Okul İçin Rapor ?
-
hacı şimdi vereceğim taktikle en az 10 günlük rapor koparabilirsin :D
bugün denedim, ve 10 günlük rapor aldım :D
abi girecen sağlık ocağına doktorun yanına, dicen ki beni cengiz amcam gönderdi rapor almam için, sonra diyecek ne cengizi ne dion manyak :D sora dicen ki aa unutmuştur o kesin size haber vermeyi, durun ben sizi görüştüreyim diyeceksin :D kadın gene mal mal bakacak :D aççan telefonu rasgele konuşuomuş gibi yapıp kapıyacan, sekreteri çıktı cengiz amcam toplantıdaymış diyeceksin, tabi eğer karşına çıkan doktor benimki gibi malsa bu cengiz amcayı sağlık bakanı falan zannedecektir :D sora neyse söle bakayım kaç günlük istiosun dedi, 10 yeter dedim yazdı çıktım :D
ahaha denemeye değer, ama ciddi ve kararlı olacaksın, yoksa saladığını anlıyabilir :D amk kıçım terledi bugün o tiyatroyu yapana kadar :D
-
hic kendini yormana gerek yok aslında bi devlet hastanesine gidip üniversite sınavına hazırlık icin bikac gun evde calismam lazım de.bu donemde herkez aynı sebepden gunlerce rapor alıyor anlayışla karşılıyolar biliyolar durumu zaten ama yogunlugun az oldugu bi bolumu tercih etki hem hastalara haksızlık olmasın hemde dr kalabalıkdan bunalmissa negatif sonuc cıkma ihtimali yuksek :)
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
saglık karnem felan da var benim :S tebe$ir felan yemeye de razıyım xD tam olarak nasıl alabilirim. ayrıca hotboy istanbulda oturuosan o doktor konusunda bi yardımcı oluver xD
-----------------------------dostum maalesef, ben güneyin incisi iskenderundayım ;) ama git açık açık söyle okul için öss için falan. veriyorlar. numara yapmaya falan kalkma yani gerek yok.
-
ben bi hastaneden alcaktım 2 saat uğraştırdılar.Sağlık ocakları direk veriyo die biliyorum.
-
under_king bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------Mürid Kardeşlerim : )
dewamsızlık almıs basını gitmiş ve bana sadece perşembe ve cuma günü için 2 günlük rapor lazım...
simdi önce okula gidip sevk alsam ? saglık ocagına gidip 2 günlük rapor yazdırabilirmiyim ? bu 1
2. si yada direk bi hastaneye gitsem ne diip nasıl yapıp rapor alıcam =|
+ para isterlermi ? muayene ücreti falan :|
son olarakda sanane bir yardım edersen cok sevinicem abi...
Bursadansın değil mi ? Yüksek ihtisas hastahanesine git Doç. Yar. Mehmet Yalçını bul ben sihirbaz ayaz'ın arkadaşıyım de durumunu anlat sana rapor versin. Bendende slm söyle bu aralar gelcem çayını içmeye :)
-----------------------------eyyyyyyt behh:DSırf bu karizma için okul okuyorum fun ınım abi :B
-
ankarada olsan sana süper güzellikler yapardımda ajan işte :|
-
hastaneye gıttım bı telefon tak rapor elımde :) cıktım gıttım ne sıra bekleme ne doktor yuzu gordum ınsanın cevresı olacak ama her gun gıtmek zorun kalıom toptan rapor vermıyo serefsız :) bende bıras sonra rapor almaya gıtcem ya bu tarıhle oynasak 3 'ü 8 yapma fılan yerler mı kı ?
-
Sahtecilik suçtur hocalar kesin çakarlar...
Benim yönteme bakın siz... 2 den
-
gel uskudara senı selamsıza cıkarayım alayınızın amına koyım de hıc rapor ıstemene gerek kalmaz merak etme ondan onra senı numuneyede kaldırdıkmı tmamdır :D
-
raporu aldım canlarım
fatih abi ( sanane ) saolsun burdan kendisine tekrar teşekkürlerimi iletiorm ellerinden öpüorm 1 paket de Lm alacagıma söz veriorm :D