Okuldan Atılabilme İhtimalim Var Mı?
-
bir çocuk vardı bizim okulda facebook'ta bizim okulun ismini verip ... okulunu sevmeyen bir milyon kişi bulabilir miyim diye bir grup açmıştı, 60 küsür üyesi vardı. sonra çocuk disipline filan gitti okuldan attıracaklardı güya çocuğu. ama ne oldu? hiç bir bok olmadı...
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------beyler şimdi şoku atlattımda
adam bana ağır şekidle hakaret etti (adam dediğim beni ispiyonlayan çocuğum babası)
adam zengin
ben buna hakaret davası açmaı CİDDİ CİDDİ düşünüorum prosedürü biliorum
bir kere daha yapmıştım fakat
18 yaşından biriyle gitmiştim
yarın okul çıışı gitsem ve şikayet etsem olur mu 18 yaşından büyük bi veli gerekior mu?
-----------------------------dayi baban yokmu soyle babana dalsın adama
-
senin üstüne mi bilgileri ?
-
yonjadada bizim müdire(pervin) için Pervinatör diye grup açmışlardı, bi kaç kişi disiplinlik olduda sonra bi dalga olmadı sanırım,
inkar et paso bi dalga olmaz ;)
-
aynı olaydan bende muzdariptin okulun forumunu habersiz açmıştım herkes isimsiz biçimde birbirine sataşmış ozur mozur dilendi geçti yapçağı en çok şey kınama
-
Bizim oraların çok sevdiğim bir lafı var.
Tatlı tatlı yemenin acı acı s*çması olur:D:D
Sen git okudugun egitilmeye çalıştıgın okula küfür yaz sonra atılıcam.valla samimi olmamı istiyosan okuluna laf eden adamdan adam olmaz atılda kurtul(sunlar) meslegini al eline hayata erken atıl
-
Zamanında bende okulda basını cektigim okuldan kacma sigara içme gibi kucuk cetelerin adına okuldan da kacarız sigarada içeriz engelleyemez bizi kameralar gib yazılar eşliginde bilimum okuldan firar ve sigara içerken cektigimiz fotolarla bir video yapmıstım okulda yaıyıldı sonra mudur yardımcısına ve bir cok ögretmene kadar ulastı bende anlamadım kızmadılar bilassa mudur yardımcısı yaratıcılıgım kasrısnda duydugu saygıyı belirtmişti daha sonra kanka olmustuk.
-
bu olkul lise kaç?senin yaş kaç?
birde bu elemanın babasına tbt nın adresini ver bi el atalım o işe :D bir de ben sayıp sövim beni de versin savcılığa :D zaten adliye ile evin arası 50m her sabah önünden geçiyorum arkadaşların saysinde kavga gürültü muhabbetine oradan çıkmıyoruz oradaki abiler bana bir güzellik yaparlar :D az ceza alırım ...
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------usta olayın benzeri banada oldu :D
siteyi açmıştım kıl oldugumuz bi hocanın resminide çok pis montaj yapmıştım okulun yakınlarında bi itnernet cafenin arka planına koyup çıktım kimse görmedi çocuklarda hocaya demiş hoca cafeyi bastı bende izliyorum didik didik bunu arıyo :D okulda skandal çıkmıştı
tbtmad
bu nickli arkadaşta iyi bilir olayı :D:DD
-----------------------------adminlerim yöneticilerim bir kelime küfüre izin verin nolur:D
bu madcrazy olayı üstüne almayınca hatta hocanın arkasından hocam kim yapmış bu terbiyesizligi deyince olay başka bi çocugun üstüne kaldı hocada çok pşs döve bşi hoca acıdım polyannalıgım tuttu o degil dedim suç bana kaldı:D:D:D:D allahtan hoca 50 küsürdüde yapmadık etmedik dedik kapantı olay:D
Ama harbiden pişmanım eğitimciye yapılacak iş deigldi o.
-
olm o adam psikopattı lan eğitimci denemezdi ona :D tekmeliyodu çocukları zuhahaha ama çok soğukkanlıydım :D
hiç pişman değilim :D:D