Ogrenim Ve Katki Kredisi Geri Odemesi Hakkinda
-
Ne hacizi yahu bana bi kaç defa kağıt geldi neydi adı T ile başlıyordu neyse önemli dğeil millet yıllarca ödemiyor ama illaki ödenecek sırtta bir yük ben daha haciz gelen duymadım google da bi kaç yazan olmuş olabilir belki
2. si şu an faiz indirimi var faiz komple silinmiyor tefe tüfe ye göre tekrar düzenleniyoryani ortalama faizin %70-80 i gidiyor geiris üstüne konuyor buda bi fırsattır ödeme planı yapılacak ödemeler 2 aylık periyotlar olarak yapılandırabilirsiniz.
Ayrıca gidin durumunuzu sorun telefonla pek bilgi vermeyebilirler genellikle yoğun oluyor vergi daireleri gidin yüzyüze sorun açıklayıcı bilgile veriliyor. Bende yapılandıracam benim durumumda olanlara yeni bir düzenleme gelmesini bekliyorlar o yüzden
yapılandırttırmadılar(bu nası bi kelime oldu)
benim durumum ne onu açıklayım benim normal taksitlerim 2015 sonuna kadar devam ediyor yapılandırma yaparlarsa tüm borç üzerinden yapacaklar oysa benim daha faize girmemiş yani ödeme tarihi gelmemiş borcum var bunun üzerinden tekrar faiz işletmesi mantıksız oluyor memurda bana dedi sen bekle biraz daha dedi yeni bir yazı gelecek sizin durumda olanlar için haftaya tekrar gidecem.
HeYeT tarafından 21/Kas/14 21:06 tarihinde düzenlenmiştir -
ne hacizi hocam Allah aşkına
devlet önce gitsin maliyenin şirketlere yazdığı milyar $ lara ulaşmış cezalarını tahsil etsin şirketlerden edebiliyorsa
sonra öğrencilere sıra gelir
böyle devlete borç vergi ceza fln ödenmez ben size söyleyim -
bende alıyorum öğrenim kredisi geri ödemelimiymiş bu ? :D allah allah :D
torf tarafından 21/Kas/14 22:26 tarihinde düzenlenmiştir -
AllahinOglu bunu yazdı
ne hacizi hocam Allah aşkına
devlet önce gitsin maliyenin şirketlere yazdığı milyar $ lara ulaşmış cezalarını tahsil etsin şirketlerden edebiliyorsa
sonra öğrencilere sıra gelir
böyle devlete borç vergi ceza fln ödenmez ben size söyleyimonlara gelse gelse milyon dolarlık vergi afları gelir. bizim 3-5bin liramıza kaldılar belli ki. fakirden alıp zengine veriyolar. modern robin hood da böyle.