Okulda İçki İçilir Mi ? Evet İçilirmiş
-
yahu adamlar gece wakti okula gidiolar kalıolar don paça alem yapıolar içiolar videosunu cekip youtube a koyuolar sonrada bundan bi haber bir grup insan sorumsuzluktan mı vurdumduymazlıktan mı gorewi kullanamamaktan mı cezalandırılsın yoksa cocuklara ceza mı verilsin pek emin degilim
-
bide üstün bi okul olarak gösteriliodu. bizim anadolu lisesi bile bunnardan daa iyiymiş. hödö hödö kalkanı gibi abartılmış bi okul imiş:.
-
televizyonda ana haberde izledim
kendilerini , ailelerini rezil ettiler,
beyinsizler
-
içki ile namazı aynı kefeye koymak yanlış çünkü ben toplu namaz kılıpta birbirine kötülük yapan görmedim ama içipte birbirinin birasına işeyip herbi boku yapan gördüm içceksenizde okulun adını kötüye çıkarmayın
k-çocuğum sen hangi okulda okuyon
ç- Gebze Anadolu Lisesi
k-ha şu öğrencilerin içki alemi yaptıkları yer
ç-e e e evet
k-pis ayyaş
-
okulda hiç namaz kılmadım ama çok içtim :D
-
için a.q için.. hepimiz içelim hatta da türkiyede dünyada neler oluyo miklemeyelim..
doğuda,Muş da,batman da hala ufacık çocuklar köy korucuları eşliğinde silahların altında ve vahşi hayvanların korkusunda + soğugu hiç saymıyorum yürüyüp evden bozma bi iki kelam öğrenelim die yırtınıyolar..
neredenden uyduruyon TxT bak kaçıncı yüzyıldayız diye düşünen ark. küçücük bi örn..
http://www.petrolgazetesi.com/default.asp?islem=HaberDetay&fid=3397
ama biz bunları görmeyelim ne gerek varki.. işimize gelmesin.. onun için içelim hep beraber içelim..
ne şeriat ,ne darbe kafası, Hep uyuyan, Kafası güzel Türkiye için (Alkolik tavırlı)
kısacası .. içmeninde,sıçmanında bi adabı var. Eğer içen adam, tüyü bitmemiş bebelerin ,Devletin,tüm vatandaşların malı sayılan kamu mallarına zarar verirse o zaman bu deli TxT de konuşur arkadaş..