Okulda Kız-Erkek Ayrımı (Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Hayırlı Sabahlar...

Yaklaşık yarım saat önce okuldayım. Okula mı giriyoruz,MIT'in binasına mı belli olmayan şekilde denetleye denetleye okula alıyor. Bir hoca var, kendisini tanımıyorum. Bizim okulun pantolonları bej rengi, ben krem renk giyerek geldim. Haftalardır , Müdür'ün yanında dolaşıyorum, Müdür yardımcılarının yanında dolaşıyorum. 3 Haftada Lab'a, Donanım yazılım kurulumunda bulundum. Kimse pantolon'uma birşey demedi. Benim önümde bir kız var oda krem renk pantolon giymiş. Onu geçirdi bana gelince bu ne dedi, pantolon hocam benzetemediniz mi ? Az önce kızda böyle girdi dedim. Okulun ilk gününden beri bunla geliyorum dedim...

" - He he hettetete git değiş gel ! " dedi.

Şimdi benim tepem attı, kızlar okula makyajla giriyor. Tüm okulun bilgisayarlarını ben hallediyorum. Bu şerefsiz kız - erkek ayrımı yapıyor.

Şimdi yasalara göre, okulda kız - erkek ayrımı yapılır mı ? Bir kişiye gösterilen insiyatiflerin başka bir kişiye gösterilmemesi doğrumudur ?

Bunlara istinaden ben bir dilekçe yazsam, işleme alınır mı ? Yoksa sınıftakileri örgütleyip [ ki yaparlar mı ? ] emin değilim. Toplu dilekçemi göndermek gereklidir ?

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

özet : "dünya kadar malın olacağına fındık kadar amın olsun" demişler hocam.

heryerde aynısı yapılıyor sıkma canını..yasak insanlara tatlı geliyor birazda kendini yargılamalı fazla göze batmamaya çalışmalısın.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek
    WebJas bunu yazdı

heryerde aynısı yapılıyor sıkma canını..yasak insanlara tatlı geliyor birazda kendini yargılamalı fazla göze batmamaya çalışmalısın.

İşte heryerde aynısına karşı bir yasa var mı ? Niye hakkı mı aramayım....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Yapılır tabi ayırım. Hele erkek hocalar kızları sikmek ister işte sikemez o arada derede kalırlar giderler. Sende okulun kuralları neyse ona uymak zorundasın o kızın geçmesi önemli değil.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

:D :D :D gözümden yaş geldi müdür bune :D

hocam boşver uğraşma meseleyi kişisel meseleye dönüştürürsün daha kötü olur okuldaki herşeyini etkiler

sana 3 K kuralını öğreteceğim uygularsan kazanırsın

Karışmayacaksın Konuşmayacaksın Kaytaracaksın 

K.K.K.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Okula uymayan bir öğrenci değilimki. Millet ossura ossura yatarken, ben yazın son döneminde bile okula gelirdim. Toplam devamsızlık 5 gündü...

Okulun pantolonu : http://www.makidogaltas.com/makidogaltas2011/images/b_images/fayans/bej_fayans/acik_bej_01.gif

Benim giydiğim : http://www.pasabahcemagazalari.com/ca/images/large/107484.jpg

Okulunki morduda, ben yeşil giyip gelmedimki.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

hocam boşver uğraşma meseleyi kişisel meseleye dönüştürürsün daha kötü olur okuldaki herşeyini etkiler

K.K.K.

Ben bu K.K.K doğru bulmuyorum... Hakkın varsa her yerde karışıp konuşacaksın... Sırf bu konudada değil...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    otocu bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

K.K.K.

Ben bu K.K.K doğru bulmuyorum... Hakkın varsa her yerde karışıp konuşacaksın... Sırf bu konudada değil...

Yanlış işte. Bu hakkını ara cart curt meseleleri yanlış. Müridin demek istediği eğer konuşursan seni daha kötü yerlere götürecekse sus otur. Öyle hakkımı arıyorum diye gögüsünü vs kabartma

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    WebJas bunu yazdı

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

şu anki halimle lisede olsam o hocaları ağlatırım ama herşey zamanında

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Hacim sende ilgilenmeyiver okulunh bilgisayarlariyla....

Neden diye sorulunca renkleri hosuma gitmedi de :)

Sacmalik bu yaw. ASlinda herkes istedigi gibi giyinip gitmeli okula.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
Toplam Hit: 3846 Toplam Mesaj: 24