folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okula Gidemedim Rapor Lazım Doktora Ne Söylemek Lazım

Okula Gidemedim Rapor Lazım Doktora Ne Söylemek Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Hocalar bugün sabah gece uyuyamadığımdan  dolayı sabahta kalkamadım ve okula gidemedim devamsızlık çok fazla biraz sonra sağlık ocağına gidicem ama kadın sinirli ona bu durumu anlatsam sinirlenir onun anlamayacağı bi hastalık söyleyebilir misiniz ya da ne diyeyim.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    al eline kagıt kalem ailen bi yazı yazsın ver hocaya düşerler ;) merak etme ugraşma raporla falan

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    lisedeyken gittim sağlık ocağına hiç bişeyim yoktu boğazıma biraz zorlama yöntemiyle kızarttım doktor 2 günlük rapor verdi sende dene işine yarar belki...

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    dürüst ol bize anlattıgını saglık ocagında da anlat eminim seni kırmayacaklardır

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    dürüst ol bize anlattıgını saglık ocagında da anlat eminim seni kırmayacaklardır
    Kırarlarsa devamsızlık iyice artıyo hoca riske girmek istemiyorum çünkü bi kere sağlık karnesi imzalandı mı aynı gün içinde bidaha tedavi olamıyosun diye biliyorum

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    top oynarken testislerime tekme yedim de.bide yüreyemiyo numarası yap tamamdır.7 sene önce denenmiş olup başarıya ulaşmıştır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

git sağlık ocağına deki boğazlarım ağrıyor öylesine bi bakıp hemen rapor yazıyorlar.yani demiyorlar senin boğazın hani ağrıyordu :S

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    çok kolay oldu nan :D
    gittim önce sıra almak için adam muane mi dedi orda bi hata yaptım raporda alıcam dedim rapor vermiyoruz dedi tabi ben yermiyim hayır hastayım rapora gerek yok dedim sıramı aldım. doktorun yanına gittim scuderia nın verdiği formülle boğazlarımı kızarttı. dünden beri ishaldim ve bugün çok boğazım ağrıdı kulaklarıma geçti ağrısı başımda ağrıyodu dedim. boğazıma bakıyomş gibi yaptı hemen bişeyler yazdı ishal için diet yap dedi bişeyler söyledi dinlemedim valla :D en son rapor yazabilir misiniz okula gidemedim dedim niye bu saatte geldin dedi aslında gittim sınava girdim eve geldim dedim :D öle deyince 2 gün rapor yazdı kadın :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    çok kolay oldu nan :D
    gittim önce sıra almak için adam muane mi dedi orda bi hata yaptım raporda alıcam dedim rapor vermiyoruz dedi tabi ben yermiyim hayır hastayım rapora gerek yok dedim sıramı aldım. doktorun yanına gittim scuderia nın verdiği formülle boğazlarımı kızarttı. dünden beri ishaldim ve bugün çok boğazım ağrıdı kulaklarıma geçti ağrısı başımda ağrıyodu dedim. boğazıma bakıyomş gibi yaptı hemen bişeyler yazdı ishal için diet yap dedi bişeyler söyledi dinlemedim valla :D en son rapor yazabilir misiniz okula gidemedim dedim niye bu saatte geldin dedi aslında gittim sınava girdim eve geldim dedim :D öle deyince 2 gün rapor yazdı kadın :D

Of be acaip şanslıymışsın bizim zamanımızda nerde böyle doktorlar. 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun birader...:)

l enfer c est les autres Sartre ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    scuderia bunu yazdı:
    geçmiş olsun birader...:)
    saol abi ama boğazım hala ağrıyo senin yöntemden hehe :D

Toplam Hit: 2010 Toplam Mesaj: 17