folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öğretmenler Sözleşmeli Olmalı

Öğretmenler Sözleşmeli Olmalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

ilk önce suçlanan her zaman öğretmen olur.çocuk okula ilgi duymaz kabahat öğretmendedir.sigara içer kabahat öğretmendedir.ailesine karşı gelir kabahat öğretmendedir.kimse suçu kendinde aramaz.anne babalar evde 2 3 çocukla ilgilenemezken öğretmene onlarca çocuk verilir.tatili bol meslek denir ama tatil olunca maaşlarında düşüş olduğuna kimse dikkat çekmez.ilkokul mezunu bir devlet memuruyla bir öğretmen arasında fazla maaş farkı olmadığını kimse görmez.bi dokora polise vs gii herhangi bir devlet memurunun önünde kedi gibi olan insanlar öğretmeni görünce aslan kesilir.sonrada öğretmenlik rahat iş derler.bunu diyenlere öğretmen olmak istermisin deseler cevaplarıda büyü bir çoğunlukla hayır olacaktır

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

sözleşmeli öğretmen benim de aklıma pek yatmıyo ancak öğretmenler üzerine daha çok denetleme getirilmeli.

Bunun olabilmesi için de öncelikle "adam kayırma" işinin son bulması gerekli.

Maalesef eğitimde adam kayırma işi "azalacak" diye umarken "artıyor"

Annesi ve babası öğretmen olan bir kişi olarak konuşuyorum. tabii ki forumda, öğretmenlik yapanlar daha iyi bilir.

Ancak şu son 5 yılda ailemin gördüğü haksızlığı anlatsam, "milli eğitim bakanlığı bertaraf edilmeli" dersiniz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

yasin_55 bunu yazdı:
    -----------------------------

bir öğretmen olarak;

firex e hak veriyorum

fakat ççözüm 4c vs gibi statülere geçiş olmadığını düşnüyorum

-----------------------------

+Firex bunu yazdı:

"Herkesin fikri gelmiş" :)))) vs. Senin bu seviyesiz tavırlarla konuya girişinden dolayı ciddiye bile almıyorum. Gidip başka konularda oyununu oyna. Muhatabım değilsin.

-----------

Ben de yasin_55 in dediğini vurgulamak istedim. Ayrıca tüm yazdığı paragraflara da katılıyorum.

Ama senin ilk mesajın içeriği sadece "4c sözleşme yapıyoruz, evet her şey düzeldi. Süüüüpeeeeer, Harika oldu vay be..." bunu andırıyor.

Teşhis doğru tedavi doğru değil.

Sadece sözleşme ile olayın düzelmesi olayını hayal olarak gördüğümden ve diğer yorum yapan kişilerin bazı yorumlarını da olaya dahil ederek "Herkesin Fikri gelmiş" i kullandım. Ayrıca gülme işaretinin yeri o cümlenin sonu değil, yani alıntılamadığın ikinci cümlenin sonunda. Bunu da dikkate al...

Ek: "Alt sınıf düşünce tarzı" ifadem de "Ne olursa olsun özelleştirelim biz. Biz düzeltemeyiz, Özelleştirirsek kesin düzelir" zihniyetidir.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 2621 Toplam Mesaj: 24