Okçuluk ,Briç ,Atıcılık La İlgilenen İzmirden Olan Var Mı ?
-
Arkdaslar okculuk ,atıcılık ve briçle ilgili olup federasyona gıden kımse varmı, bu dallarala ilgilenen arkdas varsa pm atsın paslasalım
-
kimse mi yok yaw
-
evet izmirdenim :D
-
aticilik ve avcilik ; av yasagi varken trap atisi mecburen bende varim yani :) 3 kisimiyiz sitede
-
atçılık var da atıcılık bilmiyorum:D
-
İzmirde olmasamda atarım bende.Trap mecburi,iyi oluyor.Ama favorim havalı tüfek.Ucuz,zevkli ve ayrı bi dünya...
-
okçuluk ve atıcılıkla amatör olarak çok uğraştım, yay koleksiyonum vardı kendi yaptığım çeşit çeşit ağaçtan.
oklar için her gece kavaklığa giderdim, ama gördüm ki en iyi ok zeytinden oluyo, ama onda da ok yapılabilecek bi filiz denk getirmek çok zor ve yapımı çok zahmetli. gençlik işte...şimdi bidaha nerde fırsat olcak da uğraşçam.
Atıcılıkta da en zevklisi dürbünlü bir havalı ama karmaşık mekanlarda dürbünde kuşu denk getirmek zor oluyo. 1 sene boyunca izmirde yokum ayrıca
-
hem bunlarla ilgilenip hemde izmirlimi olmak lazım değişik bir kombinasyon:))
-
benim bir havalı tüfeğim var bi sikede yaradığı yok dürbün takılmıyor nasipse yaza hatsan mod 125 alıcam o zaman yaparız bişeyler
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------
benim bir havalı tüfeğim var bi sikede yaradığı yok dürbün takılmıyor nasipse yaza hatsan mod 125 alıcam o zaman yaparız bişeyler
-----------------------------Dürbün zıplatandır kendisi ilk 1000 atışta iyi bişiler bekleme hatsandan ama sonra,çoşar dürbünle.Ama ik 1000 kötüdür dürbünlü.Dikkat et güçlüdür dürbünü fırlatır.1000 atıştan sonra dürbün tak derim.Hatsan Mod 125 e.
Bir MOD 125 sahibinin sözleridir bunlar...
-
Havalı tüfekle ilgili istediğiniz seyı bana sorabilirsiniz.
Mod 125 alcak arkadaş sakın alma 1.nesil webley patriot 2.el yada
Vursan stoeger x20yi tavsiye ederım sana.
Mod 125 de ısrarcıysan paraya kıy dampa al en azından bırazda olsa zevk alırsın.Ama yınede 1 ay sonra paramı çöpe attım diye üzülürsün