Okulda Kız-Erkek Ayrımı (Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

3 tane lise değiştirmiş olan ben 3 lise de de uygun kıyafet biçimiyle kezban gibi gidip geliyodum amk :|

bi tanesinde de, kravat aşşağıda bağırsaklar dışarda olduğumu hatırlamam.

saçımda hep 3 numaraydı :/ ( askerlerin yanında büyüye büyüye o piskolojiye büründüm napim amk )

--

kıyafet ve ayakkabılar insanın aynasıdır paşam..

pantolonuna birşey diyen yok tabi ki, ama kurallara göre hareket etsen rahat edersin :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Sen iyisin. Biz kunduradan başka ayakkabı yasak olduğu için siyah spor ayakkabılarımızı çantamıza koyup hoca gelene kadar sınıfta değiştiriyorduk.

Mont yağmurluk vb. yasak olduğu için sırıl sıplam ıslanıyorduk (okulda okulun ceketi ve süeter hariç herşey toplanıyordu)

kızlar renkli renkli ayakkabılar , makyajlar bi problem yok sende 1 tane tüy git kestir gel , 1cm saç git kestir gel.

Tek bir iyi yanı vardı okulun ceptelefonu serbestti , ha birde okulda kolayca alkol alınabiliyordu. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Hocam sen isyan edebildiğine bile dua et. Hayatta öyle şeylerle karşılaşacaksınki isyan bile edemeyeceksin. Senin anlattığın olayın bir ehemmiyeti yok. Öğretmenin o günkü bir anlık ruh halinde kuralları uygulama isteği. Gider konuşursun normal bir zamanda normal bir öğretmense gülüp geçersiniz.

Bilgi Güçtür.
Toplam Hit: 3844 Toplam Mesaj: 24