Okul Bitiyor Artık? İş Hayatına Atılcaz Ne Yapacaz!
-
ewt bir de sınavlardan çakarsan o sınavı tekrar vermek zorundasın bi sonraki sefere de sınav ücreti artıyor
-
valla bisey dicem eger çok dusunmeden bi bolum seçip okul bitince bakariz is meselesine derseniz yanlis dusunuyosunuz önce is piyasasini arastiracaksiniz is ilanlarina bakin okudugunuz bölümde ne kdr is isteniliyo, deneyim fln..
mesela benim iki senelik yuksek okul bitiyo devam edin master yapin diyolar hukuk uzerine bisi seçtim bazilerde dedi bana bak internetten is ilanlarina o meslek için yuksek diploma olacagi için en az 5 sene deneyim istiyolar lan o zmn neyime okumak..
burda insaatçi elektrikçi sucu ahçi araba tamircisi.. olup kendi adina is yapanlar veya bir sirkette çalisip yaninda kaçak is yapanlar köseyi dönuyolar yani hiç kimsenin anlamadigi ve yorucu islerde para var burda.. ama yüz binlerce rahat is olsun diye sekreterlik muhasebe satis meslek liselerini okuyanlar var tabi is bulamiolar..
bende tryede nasil diye merak ediodum ama çok karisik gorunuyo -
doğru yorucu iş lazım bize GrayWolf :)))) bişiler yapalım artık :)
-
Eger bilgisayardan programdan anliyorsan kucuk programlar yaz iyi pazarladigin surece bir miktar para kazanirsin. yok elektronik diyorsan gir bir yerde ise isinin yanina kucuk fikirlerle bir bomba patlatmaya calis. para biriktir yatirim yap. onun disinda bir sirkete gir orda yukselmeye calis.
-
bilgisayar satış şimdilik benim işler berbat :( dolar yüzünden dolar çıktı işler durdu bırak birşey almayı adam kapıdan giripte kardeş şunun fiyatı nedir die bile sormuyo kafanda başka bir iş yapmak varsa ilk önce o işin çıraklığını yap ;)
-
Abu yaratici ve girisimci olmak lazim, su bile satsan saglam bi satis teknigin varsa para kazanirsin... Herkesin girdigi sektore girip cok para kazanmak diye birsey yok... Risk = Odul
-
hojam üniv şart sen gene git 2 yıllık felan olsada git elidnde bi diploma bulunsun bende aynı şeyi yapıyorum 2 yıllıga gdiyırum bende meslek liesi iblgisayar bölümü mezunuyum ama sadece meslke lisesi diploması ile olmuyor mutlaka ünivde lazım ha bende sistem mühendisi kurslarına gidecem sonya yazılıma gidecem sonra özel olarak güvenlik kursları avr onlara gidecem ben güvenlikciolmaya isitoyrum sende bi hedef belirle ve ona yönel
-
yürrüde yavrum türrü s... sallada yürü..Uzun zamandan beri işsizim..Hele Bir okulunuz bitsin ondan sonra düşününü..zayıf filan getirmeyinde..
-
saolun beyler dediklerini düşüncem :)))))))))
-
Sana Bir Abin Olarak Tavsiyem Bi İş Yerine Girdiin Zaman Ordan Cıkma o..pu gibi Yer DEiştirme Bi Dikiş Tuttur Devam Et.
Sevdigin Bir İşi Yap.Ben Sahsen 2 Sene Bir Yerde Calıstım O İşyerine Ne Saman Gitsem Lanet Ediyordum
Toplam Hit: 2896 Toplam Mesaj: 22