Okçuluk ,Briç ,Atıcılık La İlgilenen İzmirden Olan Var Mı ?
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
atçılık var da atıcılık bilmiyorum:D
-----------------------------Bİnicilik sağlamdır ya .Okuldakı binicilik kulubunde performansı dusmus sakatlanmıs fkat tekrar iyileşmiş arap ingiliz filan vardı.Ovada cok guzel oluyor herkesın yasaması gereken bı adrelanın çoşkurması.
ATıcılık yada okculukla ılgılenen varsa ızmırden federsayona kayır yapalım dıcektım o nedenle sormustum.
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------iMPaLa bunu yazdı:
atçılık var da atıcılık bilmiyorum:D
-----------------------------Bİnicilik sağlamdır ya .Okuldakı binicilik kulubunde performansı dusmus sakatlanmıs fkat tekrar iyileşmiş arap ingiliz filan vardı.Ovada cok guzel oluyor herkesın yasaması gereken bı adrelanın çoşkurması.
ATıcılık yada okculukla ılgılenen varsa ızmırden federsayona kayır yapalım dıcektım o nedenle sormustum.
hocam trapçılık ile ilgin varsa gel 16.08.2009 yarışmalar var ilçemizde ödüllü.. -
suKo bunu yazdı:
Havalı tüfekle ilgili istediğiniz seyı bana sorabilirsiniz.
Mod 125 alcak arkadaş sakın alma 1.nesil webley patriot 2.el yada
Vursan stoeger x20yi tavsiye ederım sana.
Mod 125 de ısrarcıysan paraya kıy dampa al en azından bırazda olsa zevk alırsın.Ama yınede 1 ay sonra paramı çöpe attım diye üzülürsün
-----------------------------ben bundan aldıştım baya oldu iyimi sence? :D hatsan optima ismi dürbünlü az ses cıkaran 5.5 mm

-
atıcılıkta neler yapılıyor arkadaslar ?
-
bu arada eskiden sapan vardı aq ne kuş vurardım aklınız hayaliniz durur ucan kuşu bile vurardım sapanla
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------suKo bunu yazdı:
Havalı tüfekle ilgili istediğiniz seyı bana sorabilirsiniz.
Mod 125 alcak arkadaş sakın alma 1.nesil webley patriot 2.el yada
Vursan stoeger x20yi tavsiye ederım sana.
Mod 125 de ısrarcıysan paraya kıy dampa al en azından bırazda olsa zevk alırsın.Ama yınede 1 ay sonra paramı çöpe attım diye üzülürsün
-----------------------------ben bundan aldıştım baya oldu iyimi sence? :D hatsan optima ismi dürbünlü az ses cıkaran 5.5 mm

Hatsanla optima aynı bok hatsan yaylı türeklerden uzak durun yada illa derseniz mod 95 sas var o sağlam biraz
-
Başlıkta izmiri görünce aha narkozun banı kalkmış demiştim ama hayal kırklığı oldu:)
-
gkhn759 bunu yazdı:
Başlıkta izmiri görünce aha narkozun banı kalkmış demiştim ama hayal kırklığı oldu:)
kalktı zaten