Okey Turnuvası
-
MeZaRLiK_BeKcisi bunu yazdı:
-----------------------------
hacı yer varsa benide ekleyiver
-----------------------------maalesef hocam eleme usulü olduğu için yarılana yarılana gidecek. 34 yapma imkanım da yok.
-
vatan saolsun saol...
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------bu konu Baracuda nickli üyenin konuyu açıp kaybolması üzerine açılmıştır. katılmak isteyenleri aynen 2. mesaja aktaracağım. burdan organize olalım.
-----------------------------hocam ben bıyere kaybolmadım dun gece konuyu açtım o nda gelen katılıomları yazdım ama sabahın korunde evden cıkmam gerektı anca sımdı gırebıldım nete bu yuzden konu bıraz sarkmıs sende hemen arkasından konu acmıssın aynı olay ıle ılgılı hadı actın kaybolmuş fılan hem burda hem benım konuda yazmıssın hos olmamıs
-
Hocam 24-25 eşli. Kolay gele
-
Baracuda bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
-----------------------------bu konu Baracuda nickli üyenin konuyu açıp kaybolması üzerine açılmıştır. katılmak isteyenleri aynen 2. mesaja aktaracağım. burdan organize olalım.
-----------------------------hocam ben bıyere kaybolmadım dun gece konuyu açtım o nda gelen katılıomları yazdım ama sabahın korunde evden cıkmam gerektı anca sımdı gırebıldım nete bu yuzden konu bıraz sarkmıs sende hemen arkasından konu acmıssın aynı olay ıle ılgılı hadı actın kaybolmuş fılan hem burda hem benım konuda yazmıssın hos olmamıs
-----------------------------pm attım.
-
eyw. yazilmisim zaten :)
iyi bi oyuncu beni es yapsin la iyi oynarim ha
-
hacuı dayı bana eşi var demişsin kim lan benim eşim :D
-
hangı vakit oynuyok söleyiverin bakem...
ben 1 gün siteye girmem hükmen yeniliriz :) takımlar tamamlandıysa vakit kaybetmeye gerek yok..
-
sirri bunu yazdı:
hangı vakit oynuyok söleyiverin bakem...
ben 1 gün siteye girmem hükmen yeniliriz :) takımlar tamamlandıysa vakit kaybetmeye gerek yok..
-----------------------------hocam ilk maçları bugün yapıcaz. gündüz herkesin işi gücü olur diye akşam yapmak daha iyi olur diye düşündüm .ama bir maçtaki 4 kişi de müsaitse daha erken yapılabilir.
-
rakipleri belirledin mi müridd?