Okula Gidemedim Rapor Lazım Doktora Ne Söylemek Lazım
-
Hocalar bugün sabah gece uyuyamadığımdan dolayı sabahta kalkamadım ve okula gidemedim devamsızlık çok fazla biraz sonra sağlık ocağına gidicem ama kadın sinirli ona bu durumu anlatsam sinirlenir onun anlamayacağı bi hastalık söyleyebilir misiniz ya da ne diyeyim.
-
al eline kagıt kalem ailen bi yazı yazsın ver hocaya düşerler ;) merak etme ugraşma raporla falan
-
lisedeyken gittim sağlık ocağına hiç bişeyim yoktu boğazıma biraz zorlama yöntemiyle kızarttım doktor 2 günlük rapor verdi sende dene işine yarar belki...
-
dürüst ol bize anlattıgını saglık ocagında da anlat eminim seni kırmayacaklardır
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
dürüst ol bize anlattıgını saglık ocagında da anlat eminim seni kırmayacaklardır
Kırarlarsa devamsızlık iyice artıyo hoca riske girmek istemiyorum çünkü bi kere sağlık karnesi imzalandı mı aynı gün içinde bidaha tedavi olamıyosun diye biliyorum -
top oynarken testislerime tekme yedim de.bide yüreyemiyo numarası yap tamamdır.7 sene önce denenmiş olup başarıya ulaşmıştır
-
git sağlık ocağına deki boğazlarım ağrıyor öylesine bi bakıp hemen rapor yazıyorlar.yani demiyorlar senin boğazın hani ağrıyordu :S
-
çok kolay oldu nan :D
gittim önce sıra almak için adam muane mi dedi orda bi hata yaptım raporda alıcam dedim rapor vermiyoruz dedi tabi ben yermiyim hayır hastayım rapora gerek yok dedim sıramı aldım. doktorun yanına gittim scuderia nın verdiği formülle boğazlarımı kızarttı. dünden beri ishaldim ve bugün çok boğazım ağrıdı kulaklarıma geçti ağrısı başımda ağrıyodu dedim. boğazıma bakıyomş gibi yaptı hemen bişeyler yazdı ishal için diet yap dedi bişeyler söyledi dinlemedim valla :D en son rapor yazabilir misiniz okula gidemedim dedim niye bu saatte geldin dedi aslında gittim sınava girdim eve geldim dedim :D öle deyince 2 gün rapor yazdı kadın :D -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
çok kolay oldu nan :D
gittim önce sıra almak için adam muane mi dedi orda bi hata yaptım raporda alıcam dedim rapor vermiyoruz dedi tabi ben yermiyim hayır hastayım rapora gerek yok dedim sıramı aldım. doktorun yanına gittim scuderia nın verdiği formülle boğazlarımı kızarttı. dünden beri ishaldim ve bugün çok boğazım ağrıdı kulaklarıma geçti ağrısı başımda ağrıyodu dedim. boğazıma bakıyomş gibi yaptı hemen bişeyler yazdı ishal için diet yap dedi bişeyler söyledi dinlemedim valla :D en son rapor yazabilir misiniz okula gidemedim dedim niye bu saatte geldin dedi aslında gittim sınava girdim eve geldim dedim :D öle deyince 2 gün rapor yazdı kadın :D
-----------------------------Of be acaip şanslıymışsın bizim zamanımızda nerde böyle doktorlar.
-
geçmiş olsun birader...:)
-
scuderia bunu yazdı:
geçmiş olsun birader...:)
saol abi ama boğazım hala ağrıyo senin yöntemden hehe :D