Okula Gidemedim Rapor Lazım Doktora Ne Söylemek Lazım
-
bole durumlarda dun gece ateslendim rahatsızlandım filan de sonra şu ilacı kullandım filan de bu yüzden bugun okul gidemedim dedikten sonra seni muayene eder cigerlerini dinler burda yapcagın sey cok basit sana nefes al ver dicek ya orda kesik kesik nefes al ver sonra sana kolpadan ilaç yazar kesin yada evde ki ilacına devam et der rapordada buyuk ihtimal üsye(üst solum yolları enfeksiyonu) yazcak
bircok kez tarafımca denenmiştir yani tescilli
ama gercekten cok zorda kalmadıkca boyle yapmamamaya özen goster nede olsa yalan soyluyorsun
-
lisede banada rapor lazımdı rica ettim 2 tane 15 günlük vermişti doktor sağolsun
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
çok kolay oldu nan :D
gittim önce sıra almak için adam muane mi dedi orda bi hata yaptım raporda alıcam dedim rapor vermiyoruz dedi tabi ben yermiyim hayır hastayım rapora gerek yok dedim sıramı aldım. doktorun yanına gittim scuderia nın verdiği formülle boğazlarımı kızarttı. dünden beri ishaldim ve bugün çok boğazım ağrıdı kulaklarıma geçti ağrısı başımda ağrıyodu dedim. boğazıma bakıyomş gibi yaptı hemen bişeyler yazdı ishal için diet yap dedi bişeyler söyledi dinlemedim valla :D en son rapor yazabilir misiniz okula gidemedim dedim niye bu saatte geldin dedi aslında gittim sınava girdim eve geldim dedim :D öle deyince 2 gün rapor yazdı kadın :D
-----------------------------Nasıl kızarttın merak ettim açıkçası?
-
Başım ağrıyo de beyin topmografisi falan çektiriyolar:D
-
en güzel yalan gerçegi söylemektir .
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
çok kolay oldu nan :D
gittim önce sıra almak için adam muane mi dedi orda bi hata yaptım raporda alıcam dedim rapor vermiyoruz dedi tabi ben yermiyim hayır hastayım rapora gerek yok dedim sıramı aldım. doktorun yanına gittim scuderia nın verdiği formülle boğazlarımı kızarttı. dünden beri ishaldim ve bugün çok boğazım ağrıdı kulaklarıma geçti ağrısı başımda ağrıyodu dedim. boğazıma bakıyomş gibi yaptı hemen bişeyler yazdı ishal için diet yap dedi bişeyler söyledi dinlemedim valla :D en son rapor yazabilir misiniz okula gidemedim dedim niye bu saatte geldin dedi aslında gittim sınava girdim eve geldim dedim :D öle deyince 2 gün rapor yazdı kadın :D
-----------------------------Nasıl kızarttın merak ettim açıkçası?
öksürdüm abi sonra horloma sesleri felan uğğğhh diye çemkirme felan :D