Okulda Fırlamalık Adına Neler Yaptınız?
-
Beyler,başlıkta görüldüğü üzere okulda yaptığınız ( dışarıda da olabilir ) en baba fırlamalıklar nelerdi?
-
ben küçükken mahallenin fırlamaları öğretmişti komşuların ziline basıp kaçıyodum,tabi hepsi de kapıyı açana kadar ben kayboluyodum,hele bi tanesi de pencerenin önünde duruyomuş zile basar basmaz kadın camdan bakmaz mı kadınla gözgöze geldim, fena göt oldum ayrı mevzu...
-
İlk önce apartmanın sigortalarını indirir,sonra da paket bantı ile zilleri iyice geriye yapıştırırdık,sonra da otur sota bir yere bekle,
nasılsa biri gelip sigortayı kaldırmayı akıl edecek,kaldırdığında da seyreyle cümbüşü,bütün apartmanın zilleri çalar,millet te dışarıya fırlardı,arar dururardı kim yaptı diye.
:)
-
hoca o ancak gece çok geç bi saatte yapılır yoksa biri iner gelir aşağılara yakalanırsın:)))
-
Wala tuncaxxz La delichoban bilir geçen sene derste yapmadığım hipnelik,fırlamalık kalmadı hele Halide Hoca nın ders way amk 1 kere parmak kaldırdım manyak karı onda bile kaldırmadı rüyalarıma girio bizaman uğrayıp gönlünü alcam:)
-
Gelelim okulda yaptıklarımızın en iğrencine,çete halinde öğretmenler tuvaletine sızılıp önce tuvaletin güvenliğini alınıp kontrol edilir,sonra da şu sabunluklar olur ya,düğmeli,basınca sabun veren makinler,onlar genelde portatiftir,söker,zulaya atar,tuvaletin yolunu tutarsın, içindeki sabun sarı ise daha işlevseldir,değilse de dert edilmez,gönüllü arkadaşlar sıra ile tuvalette kısa bir çavuş tokatlama faslından sonra yeni materyal aktarımı tamamlanır,sonra sabunluklar yerine geri götürülüp takılır.Ara sıra öğretmenler tuvaletinini önünden geçilrken bakılır,sabun kullanan biri varsa bakılıp biri kıs kıs gülünür.
:))))))))))
-
Ben okulda çok fırlama değildim yapcağım olsada kendimi zor tutardım. ama yazlıkta sitede yapmadığımız yaramazlık yoktur. Sitenin zilini çalmayı bırak kapıya 2-3 arkadaş tekme yumruk dalardık(fazla kişi zararlı çünkü kaçman zor oluyor). Terasa çıkıp arka siteyi yumurta bombardmanına tutardık çok defa yakalanmaktan son anda kurtulduk.(Bir keresinde arkadaş çocuğun ensesine yumurta atmıştı. çocuğun anne babası siteye gelmiş bizi aramış sonrada bulamayınca yönetime gidip yönetici duyuru yapmıştı) Ondan sonra balona su koyup yoldan gecen arabalara atmıştık. genelde arabalar yavaş gittikleri için çok bişey olmastı zaten biz onu ayarlardık Sitede çok torpil patlatırdık o yüzden çok kişi korkudan zıçmıştır.
Daha çok haytalığımız vardır ama anlatsam kitap olur.
diğer zamanlarda aklıma geldikçe anlatcam -
Bayramda şeker toplamaya çıktığımızda şeker vermeyip bizi kapıdan kovan adama yaptıklarımız güzeldi.Kovulmanın verdiği hırsla gidip topladığımız harçlığı torpile yatırdık,epey bir torpil alıp evin kapısının önüne torpilleri birbirine bantla sarıp koyduk,gazete kağıdından fitil yaptık,fitili yakıp uzadık.Bir süre sonra patlama oldu,tabi apartman olduğu için ses epey bir çınlayıp katlanarak geldi,bizi kovan amca çıktı deli deli bakınıyor,biz de duvarın üstünde sohbet ediyoruz.
Sordu apartmandan çıkan birilierini gördünüz mü diye,biz de bu tarafa 3 çocuk gitti dedik,amcam koşa koşa gitti,biz de bir süre sonra gittik,koyduğumuz torpiller işe yaramış,kapıda yer seviyesinden biraz büyükçe delik açılmıştı. : ) -
ben orta okuldayken beni hoca disari atmisti okul u seklindeydi korudarin penceresi hemen sinifi goruyordu tam caprzadi kosedeydi gittim arkadasin radyoyu aldim actim muslum baba orhan abinin parcalari hocaya dinlettim zuhaa hoca disari cikiyo bakmaya tabi biz goruyoruz kaciyoruz gidince bidaha :d
sonra bana giciklik yapancocuklarin cantasina kokmus eski yumurtalardan koyuyordum 3 4 tane tabi cantalarina yaslaninca filan cattt ici batiyordu cantanin bida pis kokusu varkii :d
birkeresinda tahtayi sabunlamistik hoca tebesirle yazmaya calissada yazamiyordu :d
tuvaletlere osturuk bombasi atardik siniflarada :d ders kaynardi
sonra birkere fendersinde maddelerin tepkimesini filan isliyorduk ben gittim asit aldim birazda seker cam kabin icine sekeri doldurdum sonrada asidi doktum ustune a q seker kah verengilesti sonra kararmaya basladi volkangibi kabin ustune dogru yukseldi sonra fiisss acayip duman cikmaya basladi iceri duman dolmustu :d tabi biz disariyaa
soonra liseye gectik tabi dahada azdikj :d -
lisede manyagtim parmakla gosterilirdim :d derslerim iyi olsada okulu ayaga kaldirirdim
birkeresinde bana bagiran hocanin arabasinin eksozuna patates tikamistim :d
sonra ogle molasi olmadan once cam macunundan bok yapmistim soyle s seklinde kivrimli biciminde biraz findik fistikta karistirmistim gercekci olsundiye birde ustune osturuk bombasi diye adlandirilan posetin icindeki siviyi dokmustum anam anam ne kokuyo eee zilcaldi biz bekliyoruz assagida bo uda merdivenlerin onune koymustum tabi goren iiigg uuvvv bune diyi yutup inaniyolardi kantini batircaktim resmen kimsede yaklasamiyodu hademe supurgeyle geldi temizledi
o anki replikler
- iiggg bok a bak
-kimzicmislan buraya
_hocanin teki terbiyesizlere bak burayada yapilmazki
- hademe a q adamlar sicar biz temizleriz
- bunu yapan insan olamaz daha neler yarilmistik vidio kamera olsada cekseydik teske
sonra bir hocayi okuldaki baska hocayla yakalamistik gece barda sarmas dolas :d tabi hoca beni gorunce olumm sen nerden ciktin bak okulda yayma gebertirim dersi gecirmem filan demisti
tabi santajla dersten yirttim :d isin garibide erkek olan evliydi :d
sonraa ana dolu ls de okuyordum hazilikta ingilizce dersi vardir iste derste vidioydu boyle filim seyrediyoruz soru filan cozuyoruz arkadaslar bana dersi kaynatmam icin rica etti bende kirmadim
tv demir bir dolapta asma kilile kitlenmis sekilde duruyordu tabi sans eseri ogun acik kalmisti yada biri onceden acmisti once vidionun fisini tv den cikardim sonra dolabin kapagini kapayib asma kioliti kitledim ve anahtar haznesine dolu metal cisim doldurdum enson olarakta bizim katin sartelini indirmistim :d
ee hoca geldi kaset leri cikardi bana dolabi acip kaseti takmami filan soyledi bende tabi anahtari aldim acmaya calistimm
hocamm acilmiyor dedim
oda kendi denedi acmadi 5 10 dakika sonra hademeyi cagirdi oda acamadi sonunda buyuk bircekicle geli ve kilidi kirdi serefsizz :d ee hoca isbitti sandi ama kasedi vidioya takinca calismadi cunki elektirik yoktu salak elektirik kesik sandi gelene kadar bekleyelimdedi tabi gelirmi ders kaynadi tenefus oldu bitti 2 ci derse geldi gidin cabuk sarteli acindedi diger hoca soylemis daha oncede yapmistim gidip actim ama halla halla nasil olur filan diyorum caktirmamak icin sonra actim iste kasedi takti baisyo basiyo goruntu yok ne yaptiysa yok kumandayla oynuyor yineyok yine hademeyi filan diger hocayi cagirdi ugrastilarfilan bidearkasina bakalimdediler bibaktilar fisi tv ye bagli degil bikizdi kimyapti diye cinler yapmistir dedik bizde :d nerden bilelim filan dedik kitli dolap tabi bir 20 dakikada oyle gecti tartisma filan dersi yariladik hehe 2 ders tamamen nerdeyse kaynamisti ne adamimyaa
dahaa ne hicakeyelr var birkerede
arkadaslar okulun arkasinda sigara iciyor bende birden gizlice onlerine cikip mudurgibi oogglumm diye bagirdim hepsinin sigaralari yerlerde bembeyaz olmuslardi sonra bir kosusturmaca hepsi pesimde altlarina yapiyolardi oyle bir bagirdimkii zuhaaa
cocugun tekinide sigara icerken tuvalete kitlemistim kapinin kolunu sokmustum birden cekince cikiyodu zaten ;d serefsiz ensonunda usten bosluktan cikmis :d -
daha bişey yapmadık ama okulda çok eşitsiz bi idari sistem oldugu ıcın okulun kayıt arşivlerıni okuldakı tum bılgısayar hdd lerını ve öğrencı dosyalarının hepsını yakıcaz (hdd lerıde sökerız buyuk ıhtımal) çok buyuk bı olay olucak bunun farkındayız ama herseyı goze aldık..(şaka degıl gercekten yapıcaz, bunu vıdeoyada cekmeyı denıycez yapınca tekrar haber verıım )
Toplam Hit: 2060 Toplam Mesaj: 16