Okulda İçki İçilir Mi ? Evet İçilirmiş
-
http://youtube.com/watch?v=HB2v4OKaDB0
http://www.haberturk.com/galeri.asp?src=2&id=48261
Gebzede yaşıyorum okul 20dk uzakta bugün önünden geçtim kurban pazarından gelirken.
az önceki başlıkta ta bir öğrencimiz torpil patlatmış sanırım okulda.
öğrencimiyiz yoksa serserimiyiz bu 2si arasındaki farkı çok iyi bilelim !!!
Bu öğrencilerin anasına babasına kızıyorum. terbiye verememişler demekki.
bizde gece okuduk hemde kalitesi daha az. lisedeyken ama böyle okul içinde bisiklet sürme içki içme yoktu.
bizim hadememiz vardı sınıf akşam soğuk olurdu arada gelirdi sobaya 2 odun kömür atıp giderdi.
yani demek istediğim bu çocukları tutup bi yerde kazık sokacaksın bi yerlerine bilmem anlatabildim mi burası okul okul. kerane değil.
gay itleri birbirisinin anasına küfür ediyor şerefsizler bu gece çok sinir oldum bu şerefsizlere.
-
hapsının a.qq tam bi ahmak camiası
-
O ne ki amq biz 6 arkadaş sınıfta 70 lik rakı içmiştik. Sonra çektik eve gittik hiç bi tırrım olmadı.
-
en son okulda 3 hafta önce vodka içtim.. gayet de güzel içilio :)
-
eklemiycektim aslında çünkü yarın birileride bunlara özenecektir
-
MErak ediyorum Atatürk bir gün kalksa baksa böyle okulda içki içip boxer ile dolaşanlara, okul için laylaylom yapanlara Türkiyenin haline vs..
Der miydi ben niye kurtardım ki bu ülkeyi döt kadar toprakta olsalardı yorga vs..Çok merak ediyorum.Okuma oranını %8 den %40 lara çıkardığına pişman olur muydu.Cumhuriyet rejimini getirdiğine pişman olurmuydu.
Ahhh atam ah.Kalk ki göresin ne haldeyiz.Birde eğtim yuvasında içtik diye eğleniyorlar ne güzel memleket be..Hadi Atayı falan önemsemezsiniz, okuma yazma oranıda umrunuzda diil.Ya askerler?Soğuk dağda sizin için teröristlerle mücadele edenler??Yarın sizde orda olacaksınız diyeceksiniz ki ne için savaşıyorum
Ya sizin için şehit olanlar peh peh peh ne güzel vatanım var .İşte sözde Türkçü işte sözde Atatürkçü işte sözde müslüman insanlar.Nerden tutarsanız tutun yaptığınız yanlıştır.
-
okul bizim burda anasını satayım reziilk o kadarda ark var
-
bide övünür ökzüler bunla... aman ne mühim okulda içmişiniz afferin size kaba yerler göğe erdimi?
-
valla hocam gayette içiliyo.. bizde içerdik lisedeyken... bi b.k sanırdık,hele bi de okulda içiyosun ya çok büyük bi olay sayıyoduk bunu amk.. havamız olcak ya güya ..beynimizi kullanmıyoduk ki.. aklıma s..çayım zaten alkolede lisede başladım.. he şimdi lisede olsa içer miyim.. sanmıyorum..
-
bırakın içsin çocuklar okurlarsada kendilerine okumazlarsada...için oğlum destek veriorm :D
-
Bizim okula aranırken 70 lik rakı çıkmıştı arkadaşın çantasından