folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Oksijen Çekme?

Oksijen Çekme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

uçaklara neden oksijen tüpü koyduklarını biliyormusun :p

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Acaba kafa yaparmı oksijen denemek lazım.

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Konu Baya uzayip Gitmiş Eger Oksijen Yetersizligi Varsa Zararı Olmaz Normalde Kastamonu Gibi Yüksek Kesimlerde Havası Bol Yerlerde Yaşayanların Oksijeni (Saturasyon Deniliyor ) Fazladir Normal Deger 90 95 Civarlarıdır Bu Gibi Yerlerde 100 Ü Geçebiliyor O Zamanda Hasta Rahatsızlanabiliyor Ben Çok Yattigim için NefesSorunum Oldugu için Bol Bol Alırdım Hastanede Benim Saturation 70 Civarlarında Çok Düşük Daha Düşünce cigerlere Zarar Veriyor Kanama Yapıyor istanbulda Genelde Pis Hava Saglıksız Düzensiz Yaşam Gazlar Etkiler Bozuk Yiyecekler Bilmem neler Oksijeni Baya Bir Düşürüyor Eger Nefes Darligi Yürümede sorun Halsizlik Gibi Durumlar Hissederseniz Bir Hastaneye Gidip Ojsijenizinizi Ölçtürün Düşük Çıkar Eger Ki Sigara Kullanıyorsanız Pis Hava Kapalı Mekan Gibi Yerlerde duruyor Çalışıyorsanız Oksijen Takmanız iyidir  Cigerlerin alamadıgı Havayi Alır Cigerleri Temizler Alıştırır Kanı Temizler Normal Seviyeye Getirir Oksijen Tüpünden Derece 3 E Ayarlanmalı Benim Gibileri 4 Acile Gittigimizde 5 e bile cikiyor Tabi Geçici Süreler Bu Seviyelere Getirilir yüksek Seviye kullanılmada Beyinde Bilmem De Cigerleri Vucudu  Kurutur..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 4558 Toplam Mesaj: 24