Okuduğunuz Kitaplar Ve Önerileriniz
-
Gabriel Garcia Marquez - Şili'de Gizlice , Aşk ve Öbür Cinler , Kötü Saatte
George Orwell - Hayvan Çiftliği , 1984
-
OCEANUS bunu yazdıfuturist bunu yazdı
standart tavsiye listem
Simyacı (ince , akıcı. hayat felsefesi üzerine diyelim
Olasılıksız - adam fawer ( psikoloji felsefe ne ararsan bulursun . romandır. ancak düzenli okuman lazım. iki gün ara verdiğinde başa sararsın. ince ayrıntılı bir roman)
Empati " " " " " " " " )
Merihte 4 Hafta - (1980 yılının romanı. bulabilirsisin bilemem. ama bilimkurgu. günümüzde filmi çekilmeden oku :)
Nietzcye ağladığında (felsefik bir roman)
Tanrılar okulu ( felsefefik bir roman) kendini dışardan izleme öğretisi. kendini izleseydin kendin hakkında ne düşünürdün ?
Elif şafak- Aşk ( çok güzl bir bakış açısı olduğuna inanıyorum)
Hayvan çiftliği- 1984 ( iki roman şimdiki günümüz anlatıyor sanki. okunmalı..
Adsız çocuk Dave pelzer ( öz annesinin çocuğuna uyguladığı işkence ve çocuğun iç dünyası
Cerrah- tess gerritsen ( şimdiye kadar okduğum ne iyi romanlardan. katil gözüyle polsiye roman
Yirminci mil Trevanian ( bildiğimiz western filminin roman versiyornu. çok orjinal gelmiştir bana hep
Alacakaranlık ( ve serisi) kız romanı diye erkekler şiddetle okumazlar ancak ben çok beğenmiştim
Çok okudum ama ilk aklıma gelenler.
http://www.tahribat.com/forum/buyuk-pdf-arsivi-225271
bu linkte bazı kitaplar var. kontrol et boşuna alma.
Konu icerigine yazmadim ama olasiliksiz isimli kitabi siparis etmistim daha gelmedi elime :)
Diger onerilerin icin de tesekkurler onlara da el atacagim .)
Olasıliksizi verdiğim linkte pdfsi vardı. Almasaydın diyeceğim ama gerçi kitap, kagıda sayfalara dokunarak okununca zevk veriyor. Pisman olmazsın .güzel kitap
-
Eğer fantastik tür seviyorsan;
Robert Jordan - Zaman Çarkı serisi.
Bilim kurgu olarakta;
Isaac Asimov - Vakıf serisi.
nepnesomao tarafından 21/Ara/16 12:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Orkun Uçar - Asi ( Seri )
Saygın ERSİN - Yedi kartal efsanesi, ( 3 kitap ) Birinci kitap- Zülfikarın Hükmü ( piyasada bulunuyor), İkinci kitap-Erbain Fırtınası ( piyasada yok, olanlar kinci el çok pahalı basımı yok, e-kitap olarak internette mevcut ) , Üçüncü Kitap - Ateş ve Bedel daha yazmadı paşamız.
Genel olarak türk fantastik romanının en güzel örneklerinden Orkun Uçarın derzulya evreni orta dünya tadı veriyor.
Saygın Ersinin Cennetin sanatına sahip kartalları , solaklar gibi birimleriyle bi cümle kötülüğe karşı savaşıyorlar. ikiside çok lezzetli ama devamını yazma konusunda da iki yazarda çok zayfi kalıyor. Yıllardır tamamlanamayan seriler.
-
Hocam istedigin kitapla alakali olurmu bilmiyorum
Güneydogudan öyküler hakan evrensel 1 2 3 oku zaten ilk kitabin ilk sayfasini okuyunca kitaplari bitiriceksin 1 gecede. Ben hayatimda kitabin kokusunu almamis adam 7 kere okudum.
-
Hocam en son Zülfü Livaneli - Kardeşimin Hikayesi'ni okudum gayet akıcı ve güzel bir kitaptır. 1,5 gün bile sürmedi bitirmem.
-
Arkadaslar sagolun tesekkur ederim.
Bu paylasimlarla guzel bir seri yapilir. :)
-
Karl OLSBERG Alman yazarın kitapları Sistem(Bilim Kurgu Yapay zeka üzerine - Kara Yağmur (Nükleer savaş)
Elif SAFAK kitapları güzeldir..Ben şuan Mustafa Armağan okuyorum tarih kitapları Kurtlarla Dans serisi
Ahmet Ümit bu abimizin de güzeldir kitapları-Sis ve Gece -Kukla en son Elveda güzel vatanımı okudum..
Kolay gelsin
-
Adam faver . Empati ....olasılıksız