Oha Kıza BAK! Kaçırdık Anasını Satayım!
-
intikam dehşet ve mantıklı :) bu olay gerçek olsa adama ne koyar bu off ki ne off ayrıca konu mankeni güzelmiş :) :) Süper gittigidiyor reklamı olmuş hee bravo çok akıllıca düşünmüşler adamlar böyle bir senaryoyu Millet de aptaldı ya yedi bu numaraları senaryo umrumda değil de bu ürünlerin alıcısıda muhakkak gittigidiyor editörlerinden biridir işte sana bana denk gelmez maksat millet paso ürünleri takip etsin böylebirşey düşebiliryada yeniintikam denemeleri olabilir diye
-
beleşe Reklam bügün haberlerde izledim :)
-
Bu kız süper :D off ulan böle bi hatun olsa kırk yıl kölesi olurum herzaman hizmet ederim :D
-
aktas_967 bunu yazdı:
-----------------------------
Bu kız süper :D off ulan böle bi hatun olsa kırk yıl kölesi olurum herzaman hizmet ederim :D
Güzel fena değilde bu kadar abartılcak kadar da değil parayla tutulmuş konu menkeni işte ayrıca olay gerçek olsaydı merak etmeyin bu budalılığı yapacak erkek tanımıyorum ülkede :D
-
lan harbi bu sabah facede gördm videoyu yalandır dedim baktım GG ye harbiden doğruymuş ne ah çektim varya bi bilseniz
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Kız tam benim tipim yanlız çok hoşuma gidiyor böyle yırtık kaşarlar ne şanslı adamlar var be,
-----------------------------http://www.facebook.com/profile.php?id=745908993&hiq=fulya%2Ctimur&ref=search
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000118651079&hiq=fulya%2Ctimur&ref=search
2sinden bırı gercektır :D buyur yengemızın profılını hacı :P
-----------------------------Sağol ekledim ikisnide :D
-
O kız bırakılırmı lan :| Begüm nasılmış onuda merak ettim :| bu kız bırakıldığına göre sağlamdır heralde :D
-
gerçek olmuş ya da olmamış ben olsam kızın yerinde daha fazlasını yapardım intikam alırdım asla yanına bırakmazdım ve daha acı bir intikam olurdu
-
ve begüm sen okadar profesyonel bir sürtüksün ki seni tebrik ediyorum
abi oyapmayın bunu ya ahaaaaaaaaaaaahaahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahhahaahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha cp degildir
-
@Allura neden c/p yapmadın hacı, yorma kendini gece gece :D