Okçuluğa Başladım
-
Çok güzel bir spordur 3 ay kadar ılgılendım.
İlinizde federasyona kayıtlı yerler vardır stadyumlarda ılgenclık merkezlerı vs yerlerde
Hele yasınız 18 yas altı ıse bıraz calısma ıle mıllı olabılırsınız.
Mutlaka lisans çıkarın.
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------
Küçükken ata bindiğimde çok özenirdim üstünde yay sallamayı. Yaş ufak olduğu için böyle şeye cesaret edemezdim. Şimdi memlekette olsaydım kalkışırdım böyle bir işe :) Malum küçüklükten beri bozkır kültürüne aşırı merakımız var.. Ama senin okçuluk benim kastettiğimden biraz farklı :)
-----------------------------haklısın sen at üstünde okçuluk sipahi gibi diyosun :)) bende küçükken ok ile ıssız adada avlanmayı hayal etmişimdir hep
-
hipokondriyak bunu yazdı:
Çok güzel bir spordur 3 ay kadar ılgılendım.
İlinizde federasyona kayıtlı yerler vardır stadyumlarda ılgenclık merkezlerı vs yerlerde
Hele yasınız 18 yas altı ıse bıraz calısma ıle mıllı olabılırsınız.
Mutlaka lisans çıkarın.
-----------------------------hocamız zaten diyor aranızdan yetenekli arkadaşlar çıkarsa antalyadaki yarışmaya götürcem diye görücez artık
-
la bende uykuyu kontrol etme üzerine çalısıyorum 2 gündür benimde hobim ilginçtir :D
-
syntr bunu yazdı:
la bende uykuyu kontrol etme üzerine çalısıyorum 2 gündür benimde hobim ilginçtir :D
-----------------------------onun için öncelikle vücudunu kontrol etmeyi öğren hacım
Kalp atışlarını düşürme kaldırma yani düzenleme
vücut ısında değişiklik
bunun gibi birsürü egzersiz var ama adam gibi fark edilebilir sonuca 2 yılda varabiliyomuşun
sakın bu egzersizlerde kalp le ilgili olanı seçme kalp krizi geçiren varmış :D
-
syntr bunu yazdı:
-----------------------------hocam ne saçma bir hobidir bu :)) Gece gece güldürdün sağolasın. :)
-
valla ben 2 gündür uyanmadan 30 saniye önce ses ile rüyamı değiştirebilmeye kasıyorum örnek olarak yetişkin içerikli bir film açıyorum sesler fln 30 saniye önce bu çalıyor sonra alarm çalıyor ve uyanıyorum son gördügüm rüyayı hatırladıgım için oldukça güzel oluyor :D
bir de koku olayını denedim tam bir randıman alamadım henüz ancak bir daha denicem
-
bende maksimum kaka tutma denemelerine başlıycam. 3 günde bir zorlanmadan yapsam yeter
-
Gharzvog bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
7 sene önce felan yapmıştım 4-5 ay kadar.. makaralı yaydaydım en son :) e zaten oda en son yay :)
bizim zamanımızda 10 gün durmadan don lastiği çektirirlerdi yenilere :D
edit felony :
il gençlik spor müdürlüğüne git kursunu al..
yay alcaksanda ordaki hoaya söyle o seni yönlendirir yada getirtitir..
-----------------------------bu makarali yayin ozelligi nedir hocam ?
-----------------------------Sn de 105 m giden makaralı yaylar var . Düşün 1 sn de bir futbol sahasının öteki ucuna gidiyor ...
-
Açlık oyunları adlı 3 kitaplık bir macera kitabı serisi var. Onu okumanızı tavsiye ederim. Bu spora olan hevesinizi katlayacaktır.
Ayrıca ben kitap yazıyorum. Tabiki bir hobi değil bu. Hobi olan çok düşünmek, çok yönlü düşünmek. Çok düşünmek hobiyse eğer, kitap yazmak mastrubasyon sayılabilir.