OKS Ye Girenler
-
tmm biraz geç oldu ama
merak ettim.
össden çok konu açıldı :D
mesela ben 88 diye kontrol ettim İnş. öyledir.Sizlerinki nasıl?
-
Turkiyede 200 un ustunde full ceken varmis amk bok eetiler olayi.ankara fen lisesinin kontenjanı 50 simdi bunlarin hepsi isterse once puana sonra yasa oda olmazsa okuldaki yazililarina felan bakilacak geride kalanlara revamı?yapcaklari ise sey ediyim.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Turkiyede 200 un ustunde full ceken varmis amk bok eetiler olayi.ankara fen lisesinin kontenjanı 50 simdi bunlarin hepsi isterse once puana sonra yasa oda olmazsa okuldaki yazililarina felan bakilacak geride kalanlara revamı?yapcaklari ise sey ediyim.
-----------------------------aha mıçtık
sorular zaten çok kekoydu amk
bizim sınıfta gece gündüz test çözen 2 kişi vardı biri 95 biri 96 yaptı
valla yemin ediorum son hafta sınav sabahına kadar eksik konularımı tekrar ettim sadece , bütünsene dersane ve okul dışında evde 1 kere 100 soru çözdüm o kadar
88 yaptım
onlar kadar çalışsydım keşke şimdiişimiz çok zor yaa =(
-
soruları akp mi hazırladı hoca ne alakası var deprem olsa akepe den bilceksiniz
-
iadesm bunu yazdı:
-----------------------------ben diyorum
şu akp malına oy falan vermeyin.ç..
zaten dengesiz olan eğitim sistemimizin içine ettiler...lan lan lan lan sizi var ya...
-----------------------------
zıçtın var ya konnun içine bi yerede siyaset karıştırmayın ya...Bu sene 100 üzerinde birinci çıkacak diyolar... Ankara fen kont. 50 ist.erkek 80 küsür galatasarayda en az bi 50 bi 30-40 tane de özel okullar kapsa ki bunlar en kötü ihtimallerle bakılmış hali çünkü daha diğer okullara gidenler olacaktır birinciler içinden bence böyle olması kötü çünkü tercihlerde sona kalan dona kalır olacak...
Ve bunun böyle olmasının Akp ile ne alakası var a.q oks için kurulan komisyonun istatistikleri kuşak zeka hesapları fln sonucu zorluk seviyesi belrleniyor... Saçmalamayın ota boka siyaset katmayın... Kuş tepenize pislese Akp den bileceniz...
-
iadesm bunu yazdı:
-----------------------------ben diyorum
şu akp malına oy falan vermeyin.ç..
zaten dengesiz olan eğitim sistemimizin içine ettiler...lan lan lan lan sizi var ya...
-----------------------------geri alalım oylarımızı en iisi.
Hey Allah'ım yaa..
-
Eskiden dersanelerde ilk 100 de 300 kişi bizden yazılarını görüyorduk bu sene ilk 100'de 5000 kişi bizden falan yazarlar herhalde.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Turkiyede 200 un ustunde full ceken varmis amk bok eetiler olayi.ankara fen lisesinin kontenjanı 50 simdi bunlarin hepsi isterse once puana sonra yasa oda olmazsa okuldaki yazililarina felan bakilacak geride kalanlara revamı?yapcaklari ise sey ediyim.
-----------------------------AYNEN BENDE AYNI KOUYU KAÇ GÜNDÜR MİLLETE ANLATIYOM BURALARDA BOK ETTİLER İŞİ YAAA
-
sınaw iptal baştan oluyoz hadi bakalım :D
-
kardeş sınavdan okdar korktumki baktım sorular çok kolay çok sewindim sınavdan bi çıktım dershanede 2 okulda 5 kişi full yapmış nasıl oldu anlamadım 70 net çektimdiye seviniyordum ama anadolu lisesine zor girerim
-
full cekenler arasında yası kücük olana yerlesmede öncelik verilecekmis... muhahaha :)