Okul Tercihi İle İlgili (DGS)
-
ingilizcen orta seviyedeyse biraz çalışarak üniversitedeki hazırlığı geçebilirsin hocam tabii ağırlık ne derece bilmiyorum. bu sayede daha az okursun.. ingilizce eğitim almak sıkıntı değil, önemli olan ilgili alanın teknik terimlerini bilmek. zorlanırsan bu kısımda zorlanırsın..
o kadar para vereceğine yurtdışında daha uygun fiyata lisans okuyabilirsin? ve bir firma bulup part-time çalışabilirsin. tabii bunun için de biraz çevre v.s. bilmen gerekecek. doğu-orta avrupa ülkeleri çok fazla pahalı değiller. yurtdışı olayını da araştır.. onun haricinde kıbrıs a gidersen orada da çalışmayı denersin ailene yük olmamak için.. ama 1 sene daha kasıp gitmeyi de deneyebilirsin..
hepsi yerine göre mantıklı geliyor. bence swot analizi yap bu iş için. hepsini bi kağıda bölerek artı ve eksilerini yaz ve başka bi kağıda da kendi artı ve eksilerini yaz, bu sayede neye uygun olduğunu tespit edebilirsin diye düşünüyorum..
kolay gelsin, başarılar
-
hypnot1c bunu yazdı
yeni konu açmim burdan sorayım dedim
Ben önlisans programını bitirdim. Şimdi
Bu sene lisans tamamlama olarak +2 açıköğretimden bir alana kaydolup seneye tekrar dgs ye girebilir miyim ?
girebilirsem bir puan kırlıma olayı var mı bir yere yerleştim diye ?bu olayı nereye sorucağımı bilemedim (AÖF -OSYM) benim gibi bir durumda olan birisi varsa canlı bir örnek açıklarsa daha iyi olur..
up
-
Önerileriniz için tesekkurler.
Hyp bu sene dgs den girip kazanip gitnezsen puan dusuyor. Acik ogretim ile alakasi yok.
-
PanxeR bunu yazdı
Önerileriniz için tesekkurler.
Hyp bu sene dgs den girip kazanip gitnezsen puan dusuyor. Acik ogretim ile alakasi yok.
bende öyle düşünüyorum ama aöf e kayıt olmakta bir nevi yerleşmek değil mi belki dgs ye girilirken puanda kırılıyor olabilir benim durumumda biri vardır diye sormuştum benim durumumda biri yok galiba başka yerlerden bilgi almaya çlışcam sağol Panxer