folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Okulda İçki İçilir Mi ? Evet İçilirmiş

Okulda İçki İçilir Mi ? Evet İçilirmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://youtube.com/watch?v=HB2v4OKaDB0

http://www.haberturk.com/galeri.asp?src=2&id=48261 

Gebzede yaşıyorum okul 20dk uzakta bugün önünden geçtim kurban pazarından gelirken.

az önceki başlıkta ta bir öğrencimiz torpil patlatmış sanırım okulda.

öğrencimiyiz yoksa serserimiyiz bu 2si arasındaki farkı çok iyi bilelim !!!

Bu öğrencilerin anasına babasına kızıyorum. terbiye verememişler demekki.

bizde gece okuduk hemde kalitesi daha az. lisedeyken ama böyle okul içinde bisiklet sürme içki içme yoktu. 

bizim hadememiz vardı sınıf akşam soğuk olurdu arada gelirdi sobaya 2 odun kömür atıp giderdi.

yani demek istediğim bu çocukları tutup bi yerde kazık sokacaksın bi yerlerine bilmem anlatabildim mi  burası okul okul. kerane değil. 

gay itleri birbirisinin anasına küfür ediyor şerefsizler bu gece çok sinir oldum bu şerefsizlere. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hapsının a.qq tam bi ahmak camiası

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

O ne ki amq biz 6 arkadaş sınıfta 70 lik rakı içmiştik. Sonra çektik eve gittik hiç bi tırrım olmadı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    en son okulda 3 hafta önce vodka içtim.. gayet de güzel içilio :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

eklemiycektim aslında çünkü yarın birileride bunlara özenecektir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

MErak ediyorum Atatürk bir gün kalksa baksa böyle okulda içki içip boxer ile dolaşanlara, okul için laylaylom yapanlara Türkiyenin haline vs..

Der miydi ben niye kurtardım ki bu ülkeyi döt kadar toprakta olsalardı yorga vs..Çok merak ediyorum.Okuma oranını %8 den %40 lara çıkardığına pişman olur muydu.Cumhuriyet rejimini getirdiğine pişman olurmuydu.

Ahhh atam ah.Kalk ki göresin ne haldeyiz.Birde eğtim yuvasında içtik diye eğleniyorlar ne güzel memleket be..Hadi Atayı falan önemsemezsiniz, okuma yazma oranıda umrunuzda diil.Ya askerler?Soğuk dağda sizin için teröristlerle mücadele edenler??Yarın sizde orda olacaksınız diyeceksiniz ki ne için savaşıyorum

Ya sizin için şehit olanlar peh peh peh ne güzel vatanım var .İşte sözde Türkçü işte sözde Atatürkçü işte sözde müslüman insanlar.Nerden tutarsanız tutun yaptığınız yanlıştır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    okul bizim burda anasını satayım reziilk o kadarda  ark  var

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    bide övünür ökzüler bunla... aman ne mühim okulda içmişiniz afferin size kaba yerler göğe erdimi?

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    valla hocam gayette içiliyo.. bizde içerdik lisedeyken... bi b.k sanırdık,hele bi de okulda içiyosun ya çok büyük bi olay sayıyoduk bunu amk.. havamız olcak ya güya ..beynimizi kullanmıyoduk ki..  aklıma s..çayım zaten alkolede lisede başladım..  he şimdi lisede olsa içer miyim.. sanmıyorum..  

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

bırakın içsin çocuklar okurlarsada kendilerine okumazlarsada...için oğlum destek veriorm :D

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek
    Bizim okula aranırken 70 lik rakı çıkmıştı arkadaşın çantasından
Toplam Hit: 7688 Toplam Mesaj: 27