folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okul Puanı LYS Puanına Nasıl Eklenecek?

Okul Puanı LYS Puanına Nasıl Eklenecek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

okul puanı içinin okulun geçmiş senelerdeki durumu ve başarı sırası da önemli diye biliyorum...

bizim okul eski sisteme göre bu sene min 60 max 80 falan vericek sanırım. öyle şeyler diyorlardı hocalar..

yani 100-500 arasından en kötü diploma notuna sahip adam 300 alıcakken okul birincisi de 500 alıcak muhtemelen.

misal,

ham 300 puanın var okul puanın da , 400 diyelim.

400 *0,15 = 60 puan gelicek okuldan.  (kendi alanına göre tercih yapıyorsan tabi)

bu da +60 puan demek 360 puanla tercih ytapıyorsun sanırım.. benim tahminim bu yönde :|

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

XpertVision bunu yazdı:

Saçmalamışsın :D Sözel öğrencisinin yaptığı 10 fen neti ile sayısal öğrencisinin yaptığı 10 fen neti aynı puan olur mu sence?

üff ne kadar basit insansın yaa ben ikisinin aynı puan olduğunu mu söyledim ben sayısal öğrencisine göre aldım puanlamayı aynı şekilde her alanın kendi içinde puanlaması var

sen yürü aynı kafayla %40 ondan 30 ondan biraz da şundan hop tamam devam et  devam..

O zaman belirteceksin sayısal öğrencisini baz aldım diye. Ne basit insansın yaa demekle olmuyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

cokmu önemliki bunu bilip bilmemen bişeyı degırmeyecek puanın falan netin artacakmı yok bosver butun sınavlar bıtınce gorursun neyın ne oldugun hocam kurcalama

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:

cokmu önemliki bunu bilip bilmemen bişeyı degırmeyecek puanın falan netin artacakmı yok bosver butun sınavlar bıtınce gorursun neyın ne oldugun hocam kurcalama

Tabiki önemli hocam aldığım puana göre Lys dede insan ne yapabileceğini bilir. hedefini ona göre belirler. eger okul puanının nasıl etkilediğini bilmezse öğrenci hedefini nasıl belirleyecek. adamın okul puanı eklendiğinbde bile tutmayacak bölümler için çalışması gibi mantıksız birseyyok!!!

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:

Bosluk bunu yazdı:

Tabiki önemli hocam aldığım puana göre Lys dede insan ne yapabileceğini bilir. hedefini ona göre belirler. eger okul puanının nasıl etkilediğini bilmezse öğrenci hedefini nasıl belirleyecek. adamın okul puanı eklendiğinbde bile tutmayacak bölümler için çalışması gibi mantıksız birseyyok!!!

şimdi calısırsın olmazsa seneye olur hocam calısmak bosa gıtmez sen merak etme

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 12492 Toplam Mesaj: 26