folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Oha Kıza BAK! Kaçırdık Anasını Satayım!

Oha Kıza BAK! Kaçırdık Anasını Satayım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    intikam dehşet ve mantıklı :) bu olay gerçek olsa adama ne koyar bu off ki ne off  ayrıca  konu mankeni güzelmiş :) :) Süper gittigidiyor reklamı olmuş hee bravo çok akıllıca düşünmüşler adamlar böyle bir senaryoyu  Millet de aptaldı ya yedi bu numaraları senaryo umrumda değil de bu ürünlerin alıcısıda muhakkak gittigidiyor editörlerinden biridir işte sana bana denk gelmez maksat millet paso ürünleri takip etsin böylebirşey düşebiliryada yeniintikam denemeleri olabilir diye

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    beleşe Reklam bügün haberlerde izledim :)

www.tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek
    Bu kız süper :D off ulan böle bi hatun olsa kırk yıl kölesi olurum herzaman hizmet ederim :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    aktas_967 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu kız süper :D off ulan böle bi hatun olsa kırk yıl kölesi olurum herzaman hizmet ederim :D

Güzel fena değilde bu kadar abartılcak kadar da değil parayla tutulmuş konu menkeni işte ayrıca olay gerçek olsaydı merak etmeyin bu budalılığı yapacak erkek tanımıyorum ülkede :D

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    lan harbi bu sabah facede gördm videoyu yalandır dedim baktım GG ye harbiden doğruymuş ne ah çektim varya bi bilseniz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    Kız tam benim tipim yanlız çok hoşuma gidiyor böyle yırtık kaşarlar ne şanslı adamlar var be,

http://www.facebook.com/profile.php?id=745908993&hiq=fulya%2Ctimur&ref=search

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000118651079&hiq=fulya%2Ctimur&ref=search

2sinden bırı gercektır :D buyur yengemızın profılını hacı :P

Sağol ekledim ikisnide :D

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    O kız bırakılırmı lan :| Begüm nasılmış onuda merak ettim :| bu kız bırakıldığına göre sağlamdır heralde :D

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLaNGuVa
    aLaNGuVa's avatar
    Dişi
    gerçek olmuş ya da olmamış ben olsam kızın yerinde daha fazlasını yapardım intikam alırdım asla yanına bırakmazdım ve daha acı bir intikam olurdu

Mutlu olmak için büyük nedenlere gerek yok. Cebimde 75 kuruşum var, havada bahar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

ve begüm sen okadar profesyonel bir sürtüksün ki seni tebrik ediyorum

abi oyapmayın bunu ya ahaaaaaaaaaaaahaahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahhahaahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha haahahaahhahahahhahahahahahhahahahahaaahha cp degildir

"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    @Allura neden c/p yapmadın hacı, yorma kendini gece gece :D

!!!
Toplam Hit: 16597 Toplam Mesaj: 101