Okul Askerliği Tecil Ettiriyor Mu ?
-
Hocalar Merhaba ,
Askerliğimi 2 yıl tecil ettirmiştim bu sene son buldu .Açıktan 4 yıllık üniversite okuyorum okul otomatik tecil ettiriyor mu ? yoksa bizim ek bir işlem yapmamıza gerek varmı ? okul tecil ettiriyor diyip gbt de yaka paça götürmesinler bizi :D
-
ettiriyor. birşey yapmana gerek yok.
-
Prometheus bunu yazdı
Hocam geçenlerde bir müridi almışlardı askere aynı olaydan emin misin ?
-
okul ettiriyor ama genede bi ara sor
-
e-devletten falan bakamıyormuyuz ? Şöyle birşey karşıma geldi ;
- Oluşturacağınız Askerlik Durum Belgesi, belge üzerindeki "Barkod Numarası" ve "T.C. Kimlik Numaranızı" paylaştığınız kurum, kuruluş veya kişiler tarafından "Askerlik Durum Belgesi Doğrulama" hizmeti ile görüntülenebilecektir.
- Oluşturduğunuz Askerlik Durum Belgesi ile ilgili tereddütleriniz var ise bulunduğunuz yere en yakın Askerlik Şubesi Başkanlığına başvurunuz.
- Bu hizmetten sadece askerlik ile ilişiği kalmamış vatandaşlar faydalanabilir. Tecil vb. durumlarda belge Askerlik Şubelerinden alınmalıdır.
-
Cesnist bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
Hocam geçenlerde bir müridi almışlardı askere aynı olaydan emin misin ?
5 sene kimse beni almadı aramadı. şubeye gittiğimde hâlâ 2 yıl tecilim vardı.
-
Hocam bende 2 yıl ünv. okudum dgs ile açık ögretime yazıldım yazılmadan önde askerlik şubesine gittim dedim ben aöf devam edecem dedim askerliğimi tecil ettirdim ve belgeyi alıp aöf kayıt sırasında vermiştim 2019 yılına kadar tecil etmişti sen de git tecil ettir bence ne olur ne olmaz alır götürürler sonra. :)
-
Normalde ettiriyor ama evrak gecikirbi aksilik olur şansına sen engüzeli baktın tecilin bitmek üzere git askerlik şubesine gerekli evraklar ile teciliçin basvuruda bulun.Bir kaç kişinin bu tarzda bir olayı olmustu bi karısıklık yuzunden tecil ettirilmemişti.Geric askere almamıslardı cocugu ama ck ugrasmıstıç
sen en güzeli vakti gelince askerlik subesine git kontrol et işini sağlama al
-
askerlik şubesini aradım arkadaş uykulu bi sesle yarın arayacaksın kardeşim dedi kapattı . Neyse yarın arayalım bi sağolun beyler :)
-
Bende otomatik sanıyordum oysa öyle değil tecilli iken Erzincan Topçu alayına askerlik yapacağımı öğrendim gidip zar zor tecili yeniden yaptırmıştım. Yani kendin gidip yapacak ve takip edeceksin. Şansa bırakma...
-
Ettiriyor ama bazı sorumsuz öğrenci işleri çalışanı arada 1-2 sini esgeçbiliyor yada unutuyor felan sen kontrol et.