folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Okul Toyota Fabrika Gezisi Düzenledi. Nelere Özellikle Bakmalıyız.

Okul Toyota Fabrika Gezisi Düzenledi. Nelere Özellikle Bakmalıyız.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

İstanbul Üniversitesi öğrencisiyim. Yarın Sakaryadaki Toyota fabrikasına eğitim gezisi var.  Nelere bakmalı, daha önce bu fabrikaya giden gezen varmı? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Foto bekleriz hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Motor üretimine falan  bak hocam. Motor önemli. :D

Bir de resim çekersen eğer fabrikanın otomasyon sistemini çekebilirsen iyi olur. 

SkynetX tarafından 31/May/15 21:24 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bölümün ne hocam?

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

hocam büyük olasılıkla telefonlar vs . alınır . ben mercedes gezisine katıldım kamyon fabrikası . 

ik dan kişiler gelip ön bilgi verirken güzel soralar sor . kapağı oraya at . 

staj ve eğitimleri nasıldır vs . çarpıcı sorular sor ama bildiğin yerden sor :D

ufkunu genişletir inşallah 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Bölümüm Endüstri Mühendisliği. Aslında tam benlik bir yer ama olmaz zira bir işim var. Devlet te ortalamanın üzerindeki kadroda memurum. Kpss den önce dgs vardı kpss nin temelidir ve o sınavda yanlış hatırlamıyorsam ilk 5000 e girmiştim. Ecevit zamanından bahsediyorum.  Zaten  yaş olmuş 38 nereye alıyorlar. Yaklaşık 15 yıl kadar ıskaladım. Ühüüü a.q.

İşim gereği birçok fabrika ve tesis gezdim en kralı karel di. Adamların referans listesinde yök, amazon vb.var. Muhtemelen Toyota ++ dır ama bu işte gezi programları çok önemli. Karel,  federal gibi fabrikalar her yeri gezdirken bazıları sağdece öylesine gezdirir. Federal ürünlerine o kadar güveniyor ki normalde 160A/1kv sınırda olması yeterli olan  T. M. Ş. lerini  80000A/35kv da test ediyor. Sırf test için trafoları var. Testi kurşun geçirmez camların arkasından izliyorsunuz çünkü tmş patlıyor. Ağzım açık izlemiştim. Bakalım yarın ne olacak?

Telefon mevzusuna gelince. Bol miktarda resim çekmek istiyorum ama telefonu alırlarsa diye fotoğraf makinesi götürsem yine de arıza çıkarırlarmı? 

Varmı fabrikada tanıdığı olan? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swalker
    swalker's avatar
    Erkek

Hocam mutlaka kartvizit falan al adamlardan. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bir hafta önceden olsa arada denk geldıgım bır kac kısı var 1 ı mak dıgerı endustrı muhendısı ıdı arifiyedeki fabrikada . 

gezdırılecek yerlerde zaten foto cekebılırsın de tutup argeye sokmazlar her departmana sokmazlar dıye dusunuyorum. kariyer memuru musun ? 

bir de sanki uzaktan egıtım ogrencısıydın oyle hatırlıyorum gezı vs olması ılgınc geldı normalde uzaktan egıtımde pek sallanmaz ogrencıler 

hipokondriyak tarafından 31/May/15 22:39 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

Motor üretimine falan  bak hocam. Motor önemli. :D

Bir de resim çekersen eğer fabrikanın otomasyon sistemini çekebilirsen iyi olur. 

Hocam motorlar Türkiye'de üretilmiyor. Dışarıda birleştirilip bize gönderiyorlar. Burada sadece kaportaya oturtuyorlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

hocam fabrikanın güvenliğine bağlı , genede götür bişe olacağından değil ama sadece tesisleri gezmemiz 2 saat sürmüştü bizim , 

içerisi fabrikanın tr değil gibiydi çok hoşuma gitmişti bisikletli adamlar felan :) hey gidi günler hey 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

bir hafta önceden olsa arada denk geldıgım bır kac kısı var 1 ı mak dıgerı endustrı muhendısı ıdı arifiyedeki fabrikada . 

gezdırılecek yerlerde zaten foto cekebılırsın de tutup argeye sokmazlar her departmana sokmazlar dıye dusunuyorum. kariyer memuru musun ? 

bir de sanki uzaktan egıtım ogrencısıydın oyle hatırlıyorum gezı vs olması ılgınc geldı normalde uzaktan egıtımde pek sallanmaz ogrencıler 

Evet uzaktan eğitim öğrencisiyim ama anladığım kadarı ile İstanbul Üniversitesi çokta ayrım yapmıyor. Bu yıl honda fabrikasına, tübitak yerleşkesine gezi de yaptılar. Derslerde de ayrım yok. Örgün eğitim öğrencisinin ders konularını bizede kitliyorlar. 

Toplam Hit: 2349 Toplam Mesaj: 17