 200 yatırırsan hiç sorun olmaz tebligatada kafanı yorma bence.
-
Ziraat internet şubesinden ödemek istedim ama aşağıdaki yazı çıktı.
Borcunuz vergi dairesine yönlendirilmiştir, borç bilgilerinizi öğrenmek için vergi daireniz ile iletişime geçiniz.
her ay gidip vergi dairesine mi yatırayım yani, internetten bir yolu yok mu gençler?
-
benim kasımda başlayacak. Ziraatten kredi çekmiş gibi taksitli. vergi dairesi demiyor yani. erteleme imkanı var mı