Okulda Adam Yaraladım Ne Olabilir?
-
biri önceden yapmış bişe olmamış o da diyorki ben yaptım bişe olmadı.yaptığın kişi avukatın,savcının-hakimin vs..yakını felan çıksında ondan sonra hakkında bi soruşturma açtıkları zaman görürsün neler yapabileceklerini.
-
Ortaöğretim kurumları artık uzmanlık alanım oldu. :)
Eğer daha önce okul idaresi ve disiplin kurulu ile pek gidip gelmişliğin yoksa ilk defa olduğu için biraz da senin iyi kendini savunman, biraz da mülayım ayağına yatıp pişmanlık dile getirmen ile olay kapanabilir; ama bir daha ki sefere en ufak bir hatanda yüzüne vurulacak bir "yine mi sen" cümlesi senin zoruna gitmesin :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------bence başlamışken bitirmeye bak o işi.. direk öldür kurtul :)
senin gibi bi manyağa verilebilecek en iyi tavsiye budur herhalde :)
-----------------------------manyak diyene bak xD anahtarlıkla milletin bogazını kesmeye calısan sen deil misin xD xD
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------Ortaöğretim kurumları artık uzmanlık alanım oldu. :)
Eğer daha önce okul idaresi ve disiplin kurulu ile pek gidip gelmişliğin yoksa ilk defa olduğu için biraz da senin iyi kendini savunman, biraz da mülayım ayağına yatıp pişmanlık dile getirmen ile olay kapanabilir; ama bir daha ki sefere en ufak bir hatanda yüzüne vurulacak bir "yine mi sen" cümlesi senin zoruna gitmesin :)
-----------------------------"yine mi sen"ler çok kötü yaa :)Hocam bu sefer son , bi daha gelmicem.:)şaka maka güzel günlerdi ama bitti.
konuyla alakalı olarak şunu söyliyim: bişey olmaz be kardeşim içini ferah tut.olucağı varsada olur.olsunda ne olursa olsun.olmuşla ölmüşe çare yok.:)bu laflar böyle gider yani ;):) ama bişey olucağınıda zannetmiyorum
-
öle fazla bi ceza vermezler ya ii de madem yaralıcaksın daha sağlam bi alet yokmuydu kesici delici :D
-
siyanojen bunu yazdı:
-----------------------------hiç bişi olmaz.
ben bıçakla oklun bahçesinde adamın kolunu kestim hocaya söledi sadece bıçağı aldı o kdr
-----------------------------
ohaaa aq. :S bizim okulda yapacaktın s.kerlerdi belanı valla. bi de hapse girerdin durduk yere.hem nası bişey olmaz lan. kalemi sana yazı yaz diye veriyolar. Kusura bakmayın beyler ama hiç teselli edilecek bi husus değil. Bence çok şey olur ve olması da lazım. En azından bir suç duyurusu filan. Öyle 3-5 gün uzaklaştırmayla olacaksa o iş, herkes hergün brbirine kalem saplar.
Emrow; abi sen kaç yaşındasın? Aklın başında değil mi? Derdin neydi? Seni vuracakmıydı da kalem sapladın?
Ayıp yemin ederim yaa. Sonra niye sağ sol kavgası var demeyin bu ülkede. Niye ilerlemiyor bu ülke demeyin.
Anlayamıyorum sizi ve bu davranışları. Keşke daha bilinçli davransaydın. :(((
-
tarantula sakin ol nerelere çektin konuyu alt tarafı kalem saplaması bi anlık sinirle kendine hakim olamamiş ve olan olmuş yapıcak bişey yok yaralanan cocuk şikayetçi olmadığı sürece bişey olmaz ailesi falan iyice işi abartıp şikayet ederlerse ozaman biraz başın ağrır gene öyle abartılıcak bişey olmaz. olup olucağı en ağır ceza uzaklaştırma olur
-
Hiiçbişey olmaz sen korkma boşuna.Sadece kalem saplamışsın..Ben zamanında okulun kantini havaya uçurmuştum.Bi kınamayla kurtuldum.E bi de etraf tarafından seviliyosan hiçbişey olmaz.İmza topla..Şahit bul.Azcıkta hocaları tehdit ettin mii bitti gittiii..Ki olay sadece bi kalem saplamasından ibaret..Kan bu akar abi napalım :D :D
-
bencede bişi olmaz ama sen arkasında ol yaptıgının bikere yaptım bidaha yaparım felsefesinden vazgecme..
-
yarın okula bi gidicen
müdür : niye geldin lan
sen : okula niye gelinir ya :)
müdür : seni attık canım
sen : iyi Allah razı olsun :D