Okul İçin Rapor ?
-
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------boktan sağlık ocakları parayla veriyo diye biliyorum
bizim burda incirlik saglık ocağında 1gun 5 ytl diolardı :D
-----------------------------bizim burdada 7 günlük 50 ytl diolar :|
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------boktan sağlık ocakları parayla veriyo diye biliyorum
bizim burda incirlik saglık ocağında 1gun 5 ytl diolardı :D
-----------------------------bizim burdada 7 günlük 50 ytl diolar :|
-----------------------------hacı 7 günlük 50 ytl çokta değilmiş ben olsam alırdım walla. bizim zamanımızda yoktu böle şeyler walla hastanede servis servis geziyoduk
-
buradada sıra alınıyor zaten doktorlar 9.30da geliyor onun için biraz erken gel doktor geldiğinde günaydın mrb vs.. de rapor almak istiyorum diyorsun verirse veriyor vermezse başka bölümleri deniyorsun :) genelde dahliyeden çok veriyorlar
daha bugün dahiliye gittik artık kanka olduk doktorla (10 kişiye rapor yazınca) veremem hastam var dedi bizde indik acile oradan aldık :|
-
2FaN bunu yazdı:
-----------------------------buradada sıra alınıyor zaten doktorlar 9.30da geliyor onun için biraz erken gel doktor geldiğinde günaydın mrb vs.. de rapor almak istiyorum diyorsun verirse veriyor vermezse başka bölümleri deniyorsun :) genelde dahliyeden çok veriyorlar
daha bugün dahiliye gittik artık kanka olduk doktorla (10 kişiye rapor yazınca) veremem hastam var dedi bizde indik acile oradan aldık :|
-----------------------------peki teşekkürler
şahin K nin muhabbeti gibi oldu ya neyse
verirse verir vermezse teşekkür edip yanından ayrılıorm...
-
olm ben bi buçuk haftadır rapor alıyorum son senemiz diye. sevk kağıdını alıyoruz müdür yardımcısından, sonra herhangi bi sağlık ocağına, direk doktoru diyoruzki doktor amca (yada teyze) bana rapor verirmisin okul için? oda veriyor, burda böyle yürüyor, hiç yalan falan söylemeden alıyoruz. ama orası öylemi bilemem. bide hiç para vermedik daha. bugün sağlık ocağından vermediler ama, bizde ssk hastanesine gittik ordan aldık, ordada aynı şekilde, direk rapor istedik. bide doktor beye söyledim haftaya tekrar gelebilirmiyiz, "tabi" dedi ve "başarılar" diyede ekledi.
-
Vermesse sen ona ver :|
-
Bu konuda en tecrübeli mürid kesin benimdir.
1 ay devamsızlık var totalde 19 gün raporsuz 12 gün raporlu.
Valla çoğu sağlık ocağı (tecrübeyle sabit) rahatsızlığına bakmıyor.
Boğazını kızartıp gitsen bi bok demeden 2 gün rapor yazarlar.
İşlemlere gelince annen baban dan sigortalıysan direk sağlık karnenle git para mara vermezsin. Yok değilse tc kimlik numaranla gitcen 5-10 milyon alabilirler ondan emin değilim. ama alırsın yani.
Sınavım var desen de alırsın raporu. Ama en garanti yok rapor olayını hiç karıştırmadan şuram buram ağrıyor deyip en son reçeteye ilaç listesi yazarken bugün okula gidemedim rapor rica edebilir miyim demek?
Gel başarısız ol ben yazacam sana rapor:D
Edit: He şu var eğer sevk mevk karne olayı varsa bi sağlık ocağından imzalattıktan sonra olayı bidaha aynı gün içinde biyere gidemen.
-
internet üzerinden sahte bi rapor kopyasi çikar doldur kafana göre.sonrada dandik bi mührü saglık ocaqi yazsın yeter bas üstüne okumazlar bile
-
Edit : birol nerelerdesin. Hallettinmi. Halledemediysen haber ver. Nette olmazsam sms falan at.
-
saglık karnem felan da var benim :S tebe$ir felan yemeye de razıyım xD tam olarak nasıl alabilirim. ayrıca hotboy istanbulda oturuosan o doktor konusunda bi yardımcı oluver xD