Okuldan Atılabilme İhtimalim Var Mı?
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------olm o adam psikopattı lan eğitimci denemezdi ona :D tekmeliyodu çocukları zuhahaha ama çok soğukkanlıydım :D
hiç pişman değilim :D:D
-----------------------------bi tekme atmıştı aralardada soruları unutuyodu ama ii adamdı:D
-
ben öyle müdürn taa :D lan bizim müdür hiç öle deildi valla.. biz okulda örgüt kurmaktan sadece kınama cezası aldık o kadar... site açtık +18 siteler falan.. müdürede verdik o bile takıldı.. komuşum sizin müdüre :D gönder onu bana :|
-
imkansız yaw küfür nedeniyle okuldan atılan ne gördüm ne de duydum ;) tırsma o kdr :)
-
kanka evden veya arkdaşının evinden yapmadıysan bi.. si.. yapamazlar ne kınama cezası ne başka bişe müdüre bo.. yemek düşer hocam bizim bu işlerle ne alakamız var birisi bana gıcık gitmiştir benim adımı bilgilerimi kullanmıştır istediğin yere istedğin şekilde şikayet etsinler de eğer müdür herhangi bi resmi uygulama yaparsa üzerinde onu da milli eğitime şikayet et bu işlerde pasif durmicaksin :D deneyen biri olarak konuşuyorum sakın sakına hocam biz yaptık veya hoçam şöyle oldu deme suçu üstüne alırsın :D ipneler suçu bulsunlar yapıştırırlar
-
senin özel hayatından müdüre ne amk yaa ... hadi çok ipne bişe çıkarsa o ben değilim dersin...adım soyadım mı var dersin ve o üyeliğin başka birine ait olduğunu iddia edersin..yalan mı yok amk : )