folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Okuldan Atılabilme İhtimalim Var Mı?

Okuldan Atılabilme İhtimalim Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    bir çocuk vardı bizim okulda facebook'ta bizim okulun ismini verip ... okulunu sevmeyen bir milyon kişi bulabilir miyim diye bir grup açmıştı, 60 küsür üyesi vardı. sonra çocuk disipline filan gitti okuldan attıracaklardı güya çocuğu. ama ne oldu? hiç bir bok olmadı...

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    Glaxoks bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler şimdi şoku atlattımda

adam bana ağır şekidle hakaret etti (adam dediğim beni ispiyonlayan çocuğum babası)

adam zengin

ben buna hakaret davası açmaı CİDDİ CİDDİ düşünüorum prosedürü biliorum

bir kere daha yapmıştım fakat

18 yaşından biriyle gitmiştim

yarın okul çıışı gitsem ve şikayet etsem olur mu 18 yaşından büyük bi veli gerekior mu?

dayi baban yokmu soyle babana dalsın adama  

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek
    senin üstüne mi bilgileri ?

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

yonjadada bizim müdire(pervin) için Pervinatör diye grup açmışlardı, bi kaç kişi disiplinlik olduda sonra bi dalga olmadı sanırım,

inkar et paso bi dalga olmaz ;) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek
    aynı olaydan bende muzdariptin okulun forumunu habersiz açmıştım herkes isimsiz biçimde birbirine sataşmış ozur mozur dilendi geçti yapçağı en çok şey kınama

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

Bizim oraların çok sevdiğim bir lafı var.

Tatlı tatlı yemenin acı acı s*çması olur:D:D

Sen git okudugun egitilmeye çalıştıgın okula küfür yaz sonra atılıcam.valla samimi olmamı istiyosan okuluna laf eden adamdan adam olmaz atılda kurtul(sunlar) meslegini al eline hayata erken atıl

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Zamanında bende okulda basını cektigim okuldan kacma sigara içme gibi kucuk cetelerin adına okuldan da kacarız sigarada içeriz engelleyemez bizi kameralar gib yazılar eşliginde bilimum okuldan firar ve sigara içerken cektigimiz fotolarla bir video yapmıstım okulda yaıyıldı sonra mudur yardımcısına ve bir cok ögretmene kadar ulastı bende anlamadım kızmadılar bilassa mudur yardımcısı yaratıcılıgım kasrısnda duydugu saygıyı belirtmişti daha sonra kanka olmustuk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

bu olkul lise kaç?senin yaş kaç?

birde bu elemanın babasına tbt nın adresini ver bi el atalım o işe :D bir de ben sayıp sövim beni de versin savcılığa :D zaten adliye ile evin arası 50m her sabah önünden geçiyorum arkadaşların saysinde kavga gürültü muhabbetine oradan çıkmıyoruz oradaki abiler bana bir güzellik yaparlar :D az ceza alırım ...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek
    Madcrazy bunu yazdı:

usta olayın benzeri banada oldu :D

siteyi açmıştım kıl oldugumuz bi hocanın resminide çok pis montaj yapmıştım okulun yakınlarında bi itnernet cafenin arka planına koyup çıktım kimse görmedi çocuklarda hocaya demiş hoca cafeyi bastı bende izliyorum didik didik bunu arıyo :D okulda skandal çıkmıştı

tbtmad

bu nickli arkadaşta iyi bilir olayı :D:DD

adminlerim yöneticilerim bir kelime küfüre izin verin nolur:D

bu madcrazy olayı üstüne almayınca hatta hocanın arkasından hocam kim yapmış bu terbiyesizligi deyince olay başka bi çocugun üstüne kaldı hocada çok pşs döve bşi hoca acıdım polyannalıgım tuttu o degil dedim suç bana kaldı:D:D:D:D allahtan hoca 50 küsürdüde yapmadık etmedik dedik kapantı olay:D

Ama harbiden pişmanım eğitimciye yapılacak iş deigldi o. 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

olm o adam psikopattı lan eğitimci denemezdi ona :D tekmeliyodu çocukları zuhahaha ama çok soğukkanlıydım :D

hiç pişman değilim :D:D 

Hardcore Gamer - Android Game Developer
Toplam Hit: 8281 Toplam Mesaj: 36