Okçuluğa Başladım
-
bu hobiyle bugün tanıştım okulumuzda ve gayet hoşuma gitti varmı benim gibi daha yeni amatör olan ? herkese tavsiyem güzel bir hobi insanın kafasını sakinleştirio hatta doğada yaparsanız harika hissediyor insan
-
benimde en çok merak ettiğim ve öğrenmek istediğim bir spor ama ok veya yay bulamıyorum.. nerelerde satılır acaba ? av pazarlarında yok
-
7 sene önce felan yapmıştım 4-5 ay kadar.. makaralı yaydaydım en son :) e zaten oda en son yay :)
bizim zamanımızda 10 gün durmadan don lastiği çektirirlerdi yenilere :D
edit felony :
il gençlik spor müdürlüğüne git kursunu al..
yay alcaksanda ordaki hoaya söyle o seni yönlendirir yada getirtitir..
-
Ya işte böyle insanları görmek istiyorum tbt de nereye gitti o eski takım
üye değildim o zamanlar ama siteyi sürekli ziyaret etme sesbebimdi extrem adamlar
varmı başka acaip hobilerle tuhaf şeylerle meşgul müridler? neredesiniz? nereye kayboldunuz?
-
o zaman şu programı mutlaka seyret
Kemankeşler HaberTürk kanalında Tarihin Arka Odasında
okculukla ilgili herşey
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
7 sene önce felan yapmıştım 4-5 ay kadar.. makaralı yaydaydım en son :) e zaten oda en son yay :)
edit felony :
-----------------------------bu makarali yayin ozelligi nedir hocam ?
-
nolanded:
programı izlemeye çalışacağım teşekkürler
Felony:
ok ve yay şu anda avcılık için değilde atıcılık için kullanılıyor ama avcılık için de oklarda satılıyor tabi ki
link:
http://www.okculuk.com/
-
Gharzvog bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
edit felony :
-----------------------------bu makarali yayin ozelligi nedir hocam ?
-----------------------------hocam normal yayda çek at çek at derken insanda ne kol kalır ne derman.. bide alışkın değilsen yorgunluktan kolunda ağrı ve sallanma olur
makaralılar çok hafiftir ve yayı çekmek çok kolaydır ayrıca destek olarak yönlendirme çubuğu ve çekerken yayın koluna çarpmaması için eklentisi vs.. vs.. vardır güzel bişidir :) -
tahribat yönüyle düşünürseniz arbaleti tavsiye ederim. arbalet hem daha isabetlidir bildiğim kadarıyla
-
zigana bunu yazdı:
tahribat yönüyle düşünürseniz arbaleti tavsiye ederim. arbalet hem daha isabetlidir bildiğim kadarıyla
-----------------------------arbaletin türkiyede satışları yasaklandı yeni kanunla o da silah kategorisine giriyor sanırım
-
Küçükken ata bindiğimde çok özenirdim üstünde yay sallamayı. Yaş ufak olduğu için böyle şeye cesaret edemezdim. Şimdi memlekette olsaydım kalkışırdım böyle bir işe :) Malum küçüklükten beri bozkır kültürüne aşırı merakımız var.. Ama senin okçuluk benim kastettiğimden biraz farklı :)