Okul Askerliği Tecil Ettiriyor Mu ?
-
Prometheus bunu yazdıCesnist bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
ettiriyor. birşey yapmana gerek yok.
Hocam geçenlerde bir müridi almışlardı askere aynı olaydan emin misin ?
5 sene kimse beni almadı aramadı. şubeye gittiğimde hâlâ 2 yıl tecilim vardı.
Hocam gecen konusu vardı müridin biri de öyle sanıyordu adamı aldılar valla tam iş kuracakken :D
-
Açıköğretime her sene para bayıl sınavlara gitme 28-29 yaşına kadar askere gitmezsin.29 yaşında mokoko.
-
Cesnist bunu yazdıPrometheus bunu yazdıCesnist bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
Hocam gecen konusu vardı müridin biri de öyle sanıyordu adamı aldılar valla tam iş kuracakken :D
iki dakika telefonla şubeyi arayıp sorgulatmak bukadarmı zor arkadaşlar ? iki dakkalık iş
-
kimseye güvenme hocam, bizim okuldan da duymuştum bazılarının ertelemediklerini ne oldu bilmiyorum ama.. O yüzden gidip kendin hallet.. Benimkini geçenlerde 1 yıl daha ertelediler sağolsunlar
-
İnşallah ediyorlardır ben de ediyorlar diye hiç bakmadım ama her an alınabilirim yani :))
E-Devlet'ten tecil durumuna bakılıyor mu ?
-
Bandito bunu yazdıCesnist bunu yazdıPrometheus bunu yazdıCesnist bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
iki dakika telefonla şubeyi arayıp sorgulatmak bukadarmı zor arkadaşlar ? iki dakkalık iş
Bende onu diyorum dikkatli olmak lazım gözden kaçar falan
edit: @ darkroques61 hocam bir dönem bakılıyordu artık bakılmıyor
Cesnist tarafından 20/Nis/14 15:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Hayir arkadaslar okul direk kendisi etmiyor genelkurmay direk yökun sisteminden ogrenci kaydi olanlari sistemden gorup
ordan erteliyorlar ben cok arastirdim o yuzden askeriyeye gitmenize bile gerek yok
okul evrakla falan ugrasmiyor ki ugrassa
kac yuztabe erkek ogrenci evragiyla nasil
ugrassin o yuzden eksik evrak gitmesi unutulma gibi seyler soz konusu degil ha ama ogrenci kaydiniz yoksa herhangi bi
okulda o zomon babalara gelebilirsiniz :)
-
@Cesnist
Anladım hocam sağolasın.. :)
-
aynı okulda azami öğretim süremi doldurduğum için bu seneden itibaren benimkini göndermiyolarmış.
bunuda bana söylemediler.
GBT de asker kaçağı diye nezarete atıp askerlik şubesine götürdüler
-
e-devletten sanırım görülecek artık çünkü o tarz bi sms gelmişti bana