Okulda Adam Yaraladım Ne Olabilir?
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------inş. buda şaka deildir..
yeternce uğraştk bi şakayla zatn.. :S :|
-----------------------------tamam ya bi daha şaka yapmam
-----------------------------xD yapda başını belaya sokucak şakalar yapma(: (:
-
Dedim heralde benimle sen aynı kişiyiz . Benim de başıma böyle bir olay geldi ama , kusra bakma , yanlış da anlama Rotring sokmak nedir hacı ya ? Hakaret olarak değil bu dediğim , ama hayvanlık olmuş resmen yaptığın :| Benim de başıma geldi dediğim , ben de 2 yıllık bir birikmenin patlamasını yaşadım ama yumruk attım surata .
Ama önemli olan şu ki , hem sınıf da arkandaymış , karın boşluğuna (diyafram tarafına) sertçe bir yumruk at veya böbreklerin alt tarafındaki boşluğa yumruk at . Acıdan kıvranır , iz kalmaz , kanıt olmaz , ceza almazsın .
Senden ricam , kimseye metal bir şey sokma bir daha . Kendini yakarsın gereksiz yere o olur ;)
-
bkz. ben :|
-
bence başlamışken bitirmeye bak o işi.. direk öldür kurtul :)
senin gibi bi manyağa verilebilecek en iyi tavsiye budur herhalde :)
-
eğer pezevenk şikayetçi olursa uzaklaştırmaya geçebilir çünkü her türlü yönetmenlik kuralına çekilebilir, kavga, yaralama, kesici delici alet kullanma falan filan die uzar gider, fakat disiplin kurulundaki hocalar seni seviyos pek bişi olmaz
yanlız ben arkadaşın bacağını delik deşik etmiştim kan man akmamıştı ayrıca benim bacakta rotringle kesildi delindi okadar (bi ara buraya koymuştum fotosunu)
neredeyse hiç kan akmadı, sen nasıl becerdin?
-
Elindekiler göz önüne alırsak hiç bir şey olmaz. Özel okuldasın. ayrıca bir şey olmaz. Yaraladığın herif öyle ağır vs değilse pansumanlıksa en çok olur iki üç gün gel git yaparsın. Zaten bir şey yapabilmeleri için polise gitmeliler. Bu durumu polisin bilmesi gerek. Konu polise arz etmediyse hiç bi sikim olmaz bir şey yapamazlar. eğer olursada git polise şikayet et hem sen azıcık bi ceza alırsın hemde okul yönetimi büyük bir ceza alır :)
-
sadece yaralamışsın bir şey olmaz :|
ama eğer ki adam su içerken koluna vursaydın ve adam boğulma tehlikesi yaşasaydı işin zordu...
bkz: okulda adam öldürmeye teşebbüs, ne olabilir?
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------
birdaha yapmam falan dedim iki gun sonra unutuldu
-----------------------------:D
-
Bişi olmaz.
-
hiç bişi olmaz.
ben bıçakla oklun bahçesinde adamın kolunu kestim hocaya söledi sadece bıçağı aldı o kdr
