Okulda Kız-Erkek Ayrımı (Soru)
-
Hayırlı Sabahlar...
Yaklaşık yarım saat önce okuldayım. Okula mı giriyoruz,MIT'in binasına mı belli olmayan şekilde denetleye denetleye okula alıyor. Bir hoca var, kendisini tanımıyorum. Bizim okulun pantolonları bej rengi, ben krem renk giyerek geldim. Haftalardır , Müdür'ün yanında dolaşıyorum, Müdür yardımcılarının yanında dolaşıyorum. 3 Haftada Lab'a, Donanım yazılım kurulumunda bulundum. Kimse pantolon'uma birşey demedi. Benim önümde bir kız var oda krem renk pantolon giymiş. Onu geçirdi bana gelince bu ne dedi, pantolon hocam benzetemediniz mi ? Az önce kızda böyle girdi dedim. Okulun ilk gününden beri bunla geliyorum dedim...
" - He he hettetete git değiş gel ! " dedi.
Şimdi benim tepem attı, kızlar okula makyajla giriyor. Tüm okulun bilgisayarlarını ben hallediyorum. Bu şerefsiz kız - erkek ayrımı yapıyor.
Şimdi yasalara göre, okulda kız - erkek ayrımı yapılır mı ? Bir kişiye gösterilen insiyatiflerin başka bir kişiye gösterilmemesi doğrumudur ?
Bunlara istinaden ben bir dilekçe yazsam, işleme alınır mı ? Yoksa sınıftakileri örgütleyip [ ki yaparlar mı ? ] emin değilim. Toplu dilekçemi göndermek gereklidir ?
-
özet : "dünya kadar malın olacağına fındık kadar amın olsun" demişler hocam.
heryerde aynısı yapılıyor sıkma canını..yasak insanlara tatlı geliyor birazda kendini yargılamalı fazla göze batmamaya çalışmalısın.
-
WebJas bunu yazdı
heryerde aynısı yapılıyor sıkma canını..yasak insanlara tatlı geliyor birazda kendini yargılamalı fazla göze batmamaya çalışmalısın.
İşte heryerde aynısına karşı bir yasa var mı ? Niye hakkı mı aramayım....
-
Yapılır tabi ayırım. Hele erkek hocalar kızları sikmek ister işte sikemez o arada derede kalırlar giderler. Sende okulun kuralları neyse ona uymak zorundasın o kızın geçmesi önemli değil.
-
:D :D :D gözümden yaş geldi müdür bune :D
hocam boşver uğraşma meseleyi kişisel meseleye dönüştürürsün daha kötü olur okuldaki herşeyini etkiler
sana 3 K kuralını öğreteceğim uygularsan kazanırsın
Karışmayacaksın Konuşmayacaksın Kaytaracaksın
K.K.K.
-
Okula uymayan bir öğrenci değilimki. Millet ossura ossura yatarken, ben yazın son döneminde bile okula gelirdim. Toplam devamsızlık 5 gündü...
Okulun pantolonu : http://www.makidogaltas.com/makidogaltas2011/images/b_images/fayans/bej_fayans/acik_bej_01.gif
Benim giydiğim : http://www.pasabahcemagazalari.com/ca/images/large/107484.jpg
Okulunki morduda, ben yeşil giyip gelmedimki. -
zalimadam bunu yazdı
hocam boşver uğraşma meseleyi kişisel meseleye dönüştürürsün daha kötü olur okuldaki herşeyini etkiler
K.K.K.
Ben bu K.K.K doğru bulmuyorum... Hakkın varsa her yerde karışıp konuşacaksın... Sırf bu konudada değil...
-
otocu bunu yazdızalimadam bunu yazdı
K.K.K.
Ben bu K.K.K doğru bulmuyorum... Hakkın varsa her yerde karışıp konuşacaksın... Sırf bu konudada değil...
Yanlış işte. Bu hakkını ara cart curt meseleleri yanlış. Müridin demek istediği eğer konuşursan seni daha kötü yerlere götürecekse sus otur. Öyle hakkımı arıyorum diye gögüsünü vs kabartma -
WebJas bunu yazdı
-
şu anki halimle lisede olsam o hocaları ağlatırım ama herşey zamanında
-
Hacim sende ilgilenmeyiver okulunh bilgisayarlariyla....
Neden diye sorulunca renkleri hosuma gitmedi de :)
Sacmalik bu yaw. ASlinda herkes istedigi gibi giyinip gitmeli okula.