folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ogrenim Ve Katki Kredisi Geri Odemesi Hakkinda

Ogrenim Ve Katki Kredisi Geri Odemesi Hakkinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Ne hacizi yahu bana bi kaç defa kağıt geldi neydi adı T ile başlıyordu neyse önemli dğeil millet yıllarca ödemiyor ama illaki ödenecek sırtta bir yük ben daha haciz gelen duymadım google da bi kaç yazan olmuş olabilir belki 

2. si şu an faiz indirimi var faiz komple silinmiyor tefe tüfe ye göre tekrar düzenleniyoryani ortalama faizin %70-80  i gidiyor geiris üstüne konuyor buda bi fırsattır ödeme planı yapılacak ödemeler 2 aylık periyotlar olarak yapılandırabilirsiniz.

Ayrıca gidin durumunuzu sorun telefonla pek bilgi vermeyebilirler genellikle yoğun oluyor vergi daireleri gidin yüzyüze sorun açıklayıcı bilgile veriliyor. Bende yapılandıracam benim durumumda olanlara yeni bir düzenleme gelmesini bekliyorlar o yüzden

yapılandırttırmadılar(bu nası bi kelime oldu)

benim durumum ne onu açıklayım benim normal  taksitlerim 2015 sonuna kadar devam ediyor yapılandırma yaparlarsa tüm borç üzerinden yapacaklar oysa benim daha faize girmemiş yani ödeme tarihi gelmemiş borcum var bunun üzerinden tekrar faiz işletmesi mantıksız oluyor memurda bana dedi sen bekle biraz daha dedi yeni bir yazı gelecek sizin durumda olanlar için haftaya tekrar gidecem.

HeYeT tarafından 21/Kas/14 21:06 tarihinde düzenlenmiştir

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

ne hacizi hocam Allah aşkına

devlet önce gitsin maliyenin şirketlere yazdığı milyar $ lara ulaşmış cezalarını tahsil etsin şirketlerden edebiliyorsa

sonra öğrencilere sıra gelir

böyle devlete borç vergi ceza fln ödenmez ben size söyleyim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

bende alıyorum öğrenim kredisi geri ödemelimiymiş bu ? :D allah allah :D

torf tarafından 21/Kas/14 22:26 tarihinde düzenlenmiştir

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı

ne hacizi hocam Allah aşkına

devlet önce gitsin maliyenin şirketlere yazdığı milyar $ lara ulaşmış cezalarını tahsil etsin şirketlerden edebiliyorsa

sonra öğrencilere sıra gelir

böyle devlete borç vergi ceza fln ödenmez ben size söyleyim

onlara gelse gelse milyon dolarlık vergi afları gelir. bizim 3-5bin liramıza kaldılar belli ki. fakirden alıp zengine veriyolar. modern robin hood da böyle.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 2463 Toplam Mesaj: 15