Okuduğunuz Kitaplar Ve Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc Champion
    Flagellumdei
    Flagellumdei's avatar
    Erkek

Gabriel Garcia Marquez - Şili'de Gizlice , Aşk ve Öbür Cinler , Kötü Saatte

George Orwell - Hayvan Çiftliği ,  1984

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    OCEANUS bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

standart tavsiye listem

Simyacı (ince , akıcı. hayat felsefesi üzerine diyelim

Olasılıksız - adam fawer ( psikoloji felsefe ne ararsan bulursun . romandır. ancak düzenli okuman lazım. iki gün ara verdiğinde başa sararsın. ince ayrıntılı bir roman)

Empati          "         "          "                                "                                    "                                       "                                        "  "                                                         )

Merihte 4 Hafta - (1980 yılının romanı. bulabilirsisin bilemem. ama bilimkurgu. günümüzde filmi çekilmeden oku :)

Nietzcye ağladığında (felsefik bir roman)

Tanrılar okulu ( felsefefik bir roman) kendini dışardan izleme öğretisi. kendini izleseydin kendin hakkında ne düşünürdün ?

Elif şafak- Aşk ( çok güzl bir bakış açısı olduğuna inanıyorum)

Hayvan çiftliği- 1984  ( iki roman şimdiki günümüz anlatıyor sanki. okunmalı..

Adsız çocuk Dave pelzer ( öz annesinin çocuğuna uyguladığı işkence ve çocuğun iç dünyası

Cerrah- tess gerritsen ( şimdiye kadar okduğum ne iyi romanlardan. katil gözüyle polsiye roman

Yirminci mil Trevanian ( bildiğimiz western filminin roman versiyornu. çok orjinal gelmiştir bana hep

Alacakaranlık ( ve serisi) kız romanı diye erkekler şiddetle okumazlar ancak ben çok beğenmiştim

Çok okudum ama ilk aklıma gelenler.

http://www.tahribat.com/forum/buyuk-pdf-arsivi-225271

bu linkte bazı kitaplar var.  kontrol et boşuna alma.

Konu icerigine yazmadim ama olasiliksiz isimli kitabi siparis etmistim daha gelmedi elime :)

Diger onerilerin icin de tesekkurler onlara da el atacagim .)

Olasıliksizi verdiğim linkte pdfsi vardı. Almasaydın diyeceğim ama gerçi kitap,  kagıda sayfalara dokunarak okununca zevk veriyor. Pisman olmazsın .güzel kitap

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nepnesomao
    nepnesomao's avatar
    Erkek

Eğer fantastik tür seviyorsan;

Robert Jordan - Zaman Çarkı serisi.

Bilim kurgu olarakta;

Isaac Asimov - Vakıf serisi.

nepnesomao tarafından 21/Ara/16 12:27 tarihinde düzenlenmiştir

Amat Victoria Curam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Orkun Uçar - Asi  ( Seri )
    Saygın ERSİN - Yedi kartal efsanesi,   ( 3 kitap )   Birinci kitap- Zülfikarın Hükmü ( piyasada bulunuyor), İkinci kitap-Erbain Fırtınası ( piyasada yok, olanlar kinci el çok pahalı basımı yok,  e-kitap olarak internette mevcut ) , Üçüncü Kitap - Ateş ve Bedel  daha yazmadı paşamız.

Genel olarak  türk fantastik  romanının en güzel örneklerinden  Orkun Uçarın derzulya  evreni orta dünya tadı veriyor.
    Saygın Ersinin   Cennetin sanatına sahip kartalları ,  solaklar gibi  birimleriyle  bi cümle kötülüğe karşı savaşıyorlar.  ikiside  çok lezzetli ama  devamını yazma konusunda da iki yazarda  çok zayfi kalıyor. Yıllardır  tamamlanamayan seriler.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

Hocam istedigin kitapla alakali olurmu bilmiyorum

Güneydogudan öyküler hakan evrensel 1 2 3 oku zaten ilk kitabin ilk sayfasini okuyunca kitaplari bitiriceksin 1 gecede. Ben hayatimda kitabin kokusunu almamis adam  7 kere okudum.

Break Dance Bboy MaxeL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Hocam en son Zülfü Livaneli - Kardeşimin Hikayesi'ni okudum gayet akıcı ve güzel bir kitaptır. 1,5 gün bile sürmedi bitirmem.

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Arkadaslar sagolun tesekkur ederim.

Bu paylasimlarla guzel bir seri yapilir. :)

KNOWLEDGE IS POWER!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mihrali
    Mihrali's avatar
    Erkek

Karl OLSBERG Alman yazarın kitapları Sistem(Bilim Kurgu Yapay zeka üzerine - Kara Yağmur (Nükleer savaş)

Elif SAFAK kitapları güzeldir..Ben şuan Mustafa Armağan okuyorum tarih kitapları Kurtlarla Dans serisi

Ahmet Ümit bu abimizin de güzeldir kitapları-Sis ve Gece -Kukla en son Elveda güzel vatanımı okudum..

Kolay gelsin 

Hırs bir teknenin, yelkenini şişiren rüzgara benzer. Fazlası tekneyi batırır. Azı da tekneyi olduğu yerde saydırır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Adam faver . Empati ....olasılıksız   

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 2483 Toplam Mesaj: 20
kitap okumak