folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Oha Kıza BAK! Kaçırdık Anasını Satayım!

Oha Kıza BAK! Kaçırdık Anasını Satayım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

beyler reklam olduğu belli. Birde bu facede videodaki yorum işi nasıl işlio bilmiorum ama sanırım hayranı felan olunca yorum atabiliyorsunuz(yada arkadaşı flen filan)

Baksanıza kaç kişi girmiş yorum atmış videoya. Sizde ben mert diye adam akıllı bi kontra yapın atın feyse tutarsa eminim yorum yapmak için en az 1000 tane kişi bulursunuz. Sonra elinizde hazır bekleyen face reklam grubu bulunsun :D sağda solda satarmısınız grubu para karşığılı reklamlarınımı yayınlarsınız naparsınız orası size kalmış

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler reklam olduğu belli. Birde bu facede videodaki yorum işi nasıl işlio bilmiorum ama sanırım hayranı felan olunca yorum atabiliyorsunuz(yada arkadaşı flen filan)

Baksanıza kaç kişi girmiş yorum atmış videoya. Sizde ben mert diye adam akıllı bi kontra yapın atın feyse tutarsa eminim yorum yapmak için en az 1000 tane kişi bulursunuz. Sonra elinizde hazır bekleyen face reklam grubu bulunsun :D sağda solda satarmısınız grubu para karşığılı reklamlarınımı yayınlarsınız naparsınız orası size kalmış

Bunun yapılmışını görmek isteriz :D düşünsene tahribattan biri çıkıyo , ben mert :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    yarından tezi yok sevgilimin evine gidip eşyalarımı ve en önemlisi pc deki fotoğraflarımızı siliyorum  =)))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek
    Size mutluluklar diyorum pislikler deyisini sevdim hatunun en son bölüm ama hatun dediğin böle olacak bana göre az yırtık olmasından zarar gelmez . :D erkek gibi hatun Allah sevdiğine bağışlasın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    kızın feybukta 1614 arkadaşı var... mail adresini vermiş ve sadewce bir resmi var... feysbuk üzerinden arkadaş oldum kendileri ile...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hani ünlü kişilerin flörtleri ilişkileri basında var ama bu ne yaa? Bize ne ezik birinin aldatılmasından. Hdi ünlü biri olsa neyse. mynet, tr.msn gibi siteler yayın politikalarını değiştirmeli. Mynet'e girmiyodum. Bundan sonra da girmem zaten. Kız da baya ezilmiş. Muhtemelen videoyu çektikten sonra ağlamıştır.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kıza ulaşmanın yolu yokmu cidiyim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Bu kızda bu dırdır oldukça daha çoook aldatırlar bunu :\

Demedi deme ibrahim..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    bambam66 bunu yazdı:
    kıza ulaşmanın yolu yokmu cidiyim
    mail adrtesi var fulyazengin@gmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    konu  baya bi hityapmış vay anasını satem... ne kızlar var dünyada...
Toplam Hit: 15634 Toplam Mesaj: 101