Okulda Fırlamalık Adına Neler Yaptınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    Çok manyak bi Olay anLatayım size
    Lise 2 deydim teeeey o zamanLar.Günlerden cuma günüydü.Hangi ay oLduğunu hatırLamıyorum ama hava erken kararıodu.Her Pztsi ve cuma olduğu gibi İstikLaL marşı söyLenir okuL tatiLe girerdi.O günde hava erken karardığı icin töreni son 2 saat arası yaptık.Neyse tören bitti tekrar derse cıkıyoruz.3. kattayız.MerdivenLer biraz dar ve baya kaLabaLık oLuyo. sağımız solumuz önümüz heryer adam kaynıo,yavas yavas cıkıoz basamakLarı.3 arkadasız ve Arkadasın biri baya bi uzundu.Benim önümde okuLun en güzel kızLarından birisi vardı.Neyse cıkıyoruz kız birden önümde bi zıpLadı:D Ne oLduğunu anLamadım tabi.Ama öyLe bi zıpLadiki nerdeyse taavana vuruodu:) Döndü bana dediki'' Sen görürsün''.Ne oLdu faLan dedim ama bi tane yapıstırdı orda bana.herkes bize bakıyo faLan.1 kat cıktık kız beni koLumdan tutup çekti bi tane daha patLattı.Bi tande bende ona patLattım.Diğer arkadasLarda pis ps güLüyo bu arada.derse girdik kapı caLdı Müdür müdür,muavini 3 tane öğretmen içeri girdi yanLarındada kız.Hangisi dediLer kıza,direkt beni gösterdi.ÇağırdıLar beni dısarı kapıyı kapattım müdür muavini bi tane patLattı.Hay a.q dedim.Ben yapmadım faLan fiLan işte ondan sonrası.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    devaminida anlat merak ettim bende boyle yapip arkadasa atmistim yada kiz oyle sanmisti zuhaa ama bi boq olmamisti

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnL
    AnL's avatar
    Erkek
    daha ne yapak bea okulu yaktık fiseklerle oynarken okulun 2 odasını yaktık :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    anl +1

aynı sekilde bizde okulun en altından yukarıya dogru benzin dokup yaktık:D

cok pictik biz okulda 4 arkadas a.q. okulun bu sene okuldan atılmasaydım sene sonu balosunda catıdan işemeyi bile planladık a.q. sonra okuldan atıldık :D

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HASKANKAAAN
    HASKANKAAAN's avatar
    Erkek
    Abicim hangi birini yazıyım sınıfta kızların etklerini açardım fotbolda topu kaçırır sonrapatlatırım bişiler daha var ama boşver

Kadını golf sahası olarak görmek erkekliğe sığmaz
Toplam Hit: 2059 Toplam Mesaj: 16